A Sport 1 közleménye:
Rekordszámú nézőt vonzott tegnap este a legendás El Clásicó, a SPORT1 élő közvetítését több mint 785 ezren látták. A Barcelona-Real Madrid mérkőzéssel a SPORT1 16,1 %-os közönségarányt ért el a csatorna célközönségének számító M18+ célcsoportban. A SPORT 1 ezzel a 3. legnézettebb csatorna volt a tegnap esti fő műsoridőben, magasan megelőzve versenytársait.

Hétfő este egy budapesti moziban a SPORT1 Magyarországon elsőként 3D-ben közvetítette a legendás El Clásicót, a Barcelona-Real Madrid spanyol szuperrangadót. Az itthon precedens nélküli térhatású közvetítést nagy izgalom és várakozás előzte meg. A belvárosi moziban már egy órával a meccs kezdése előtt a meghívott vendégek hosszú sorokban vártak a bejutásra. Az exkluzív vetítésen ismert emberek és a sportszakma vezetői szurkoltak a Barcelonának vagy a Real Madridnak. Az MLSZ-től Berzi Sándor, Studniczky Ferenc és Pajor-Gyulai László volt jelen, valamint tiszteletét tette Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója, Niall Curran, a Chello Media vezérigazgató-helyettese, és Mike Moriarty, a Chello Central Europe igazgatóságának elnöke is.

Kassai Viktor, FIFA játékvezető érdeklődve és igazi szakmai szemmel nézte végig az El Clásicót, Hajdu Attila, a SPORT TV szakkommentátora és Nyilasi Tibor két fia, Nyilasi Bálint és ifjabb Nyilasi Tibor örömmel vettek részt az eseményen. Dukai Regina számára egyedülálló élmény volt testközelből nézni a sztárfocistákat, de ugyanígy vélekedett Lipcsei Betta, modell-színésznő is. Serényi Zsolt, a TV Paprika szakácsa különösen élvezte a térhatású közvetítést, és végig kóstolta a különböző ínyencségeket. A meccs előtt és a félidőben felvonultatott spanyol ételek választéka illeszkedett az El Clásicóhoz, az eseményt igazi fiesta hangulat jellemezte.

Kiderült, milyen szerepkörben lesz látható Facundo Arana a Dancing with the Stars-ban

Filmözön októberben: közel 20 alkotás érkezik az HBO Maxra

Kiderült, hogy ki lesz a Sztárban sztár leszek 3. évadának online riportere

Olasz Renátó sorozatötlete nyerte a 2022-es Hypewritert

Még véget sem ért, de már most döntöttek a Séfek séfe következő évadáról

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)