Akárcsak az iskolában a tévéiparban is javában tart a nyári szünet, de már nem sokáig. Míg a tanulóknak egyszerre indul a tanítás, addig az RTL Klub fokozatosan, három lépcsőfokban tér át az őszre. Ezalatt a csatorna pár hét alatt új évaddal folytatja a legnézettebb napi és heti sorozatait.

Első lépésként augusztus 21-én, mint már korábban jeleztük, indul a Barátok közt 16. évada. A sorozat csak úgy, mint a szünet előtt, 20:35-től kerül képernyőre. Innentől a Fókusz visszakerül 19:20-ra, míg az Éjjel-Nappal Budapest 1 órával előbb, már 19:50-kor kezdetét veszi.

A rákövetkező héten a heti sorozatoké lesz a főszerep. 26-án, hétfőn a csatorna új részekkel folytatja az egyik legsikeresebb sorozatát. A Dr. Csont 8. évada 21:15-től kerül majd képernyőre. Utána a CSI: A helyszínelők 4. szezonbeli ismétlési lesznek láthatóak. Egy nappal később, kedden szintén egy csúcsnézettségű sorozat tér vissza, jön A mentalista (a képen). A széria 5. évadának epizódjai 21:15-től lesznek képernyőn. Ezt követően 22:15-kor lesz a Döglött akták 7. etapjának premierje. Ez a folytatás azért is különleges, mert a sorozat 7. szezonja, egyben a produkció utolsó évada is. Így várhatóan a jövő év elején, sok év lemaradás után, a magyar nézőktől is végleg búcsúzik a Döglött akták.
Harmadik lépcsőfokként pedig szeptember elején jön az Éjjel-Nappal Budapest 2. évada. A sorozatból ugyan nem volt nyári szünet, így itt a produkció nézői nem a visszatérésnek örülhetnek, hanem annak, hogy újra napi 50 perces részek lesznek.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része