Május 20-án péntek este lesz a Cranford premierje a Duna TV-n. Az új széria a szintén angol Élet a Marson helyére érkezik, melynek előző héten, 13-án volt az évadfináléja. A Cranford egy BBC-s minisorozat, melynek 5 részes első évadja 2007-ben, míg a 2 epizódból álló 2. szezonja 2009-ben volt látható a szigetországban.
A történetben az ifjú Mary Smith hosszabb látogatásra érkezik rokonaihoz, a Jenkyns nővérekhez. Miss Deborah a cranfordi társasági élet legtekintélyesebb alakja, aki húga, Miss Matty szemében csalhatatlan bíró az élet minden dolgában. A Cranfordban élő ifjú és már nem annyira ifjú hajadonok nyugalmát új orvos érkezése zavarja meg; Dr. Harrison nem elég, hogy fiatal és nőtlen, de tanulmányait Londonban végezte, és megérkezése után rövidesen alkalma is nyílik bizonyítani, hogy az orvostudomány legújabb módszereit is hatásosan tudja alkalmazni. Az 1840-es években egy angol kisvárosban játszódik ez a kosztümös filmsorozat, amely a Elizabeth Gaskell regényei alapján készült.
A sorozat főbb szereplői: Szereplők: Judi Dench (Miss Matty Jenkyns), Deborah Findlay (Miss Deborah Jenkyns), Lisa Dillon (Mary Smith), Philip Glenister (Mr. Carter), Simon Woods (Dr. Harrison), Imelda Staunton (Miss Pole), Michael Gambon (Mr. Holbrook), Julia McKenzie (Mrs. Forrester), Francesca Annis (Lady Ludlow), Jim Carter (Brown kapitány).

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre