A Barátok közt 16. évada augusztus 21-én, míg az Éjjel-Nappal Budapest 2. etapja szeptember 2-án indult az RTL Klubon. Mindkét sorozat legújabb szezonja – csak úgy mint a korábbi – hatalmas siker, hisz egész ősszel és decemberben ez volt a két legnézettebb heti műsor Magyarországon. A Barátok közt hosszabb nyári pihenő után tért vissza az új szezonnal, míg az Éjjel-Nappal Budapest az 1. évadának idén februári premierje óta folyamatosan az RTL Klub képernyőjén van. De már nem sokáig, hisz hamarosan, napokon belü mindkét sorozat szünetre vonul.

December 20-án, pénteken 19:55-kor az Éjjel-Nappal Budapest, míg 21:10-től a Barátok közt téli pihenője előtti utolsó epizódja lesz látható. Ez a szokottnál egy-két nappal korábbi leállás, hisz a karácsonyt megelőző hétköznap szokott ez megtörténni, de most úgy döntött az RTL Klub, hogy 23-án, hétfőn már ünnepi műsorrendre vált. 20-án a két említett széria mellet főműsoridőben a Fókusz és az RTL Klub heti sorozatai is szünetre vonulnak.

A folytatásra azonban nem kell sokat várni, összesen 13 napnyi téli szünet lesz csak. Január 2-án az Éjjel-Nappal Budapest, a Barátok közt és a Fókusz is visszatér. Az hogy, 2014-től pontosan milyen heti sorozatok lesznek, még teljesen egészében nem ismert, így erről várhatóan karácsony környékén tudunk részletesen beszámolni. (fotó: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz