2017. január 26-án debütált az amerikai CW csatornán a Riverdale. A széria az Archie Comics képregénysorozat alapján készült, és a címszereplő kisvárosban játszódik. A történet szerint egy egész várost megrázó, tragikus esemény történik, ami hatással van a gimi diákjaira is. Végigkövethetjük, hogyan alakul a tinédzserek élete, miközben feltárul a sötét múlt is, ami nem várt fordulatokat hoz magával.

A sorozat hamar nagy népszerűségre tett szert, idén márciusban berendelték a 7. évadát. Most azonban kiderült, hogy ezzel a szezonnal lezárul a történet. A CW elnöke, Mark Pedowitz szerint a hét év a megfelelő mennyiség a produkció számára, az utolsó etappal pedig méltó módón szeretnének búcsút venni a karakterektől.

“Nagy híve vagyok annak, hogy a hosszú ideje futó sorozatoknak megfelelő befejzést adjunk. Tegnap hosszasan beszélgettünk Roberto Aguirre-Sacasa-val (a sorozat alkotója – a szerk.), aki nagyon örül a döntésnek. Úgy fogjuk kezelni a szériát, ahogy az megérdemli. A produkció a popkultúra sztárjáva vált, és biztosak akarunk lenni, hogy méltó lezárást kap”

– mondta a médiavállalat elnöke.

A Riverdale jelenleg a 6. évad 14. részénél tart, a sorozat epizódjai Magyarországon a Netflixen érhetőek el. A CW nemrég többek közt a Bűbájos boszorkák remake-jét is elkaszálta.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje