Az első negyedévben a Viasat3 és a Viasat6 együttes nézettsége kiemelkedően magas volt. Ez főleg a Viasat3-nak és az Éden Hotel 2-nek köszönhető. Részletek a csatornacsalád közleményében.

A VIASAT3 és a VIASAT6 eredményeit összesítő 7,1%-os márciusi közönségarány minden korábbi hónap átlagát túlszárnyalta.

Az újabb rekordban főleg a VIASAT3-nak volt nagy szerepe, mely csatorna az elmúlt 3 éve legjobb negyedévét (5,6% SHR), hónapját (6,0% SHR) és hetét zárta a múlt hétvégén (6,6% SHR). A két országos kereskedelmi csatorna mozgásával ellentétben az előző év azonos időszakához képest 12%-kal magasabb közönségarányt ért el a nőies profilú kábeles csatorna, és ezzel rekord közelségbe került, a közönségüket gyorsuló tempóban elveszítő piacvezetőkhöz.

A növekedés talán legfontosabb motorja a magyar kábeltévés történelem legsikeresebb saját gyártású produkciójának, az Éden Hotel második évadának repülő rajtja. A nyitó adás 8,6%-os közönségaránya csak a kezdet volt, hiszen a múlt hét párválasztó epizódja már a 18-49 éves nézők 9,3%-át vonzotta a képernyők elé. A 18-39 éves nők célcsoportján még ennél is magasabb, 14,6% SHR-t produkált. Az első 4 hét átlagát vizsgálva kijelenthető, hogy a mexikói kaland az előző év kiemelkedő eredményét is képes lesz túlszárnyalni, hiszen jelenleg 6%-kal haladja meg az első széria azonos adásainak átlagát.

Különösen jó hír, hogy a VIASAT3 növekedése mögött továbbra is egy stabil, minőségi nézőközönség áll, a csatorna semmit nem vesztett korábbi értékes, a piac többi szereplőitől jelentősen eltérő nézői profiljából.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője