December 18-tól, közvetlenül karácsony előtt különkiadásokkal jelentkezik az idén 20 éves RTL Magyarország. Az öt részes riportsorozat az RTL Klub leg-pillanatai húsz év tükrében – az indulástól napjainkig. A műsor címe Az első 20 évünk lesz és hétköznap az RTL Híradó után, 18:55-kor kerül képernyőre.

A hétfői adásbanaz elmúlt 2 évtized legnagyobb show-jainak legemlékezetesebb pillanatai lesznek láthóak, amelyekről a legendás műsorvezetők mesélnek. Boros-Bochkor, Lilu, Balázs, Bence, Jáksó és még sokan mások. Hat év szünet után szintén itt lesz látható Fábry Sándor is újra. Kedden megszólalnak a ValóVilágok alkotói és győztesei, Aurelio, Soma és Miló, itt lesz Győzike, a Survivor szereplői, Benkő Dániel, Falusi Mariann, és felidézzik Zalatnay Cini, Alekosz és a dzsungelcelebek élményeit is

Szerdán Vágó Istvántól Sebestyén Balázsig, A 100-ból 1-től a Falig felidézzik az RTL-es vetélkedők legizgalmasabb pillanatait. Megszólalnak a készítők, kiderül, mire költötte 50 millió forintját a Pókerarc biztonsági őre és az RTL kamerái előtt találkozott 11 év után Vágó István a 40 milliós nyertessel. A csütörtöki adásban látható lesz hogyan készül a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest, kik és mi alapján döntik el, hogy milyen filmek kerüljenek az RTL képernyőjére, miközben ebben az epizódban Magdi anyus is feltámad.

hirdetés

Pénteken látható kik készítik az ország legsikeresebb Híradóját, a Fókuszt és a legnézettebb RTL-es magazinműsorokat, a XXI. századot vagy a Házon kívült. Az elmúlt 20 év történelmi pillanatai televíziós újságírók szemével. Felidézzik, hogy milyen jelentős sporteseményeket láthattak a nézők az RTL-en, mint például a labdarúgó-vb, Forma-1, Párizs-Dakar vagy épp Kokó legendás meccsei.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban