Február 26-án, szombaton délután indul Bud Spencer új sorozata az RTL II-n, melynek ajánlója itt nézhető meg. A premier 18:00-kor lesz, melyet a csatorna másnap délben megismétel. A Nincs kettő séf nélkül (I delitti del cuoco – Recipe for Crime) 2010-ben futott Olaszországban és 12 részből áll. A krimivel fűszerezett vígjátékban Bud Spencer egy séfet, Carlo Banci-t alakítja, hetente nagyjából 40-45 percben. A legendás pofonosztó új és a többi szereplő szinkronhangjairól itt számoltunk be korábban. Az RTL II ha szünet nélkül vetíti a szériát akkor május közepére érhet a végére.

A sorozat ismertetője: A Nápolyi-öbölben található Ischia csodálatos szigetének egyik látványossága a Vidám Polip nevű étterem, amelyet (Bud Spencer), a nyugdíjba vonult rendőrfelügyelő vezet. Posztját nevelt fia, Francesco (Enrico Silvestrin) vette át át, akinek kegyeiért két hölgy: Serenella (Eleonora Sergio) és Carlo gyönyörű lánya, Elsie (Sascha Zacharias) is küzd. Lépten-nyomon Carlo minden lében kanál húga, Croce zárda főnökasszony is bonyolítja bátyja csöppet sem egyhangú életét.
Carlo Banci, hogy segítsen jó útra térni régi „ügyfeleinek”, alkalmazottait – a méregkeverő Castagnát (Monica Scattini), a csekkhamisító Margheritát (Monica Dugo) és a bankrabló Antoniót (Giovanni Esposito) – közülük válogatta össze. Ischia kicsi sziget, itt mindenki ismer mindenkit, elég lemenni a halpiacra, hogy egy vérbeli zsaru, no meg rablóból lett pandúr megszimatolja a bűncselekményt. Márpedig az exzsarunak és dörzsölt társainak mindig akad tennivalója. (fotó: RTL II Sajtóklub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre