Kiderült, hogy milyen új sorozatok és friss évadok lesznek láthatóak a következő három hónapban a dráma és krimi sorozatok otthonaként szolgáló Epic Dramán. Már jól ismert és új nyomozók történetei érkeznek és bepillantást nyerhetünk a viktoriánus kori Londonba is. Brit, francia, ausztrál és német szériákat is láthatunk majd a csatornán.

hirdetés

Ahogy arról már korábban írtunk, augusztus elején egy két részes minisorozat, a Tíz kicsi katona (And Then There Were None) látható lesz a csatornán. A széria két epizódja augusztus 6-án és 7-én 21 órakor kerül majd képernyőre. A hónap végén érkezik a Murdoch rejtélyei (Murdoch Mysteries) legújabb, 15. évada. A 24 részből álló etap 22-től hétköznaponként 20:15-kor jelentkezik új epizódokkal. A történet ezúttal Murdoch montreali utazásával kezdődik. Az ősz első hónapjától lesz megtekinthető a Ms. Fisher modern esetei (Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries) 1. évada. A sorozat szeptember 5-től hétköznaponként 19:30-tól lesz látható. A hatvanas évek Melbourne-jében Peregrine Fisher hirtelen megörököli híres nagynénje – akit egyébként sosem ismert – vagyonát, miután a hölgy eltűnt. A nő elhatározza, hogy zseni nénikéje nyomdokaiba lép, ám be kell bizonyítania, hogy elég briliáns ahhoz, hogy világklasszis magánnyomozóvá váljon.

Szintén szeptember 5-én debütál a csatornán egy francia bűnügyi dráma, a Paris Police 1900. A 8 részes minisorozatot hétfőnként 21:00 órától láthatják a nézők. A sorozat 1899 Párizsába kalauzol el minket. Az eddig hazaárulás vádjával fogva tartott Alfred Dreyfus kegyelmet kap az elnöktől és kiengedik a börtönből. Dühtől fűtött nacionalisták, rojalisták és antiszemiták, anarchistákkal kiegészülve fenyegetik a kormányt. A rend helyreállítása érdekében visszahívják a nyugdíjas rendőrfőnököt, akinek útjai 4 különböző, érdekes emberrel kereszteződnek. A komoly politikai események közepette egy bőröndbe zárt fiatal nő holtteste kerül elő a Szajnából, a csapat pedig pillantok alatt egy nehéz összeesküvésen fog közösen dolgozni.

Szeptember 29-én indul a Das Boot – A tengeralattjáró (Das Boot) 3. etapja. A német produkció 21:00-kor dupla epizóddal érkezik az Epic Dramára, majd csütörtökönként ugyanebben az időben jelentkezik új részekkel. A szériában egy tengeralattjáró fiatal legénységét veszélyes küldetésre vezénylik a déli féltekére. Október 4-től, 21:00-tól lesz látható a Scarlet kisasszony és a Herceg (Miss Scarlet And The Duke) 2. szezonja. A sorozat keddenként 21 órakor jelentkezik majd új epizódokkal. Az új évad néhány hónappal az első etap eseményei után veszi fel a fonalat.

Október elején érkezik a Grantchester bűnei (Grantchester) 6 részes 1. évada, majd szünet nélkül folytatódik a 7 epizódból álló 2. etappal. A brit sorozat 5-től szerdánként 21:00 órától dupla epizódokkal kerül képernyőre. Sidney Chambers egy nagyra becsült plébános a csendes angol faluban, Grantchesterben. Soha nem ítélkezik és nem is kíváncsi, csak egy vidám ember, akinek rengeteg ideje van másokra is. Sidney élete általában elég nyugodt. Vagy legalábbis az volt, amíg egy gyilkossággal nem kereszteződött az útja. Geordie Keating nyomozóval összedolgozva Sidney plébánosként folytatott élete már háttérbe szorul, a hazugságok, árulások és bűnügyek veszélyes világába kerül.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban