2016 év elején indult a Duna TV-n a Csak színház és más semmi. A több rosszabb és közepes széria után, sok idő elteltével az Egynyári kaland után újabb minőségi produkciót mutatott be a közmédia, így sokan hamar meg is kedvelték a szériát. A 6 részes első évad után 2017 januárjában érkezett meg a folytatás, mely szintén 6 epizódból állt. A sorozat 2018-tól átkerült tavaszra és márciustól jelentkezett egy harmadik etappal, mely ugyanannyi részből állt, mint a korábbi szezonok.

A produkció 4. évada idén februárban indult és több fontos változás is történt benne. A Thália Színház felújítása miatt új helyszínre költöztek a forgatások, több korábbi fontos szereplő távozott, de volt több nagy visszatérő is. Ezen kívül az MTVA végre meglépte azt is, hogy nemcsak 6 részt rendelt meg egy szezonra, hanem 8 epizódot kért a következő etapból, mely jóval egészségesebb hossz egy sorozat számára.

A Csak színház és más semmi azonban ma este végleg véget ér. A befejező része szombaton 19:30-kor lesz látható a Dunán. A széria soha nem hozott kiemelkedő nézettséget, viszont komoly rajongótábort tudhat magáénak és szórakoztató módon a színház kulisszái mögé tudta kalauzolni a nézőket. A sorozat elmúlt 4 évéről a produkciót gyártó Megafilm egyik vezetőjét kérdeztük.

hirdetés

“Nagyon más műfajú széria volt, mint amelyeket az elmúlt években még készítettünk (Tóth János, Egynyári kaland – szerk). Ez volt a glamour sorozatunk, melyben mindig szépek a helyszínek és a színészek, pont ezért nehéz is volt gyártani. A 4. évadot felújítási munkálatok miatt nem tudtuk a Tháliában forgatni és a nézőktől kaptunk sok visszajelzést is, hogy hiányzik nekik a színházi környezet. Ennek ellenére ezt a szezont tartom a legviccesebbnek, a végén pedig egy méltó lezárást tudunk adni a nézőknek, így lesz a sorozat története kerek egész. Úgy látjuk, hogy nem is igényel folytatást, az elmúlt években mindent, amit a színházról el tudtunk mesélni, azt bemutattuk” – mondta Helmeczy Dorottya a sorozat line proucere a SorozatWikinek. (Fotó: Bara Szilvia)

hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max