Újabb 2014-es hónap indul és újabb hátrább pakolgatás lesz az RTL Klubon. Utoljára februártól került minden későbbre, most márciustól változik a csatorna műsorrendje, melynek következményeként, hétfőtől az esti tartalmak még később kezdődnek majd.

Február közepén elsőként írtuk meg, hogy a Fókusz átkerül a Híradó elé és helyére érkezik az RTL Klub új vetélkedője Sebestyén Balázzsal. A Négyen négy ellen ugyanúgy 19:30-kor kezdődik majd, viszont hosszabb lesz mint az RTL Klub magazinműsora, így ismét minden későbbre kerül. A változás most 10 perc lesz.

Így márciustól az Éjjel-Nappal Budapest 19:55 helyett 20:05-kor indul majd. A Barátok közt 21:10-ről 21:20-ra kerül, mely tartósan még soha nem kezdődött ilyen későn.
21:55-kor kezdődik majd, a Castle, a Glades – Tengerparti gyilkosságok, a Szulejmán, a csütörtök esti filmek és A zöld íjász. Percekkel a főműsoridő vége előtt, 22:55-kor kerül képernyőre a CSI: A helyszínelők, az Életre halálra és a Gyilkos elmék is. Ezek után csak azt tudjuk írni amit január végén is, reméljük, hogy nem toldónak még későbbre az esti műsorelemek. Márciustól sajnos kimondhatjuk, hogy eltűnt egy esti, heti sorozatsáv. (fotó: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz