A 2014-es év elején a Barátok köztről szóló hírek a távozásokról szóltak. Január elején írtuk meg, hogy a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit otthagyja a sorozatot, majd végül a a színésznő hétfőn szerepelt utoljára az RTL Klub szériájában. Múlt héten pedig újabb a produkciót elhagyó szereplők miatt volt hangos a média. A Miklós fiát alakító Aradi Balázs önként távozik a Mátyás király térről, míg a Lindát megformáló Munkácsy Katát kiírták a produkció készítői. Most azonban új szereplő érkezéséről tudunk beszámolni.
Március 24-én és 25-én Jáksó László tűnik fel a Barátok köztben. Az ismert médiás a Class FM és a Heti Hetes műsorvezetője, valamint korábban elsőként itt írtuk meg, hogy az új Szombat Esti Láz egyik zsűritagjának is őt választották. Jáksó saját magát alakítja majd a sorozatban, aki Bözsi mamával, Gizivel és Vili bácsival kerül majd kapcsolatba.

„Nem szerettem volna színészkedni, nincsenek is ilyen terveim, ez egy alkalmi dolog volt, de mivel önmagamat kellett megformálni, azaz egy nem feltétlen kedves rádióst, így elvállaltam. Voltam már narrátor, és élettől elrugaszkodottabb dolgokat is játszottam, de nem vagyok színész. Magamat viszont bármikor szívesen alakítom” – mondta el a műsorvezető.
„Szokatlan volt számomra a forgatás, de nagyon aranyosak, kedvesek voltak a velem a szereplők, a stáb is, jól éreztem magam abban a pár napban. Régóta nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az idősebb szereplőket nagyon kedvelem, kedvencem talán Vili bácsi, főleg mióta harmonikázik. Egyelőre nem árulhatok el sok mindent, de annyit ígérhetek, hogy lesz bőven bonyodalom” – nyilatkozta Jáksó László.

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója