Nemrégiben az AMC bejelentette, hogy nem kér be folytatást a The Killing – Gyilkosság című nyomozós drámasorozatból, ezzel pedig 3 évadot élt meg a produkció. Sokan kedvelték is a karakterközpontú szériát , azonban a második évad után, amikor kiderült a fő kérdésre a válasz, azaz, hogy “Ki ölte meg Rosie Larsent?”, az amerikai csatorna úgy döntött, nem kér folytatást. Szó volt arról, hogy átveszi a nagy megmentőnek tartott online videotéka, a Netflix, végül azonban mégiscsak az AMC-n folytatódott a sötét sztori, ugyanazzal a nyomozópárossal. A nézettség viszont annak ellenére is gyenge volt, hogy a The Killing sokak szerint az évad egyik legjobb drámai epizódját hozta el a tévénézőknek a harmadik évadban. A számok ennek ellenére sem tükrözték a minőséget, így a sorozat pár napja véglegesen kaszát kapott.

Persze nem ez az egyedüli eset, hogy egy tévés produkció a túlvilágról tért volna vissza. A posztapokaliptikus világban játszódó Jerichót úgy mentették meg a nézők a kurtán befejezett első évad után, hogy egy csomó mogyorót küldtek a CBS-nek. Mindez persze a csatornát is meglephette, ugyanis addig csöndben, mindenféle életjel nélkül ültek ezek a rajongók a képernyők előtt, aztán minden követ megmozdítva lendültek támadásba. Egy csonka második szezont ki is tudtak harcolni, ami legalább befejezte a történetet. Korántsem volt mindennapi dolog mindez, ilyesmit azóta se látott az amerikai tévéipar. A harmadik etapot viszont már nem érte meg a Jericho. A Futurama még nagyobb túlélő volt, 1999-es premierje utána 2003-ban kaszát kapott, majd végül csak 2010-ben folytatódott a Comedy Centralon.
A Hetedik mennyország számára a megváltás még 2006-ban jött el, a sorozat ugyanis akkor kapott volna kaszát, de a The WB és a UPN csatornák összeolvadása nyomán megszületett a The CW, így kapott még egy lehetőség a családi sorozat. Még egy évadot tudott így kihúzni a produkció, aztán viszont nem úszta meg, hogy a nézők továbbra sem lelkesedtek már a szériáért. Végül, de nem utolsó sorban ott van még a Terepen (Southland) című rendőrös sorozat is, ez 2008-ban szépen kezdett az NBC-n, a második évad első felében azonban elkaszálta a drámát a csatorna. Mindez azért volt furcsa döntés, mert ezzel az NBC egy csomó, már elkészült epizódot kukázott volna, hisz ezek így nem kerültek képernyőre. Aztán a Falling Skiesnak is otthont adó TNT csatorna vette át a szériát, ahol további négy évadnyi lehetőséget kapott. Az ötödik etap után azonban már nem fog folytatódni a sorozat.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz