A Beverly Hills 90210 című amerikai tinisorozatot 1990 és 2000 között adta a FOX csatorna, a produkció 10 évad után fejeződött be. A szériát idehaza a TV2 és a FEM3 vetítette, Magyarországon is az egyik leginkább ismert amerikai sorozatról van szó. A történet Brandon (Jason Priestley) és Brenda Walsh-ról (Shannen Doherty) szólt, akik a szüleik miatt költöztek a napfényes Beverly Hillsbe. A sorozat olyan témákat dolgozott fel, mint a tini párkapcsolatok, a rasszizmus, vagy éppen a családon belüli erőszak.

A legkisebb amerikai országos csatorna, a CW nemrég támasztotta fel új szereplőkkel és 90210 címmel a Beverly Hills 90210-et. Ez a verzió 2008-tól futott 5 évadon keresztül, a szereplőgárdában pedig olyan színészek voltak, mint Jessica Stroup (Erin), AnnaLynne McCord (Naomi), vagy épp Jennie Garth (Kelly), az eredeti alkotás egyik alapszereplője. A nézőkben azonban nem sok nyomot hagyott ez a próbálkozás. Most a FOX jelentette be, hogy idén nyáron náluk is visszatér a legendás széria.

A legújabb 90210-ben hat eredeti szereplő tér vissza, név szerint Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) és Tori Spelling (Donna), akik önmagukat játsszák majd. A FOX ötlete elég meredek, hiszen azt találták ki, hogy az új sorozat arról fog szólni, hogy a Beverly Hills 90210 egykori sztárjai összegyűlnek, hogy felélesszék a szériát, amely egykor híressé tette őket. Ha minden jól megy, akkor betekinthetünk majd Hollywood kulisszái mögé az új sorozatban, vagyis láthatjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy egy klasszikus széria rebootja összejöjjön. A hardcore rajongókon legfeljebb azokat az új nézőket fogja leültetni a 90210 a képernyők elé, akik fogékonyak a tévéipar háttérmunkáira.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban