A levegő egyre hidegebb, éjszaka már minden nap mínuszba vált a levegő hőmérséklete. Az emberek előveszik a téli kabátot, az autósok télig gumira váltanak, sőt a napokban hószoligázással is lehet találkozni. Ez pedig nem mást jelent mint, hogy; Közeleg a tél! És ezzel együtt pedig a tél nagy ünnepei, a karácsony és szilveszter sincs már messze. Ezekre pedig az AXN már nagyban készül, a filmszeretők mellet idén a sorozatrajongók négy maratonnal kedveskedik.

Elsőként a Merlin kalandjai nézői örülhetnek. December 25-29 között az AXN újra képernyőre tűzi a széria 5. évadát. Az említett napokon nagyjából 13 órás kezdéssel, kora délutánonként lesz újra képernyőn a sorozat. Az 5. szezon egyben a produkció utolsó évada is, mely 13 epizódból áll. Pár nappal később újabb maraton indul, 28-29-30-án érkezik a Felejthetetlen. A sorozat 2. évadból addigra 8 részt add le az AXN, ezek kerülnek majd újra adásba, 21 órától.

hirdetés

30-án újabb sorozatot lehet majd darálni. 13:20-től érkezik a népszerű krimi, a Sherlock teljes, – 3 részből álló – 2. évada. A csatorna nézői szilveszterkor se maradnak maraton nélkül. 31-én és 1-jén délutántól késő estig jön az NCIS: Los Angeles. Az AXN két nap alatt a 4. évad első 6 epizódját adja le. (fotó: AXN Sajtóklub)

hirdetés

Műsorváltozás lesz szombaton és vasárnap a TV2-n, mindkét nap új időpontba kerül a Sztárban sztár

Kiderült, hogy mikor indul a Házasodna a gazda 7. évada

Ezt lehet tudni A nagy pénzrablás egyik fontos színészének legújabb sorozatáról

Bejelentették Az Árulók 2. évadának premierdátumát és szereplőit

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek szeptemberben a Prime Videóra

Jön Az Árulók 2. évada: Az RTL fontos részleteket és celebjátékost leplezett le