A The Witcher 2. évados forgatását március közepén leállították, a koronavírus-járvány ugyanis Nagy-Britanniát is utolérte. A korábban bejelentett új szereplők egyike, a Trónok harcából ismerős Kristofer Hivju (Tormund) is elkapta a fertőzést, így a teljes stábot karanténba küldték. A Netflix produkciójának munkálatai még nem folytatódhattak, a Redanian Intelligence nevű lap azonban most érdekes újdonságról számolt be. 5 új szereplő is érkezik a sorozat folytatásában, akik között lesz egy eddig soha nem látott vaják is.

A korábban főleg televíziós kaszkadőrként dolgozó Joel Adrian (Into the Badlands) bújik majd a Hemrik nevű vaják bőrébe, aki sem a könyvekben, sem pedig a videojátékokban nem bukkant fel korábban. A The Witcher hírekkel foglalkozó Redanian Intelligence szerint egyelőre nem tudni, hogy Ríviai Geralt esetleges vetélytársáról, vagy gyerekkori mentoráról lehet szó, aki a kezdő szörnyvadászt Kaer Morhenben tanítgatta. Egy igazi veterán is érkezik a Netflix produkciójának 2. etapjába, a korábban a Ki vagy, dokiban? és a Borgiákban is játszó Vernon Dobtcheff egy idősebb tündét alakít majd. Újoncként érkezik a The Witcherbe a román anyanyelvű Alina Ilin (a képen) is, aki a Pennyworth-ben játszott, emellett főleg színházi szerepei voltak az elmúlt években.

A Ki vagy, doki?-ból és A zöld íjászból ismert Lesley Ewen is a The Witcher 2. évados szereplőgárdáját erősíti majd, a színésznő egy Meena Coppercloth nevű karakter bőrébe bújik. Végül, de nem utolsó sorban a Nagy Katalin: A kezdetekben látható Scarlett Maltman is látható lesz a szériában, a színésznő a koronavírus-járvány után csatlakozhat a stábhoz, hogy megkezdje a közös munkát. A Netflix fantasyja a tervek szerint 2021-ben térhet vissza a képernyőkre, a részletekről azonban a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt keveset tudni.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban