A Sport 1 közleménye:
Rekordszámú nézőt vonzott tegnap este a legendás El Clásicó, a SPORT1 élő közvetítését több mint 785 ezren látták. A Barcelona-Real Madrid mérkőzéssel a SPORT1 16,1 %-os közönségarányt ért el a csatorna célközönségének számító M18+ célcsoportban. A SPORT 1 ezzel a 3. legnézettebb csatorna volt a tegnap esti fő műsoridőben, magasan megelőzve versenytársait.

Hétfő este egy budapesti moziban a SPORT1 Magyarországon elsőként 3D-ben közvetítette a legendás El Clásicót, a Barcelona-Real Madrid spanyol szuperrangadót. Az itthon precedens nélküli térhatású közvetítést nagy izgalom és várakozás előzte meg. A belvárosi moziban már egy órával a meccs kezdése előtt a meghívott vendégek hosszú sorokban vártak a bejutásra. Az exkluzív vetítésen ismert emberek és a sportszakma vezetői szurkoltak a Barcelonának vagy a Real Madridnak. Az MLSZ-től Berzi Sándor, Studniczky Ferenc és Pajor-Gyulai László volt jelen, valamint tiszteletét tette Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója, Niall Curran, a Chello Media vezérigazgató-helyettese, és Mike Moriarty, a Chello Central Europe igazgatóságának elnöke is.

Kassai Viktor, FIFA játékvezető érdeklődve és igazi szakmai szemmel nézte végig az El Clásicót, Hajdu Attila, a SPORT TV szakkommentátora és Nyilasi Tibor két fia, Nyilasi Bálint és ifjabb Nyilasi Tibor örömmel vettek részt az eseményen. Dukai Regina számára egyedülálló élmény volt testközelből nézni a sztárfocistákat, de ugyanígy vélekedett Lipcsei Betta, modell-színésznő is. Serényi Zsolt, a TV Paprika szakácsa különösen élvezte a térhatású közvetítést, és végig kóstolta a különböző ínyencségeket. A meccs előtt és a félidőben felvonultatott spanyol ételek választéka illeszkedett az El Clásicóhoz, az eseményt igazi fiesta hangulat jellemezte.

hirdetés
hirdetés

Berendelték az HBO egyik legnépszerűbb sorozatának 4. évadát

Vadonatúj török sorozat indul az RTL Klubon

Teljesen leveszik a Mintaapákat a TV2-ről

Szünetre küldik a Jóban Rosszbant

Új falus sorozat indul (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)