A Barátok közt évadzáró részében ismét egy megdöbbentő, elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt izgulhatnak a nézők a sorozat nyári szünete alatt. Alíz legnagyobb meglepetésére öccse, Szabi váratlanul megjelent. A fiú nemrég Japánba utazott, hogy zenei karrierjét építse. Vajon egy igazi sztár szállt ki a limuzinból? – olvasható a produkció közleményében.

Szabi mindig is zenei karrierről álmodott. Számos próbálkozása kudarcba fulladt már, amikor lehetőséget kapott, hogy legújabb szerzeményét Japánban népszerűsítse. Családja biztatására neki is vágott a nagy kalandnak. Míg Szabi szerencsecsillaga fényleni kezdett, addig nővére, Alíz csak vonzza a bajt. Ádám szakított vele, miután kiderült, hogy megcsalta Krisztiánnal. Még Merlin kutya is kifog rajta sétáltatás közben. Alíz egyre szerencsétlenebbnek és szánalmasabbnak érzi magát, amikor egy limuzinnal megérkezik szeretett kisöccse, Szabi.

Vajon egy igazi sztár jelent meg, vagy Szabi mostani próbálkozása sem járt sikerrel? Persze az is lehet, hogy Szabi csak rövid látogatásra utazott haza, de az is megtörténhet, hogy a fiú nem egyedül, hanem legújabb szerelmével érkezett, ami egyáltalán nem könnyítené meg Alíz helyzetét. Könnyen előfordulhat az is, hogy Szabi valamilyen bajba került, amiből csak Alíz segítségével tud kikecmeregni, de az is lehet, hogy nemcsak sztárként érkezett haza, de a dicsőség is a fejébe szállt, és ezt mindenkivel éreztetni is fogja. Az, hogy miért tért haza Szabi, még nem lehet tudni, de hamarosan kiderül! (forrás: RTL Klub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz