Elsősorban A Nagy Duett-nek köszönhetően egyre többen nézik a TV2 videós műsor visszanéző oldalait. Részletek a csatorna közleményében:

A TV2 április elején indult péntek esti zenés show-műsora, A Nagy Duett nemcsak a tévé képernyője elé szegezi hétről hétre a nézőket, de produkcióit rengetegen nézik meg a tv2.hu oldalán és egyéb online felületeken is. Múlt hét szombaton kiemelkedő eredményt ért el a csatorna: több mint 730 ezer TV2-es videót indítottak el az internetezők.

Ebben a sikerben nagy szerepe van a TV2 népszerű péntek esti show-műsorának, hiszen az elmúlt hét öt legnépszerűbb videója közül mindegyik a produkcióhoz kapcsolódik.

hirdetés

A múlt hét legtöbbet elindított videója a TV2 Aktív című műsorának Iszak Eszterrel készült riportja lett, melyet majdnem 20 ezren néztek meg. Az öt legnépszerűbb videóból a további négy A Nagy Duett péntek esti műsorához kapcsolódik: majdnem 17 ezren voltak kíváncsiak Hajdú Péter és Zoltán Erika előadására, őket Iszak Eszter és SP produkciója követi több mint 15 ezer elindított videóval. A negyedik helyre ismét a Hajdú Péter – Zoltán Erika páros került, akiket további 15 ezer ember nézett meg más online felületre beágyazott videón. A múlt hét ötödik legnépszerűbb elindított videója pedig A Nagy Duett extra produkciója volt, ahol az életben is egy pár alkotó Lola és Baronits Gábor közösen adták elő Lola Benned élek című számát.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát