Csütörtök este visszatér Janza Kata a Barátok köztbe – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színésznő korábban több alkalommal is Mátyás Ildikót, Vili bácsi lányát alakította az RTL Magyarország legrégebbi sorozatában, utoljára 2014 év végén volt látható a produkcióban. Így most 5 és fél év után tér vissza a Mátyás király térre. Úgy tudjuk, hogy ezúttal nem csak néhány napra, hanem hosszabb ideig is Barátok közt lesz.

„Imádom ezt a karaktert, mert bár valóban sok borsot tör a környezete orra alá, mégsem rosszindulatú és nagyon humoros. Igazán szerencsésnek érzem magam, mert rám bízták, hogy miként fűszerezem a szerepem; fantasztikus érzés, hogy nem szorítanak be egy skatulyába. Ennek köszönhetően nem fogtam vissza magam; Ildikó karakterének minden színét megmutattam” – mondta lelkesen Janza Kata. „A régi szereplőkkel igazán jó barátságot ápolok, az újakkal pedig könnyen megtalálom a közös hangot. Ha van egy kis szünetünk, azonnal beszélgetünk vagy nagyokat nevetünk” – tette hozzá a visszatérése kapcsán a színésznő.

Az általa alakított Ildikóra mindig jellemző, hogy hirtelen érkezik meg a Mátyás király térre és alaposan felkavarja az ott lakók életét. Ez most sem lesz másképp, de hogy a történet szerint ezúttal miért tér vissza, az csak a következő időszakban, a minden hétköznap 20:05-kor jelentkező Barátok köztből derül ki.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát