A CW csatorna a hagyomány szerint év elején szokta bejelenteni azoknak a sorozatoknak a listáját, melyek új évaddal bővülnek. A csatorna kérdéses jövője miatt erre idén egészen mostanáig várni kellett. Pár órája azonban kiderült, hogy melyik szériáknak a folytatása érkezik a 2022/23-as szezonban.

Berendelték a Flash – A Villám (The Flash) 9. évadát, amely így a 8 etapot megélt A zöld íjásznál (Arrow) is hosszabb lesz. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezzel lezárul-e a történet, vagy egy 10. évad is várható majd a jövőben. Arról sincs még információ, hogy összesen hány évados lesz az Archie Comics képregénysorozat alapján készült Riverdale, az azonban már biztos, hogy érkezni fog a tinidráma 7. etapja. Március 9-én debütált a Kung Fu 2. szezonja, de már most, 2 rész után berendelték az akciósorozat újabb etapját.

Továbbá folytatást kap a profi amerikai futballjátékos, Spencer Paysinger életét bemutató Spencer (5. évad), a misztikus könyvsorozatok címszereplőjéről szóló Nancy Drew (4. évad), az 1993 és 2001 között futó Walker, a texasi kopó rebootja, a Walker (3. évad), valamint a Tyler Hoechlin (Teen Wolf – Farkasbőrben) és Elizabeth Tulloch (Grimm) főszereplésével készült szuperhősös sorozat, a Superman és Lois (3. évad) is.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)