1998 október 26-án indult a Barátok közt az RTL Klubon. Így szombaton 15 éves lesz a produkció. A Barátok közt – leszámítva az első egy-két évet – végig az elmúlt másfél évtized a legnézettebb magyarországi műsorai között volt. Miközben más produkciók pár év után megszűntek, a Berényiékről szóló szappanopera a nyári szüneteket leszámítva folyamatosan képernyőn volt. Így bátran kijelenthető, hogy a Barátok közt a XXI. század legsikeresebb magyar tévéműsora.
Pénteken nagy ünnepre készül sorozat stábja. Ezen kívűl a produkció a szülinap alkalmából egy különleges Barátok közt részt is készített. Mivel 26-a hétvégére esik – amikor nincs képernyőn a széria – így ez pénteken 20:55-kor kerül adásba. Az extra epizódban többek között nagy visszatérőként feltűnik a korábban Magdi nénit alakító Fodor Zsóka, a Kingát játszó Som-Balogh Edina és a Gézát megformáló Németh Kristóf is. Ezen kívűl a történetben kiderül, hogy nagyjából fél évvel ezelőtt, hova tűnt el hosszú hetekre Vili bácsi.

A Barátok közt stábja mellett az RTL Klub is ünnepel a következő napokban. A sorozatban már csak öt olyan alapszereplő van, aki a kezdetekkor is ott volt; Varga Izabella (Nóra), Ábrahám Edit (Klaudia), Szőke Zoltán (Miki), Várkonyi András (Vili bácsi) és Tihanyi-Tóth Csaba (Laci). A vasárnap éjszakai Portré vendége közülük lett kiválasztva, aki a Nórát alakító Varga Izabella lesz. Ezen kívűl a napokban a Fókusz is kiemelten foglalkozik majd a szülinappal és az ünnepléssel.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz