A CW csatorna a hagyomány szerint év elején szokta bejelenteni azoknak a sorozatoknak a listáját, melyek új évaddal bővülnek. A csatorna kérdéses jövője miatt erre idén egészen mostanáig várni kellett. Pár órája azonban kiderült, hogy melyik szériáknak a folytatása érkezik a 2022/23-as szezonban.

hirdetés

Berendelték a Flash – A Villám (The Flash) 9. évadát, amely így a 8 etapot megélt A zöld íjásznál (Arrow) is hosszabb lesz. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezzel lezárul-e a történet, vagy egy 10. évad is várható majd a jövőben. Arról sincs még információ, hogy összesen hány évados lesz az Archie Comics képregénysorozat alapján készült Riverdale, az azonban már biztos, hogy érkezni fog a tinidráma 7. etapja. Március 9-én debütált a Kung Fu 2. szezonja, de már most, 2 rész után berendelték az akciósorozat újabb etapját.

Továbbá folytatást kap a profi amerikai futballjátékos, Spencer Paysinger életét bemutató Spencer (5. évad), a misztikus könyvsorozatok címszereplőjéről szóló Nancy Drew (4. évad), az 1993 és 2001 között futó Walker, a texasi kopó rebootja, a Walker (3. évad), valamint a Tyler Hoechlin (Teen Wolf – Farkasbőrben) és Elizabeth Tulloch (Grimm) főszereplésével készült szuperhősös sorozat, a Superman és Lois (3. évad) is.

hirdetés

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show