Koller Virág az elmúlt években Fekete Lucát alakította a Barátok köztben. 2011-ben, 10 évesen, az anyukáját megformáló Nagy Alexandrával együtt érkezett a szériába. Az elmúlt 8 évben a Mátyás király tér életét követő nézők végig Virág megformálása által láthatták felnőni Luca karakterét. A fiatal lány az elmúlt hetekben már nem volt látható az RTL Klub napi sorozatában és nem is fog visszatérni. A SorozatWiki információi szerint távozik a produkciótól.

“Elmondhatom, hogy csodálatos éveket töltöttem el a Barátok köztben, szinte itt nőttem fel és rengeteg barátot szereztem. De eljött az a pont, amikor választanom kellett, és úgy érzem, jelenleg a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni, ezt pedig nem tudtam volna összeegyeztetni a forgatásokkal, így sajnos búcsút kellett vennem a sorozattól – mondta b búcsúzóul Koller Virág oldalunknak.

A távozás ellenére a népszerű karakter nem tűnik el a sorozatból. Csak úgy, mint nyáron Máté esetében, Aliz lányának karaktere is új megformálót kap. Koller Virág helyett Truckenbrod Fanni alakítja majd Lucát a Barátok köztben – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. Az új szereplő a mai naptól lesz látható a Mátyás király téren.

„A nyár első felében kezdtem el forgatni a produkcióval és kicsit féltem is tőle, hogy ez a jól összeszokott társaság, hogyan fogad majd engem. Nagy meglepetésemre viszont mindenki nagyon kedves volt. Eddig nem volt színészi múltam, az idei évben egy táncművészeti gimnáziumban táncosként végeztem. Ezért nehéz volt felvenni a napi sorozat ritmusát, de ebben nagyon sok segítséget kaptam a többiektől. Ezért az elmúlt hónapokban nagyon megszerettem a Barátok közttel forgatni” – mesélte Truckenbrod Fanni.

hirdetés

„Azzal, hogy Lucát átvettem, természetesen valamennyire változni fog a karaktere. Már csak azért is, mert külsőleg és személyiségileg is más típusú lány vagyok” – tette hozzá a sorozat legújabb szereplője a SorozatWikinek.

A Barátok közt minden hétköznap 17:10-kor és 22:55-kor látható az RTL Klubon.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re