A Sherlock és Watson (Elementary) című amerikai krimisorozatot 2012-ben tűzte először műsorára a CBS, a produkció pedig már rögtön az elején sok nézőt kiakasztott. A széria azért váltott ki ellenérzéseket a nézőkből, mert a klasszikus brit nyomozót, Sherlock Holmest napjaink New Yorkjába helyezte át, ráadásul a karakter segítőjét, John Watsont ezúttal egy nővel, Lucy Liuval játszatták el. A kezdeti nehézségek ellenére azért megtalálta rajongóit a Sherlock és Watson, hiszen az eddigi 6 évada alatt 120 epizódot ért meg.

A sorozatot idehaza 2013-ban a TV2 mutatta be először, később pedig az AXN is vetítette a Sherlock és Watsont. Most az amerikai CBS bejelentette, hogy a produkció 7. etapja lesz az utolsó, elkaszálták tehát az egyik legismertebb szériát, amely náluk látható. A történet épp egy érdekes fordulattal zárult, ugyanis Sherlock (Jonny Lee Miller) és Joan (Lucy Liu) úgy döntöttek, hogy Nagy-Britanniába teszik át székhelyüket.

A folytatásról egyelőre annyit tudni, hogy a két évad között 1 év fog eltelni. A befejező szezon forgatása a múlt héten fejeződött be, a CBS még nem jelentette be a 7. évad premierdátumát. A BBC-n futó Sherlock valószínűleg nem folytatódik már új részekkel, az amerikai változat kaszája után pedig valószínűleg nem mostanában láthatjuk újra a tévéképernyőkön a legendás detektívet.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része