Január elején a ValóVilág indulása miatt új műsorstruktúrával jelentkezett az RTL II. Ezt, a pár hete életbe lévő programrendet borítja most fel az RTL, februártól komoly műsorváltozást jelentett be a csatorna. A 2012-es indulás óta 23 órától látható RTL II Híradó átkerül a főműsoridőbe és már 21 órától látható lesz. Az eddig 21:00-kor induló Agymenők fél órával későbbre, 21:30-ra kerül.
A legfontosabb változás azonban a ValóVilágnál lesz. Hétköznap a korában 21:30-kor kezdődő fő összefoglaló 22:00-ra kerül át és elindul a reality kísérőműsora is. Rögtön a késő esti adás után, 23:00-kor jelentkezik majd a BeleValóVilág fél órás időtartammal. A VV duót 23:30-kor a 24 8. évada követi majd. Vasárnap a BeleValó 22 órakor érkezik, így a Heti Hetes 22:00-ról 22:30-ra tolódik.
A műsorváltozás vesztesei a Barátok közt nézői lesznek, hisz a BeleValó indulása miatt a sorozat este nem kerül majd megismétlésre az RTL II-n. Azonban az RTL Klubon éjszaka és az RTL II-n másnap délután továbbra is újra adásba kerülnek az előző esti friss epizódok. (fotó: RTL II Sajtóklub/Bársony Bence)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre