Az Így jártam anyátokkal az egyik legnépszerűbb vígjátéksorozat nemzetközileg és a hazánkban is. Magyarországon a Comedy Central vetíti elsőként, mely eddig mindig az amerikai vetítés befejezése után néhány hónappal, ősszel kezdte el az új évadokat. 2014-ben azonban a megszokotnál előbb, még a tengerentúli befejezés előtt, már tavasszal elhozza a csatorna az Így jártam anyátokkal folytatását.
A sorozat 9. évadának premierje március 24-én lesz a Comedy Centralon – tudta meg a SorozatWiki. Az új részek csak úgy mint korábban, most is hétfő esténként 8 órától érkeznek majd. Sőt az első este rögtön 4 új epizód is képernyőre kerül. A 9. egyben az Így jártam anyátokkal utolsó évada is lesz, feltételezhetően ezért is kerül most ilyen gyorsan képernyőre Magyarországon. Amerikában a dupla részes sorozatzárás március 31-én lesz látható.
Az Így jártam anyátok mellett több más premier is lesz tavasszal a Comedy Centralon. Hamarosan érkezik az Agymenők, a Family Guy, az Archer és A Miller család új évada is.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz