A Barátok közt évadzáró részében ismét több elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt a nézőknek most csak rövid ideig kell izgulniuk, hiszen a történések július 14-én, a sorozat 7000. epizódjában folytatódnak. Vajon mi szél hozta Kingát és kislányát, Magdikát a Mátyás király térre?

Kinga és Géza a biztos menedék reményében egy távoli kis házban húzta meg magát, ahol Kinga életet adott kislányának, Magdikának is. Most Kinga váratlanul megjelent a Mátyás király téren, a karján a csöppséggel. Vajon mi késztette arra, hogy elhagyja a biztonságot jelentő búvóhelyet?

Könnyen lehet, hogy Gézával nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt várták, és némi időre van szükségük, hogy ismét tisztában legyenek az érzelmeikkel. Az is megtörténhet, hogy Géza újra bajba került és Kinga már egyáltalán nem vágyik egy efféle hányattatott életre, főleg nem egy kisgyermekkel. Persze az is megtörténhet, hogy Kinga csak egyszerűen látogatóba jött, bár ez a sorozat eddigi eseményeinek tükrében meglehetősen valószínűtlen. Persze az is előfordulhat, hogy Kinga annyira összekülönbözött Gézával, hogy arra az elhatározásra jutott, elmondja Ádámnak, ő a vér szerinti édesapja a kis Magdikának, komoly bonyodalmakat okozva ezzel nem csak Ádám életében, de a Kertész családéban is, hiszen Kingán és Gézán kívül senki sem tudja, hogy kicsoda Magdika édesapja valójában. Az pedig, hogy Kinga váratlanul miért jelent meg a Mátyás király téren, július 14-én kiderül! (Forrás: RTL Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre