Február 13-án befejeződött az egyik legjobb magyar sorozat, az HBO-n futó Aranyélet forgatása. 2017 nyarán megírtuk, hogy az HBO elkezdte forgatni a széria új évadát. Most kiderült, hogy a nézők a 3. évad után nem találkozhatnak a mutyi-valóságban csetlő-botló karakterekkel, ugyanis Jankáék végleg elbúcsúznak a nézőktől. 78 napon át tartottak a munkálatok, a produkció rendezői, Dyga Zsombor és Mátyássy Áron pedig külön kiemelték, hogy az Aranyélet pont a stáb miatt lett ennyire sikeres.

A legérdekesebb nyilatkozat az HBO kreatív producerétől, Krigler Gábortól érkezett, miszerint: “Azon túl, hogy tükröt állítsunk a mai magyar társadalomnak, az egyik legfontosabb ambíciónk az Aranyélettel végig az volt, hogy évadról évadra, epizódról epizódra képesek legyünk valami újat, meglepőt nyújtani a nézőinknek. Úgy érzem, a befejező évaddal mindezt maximálisan sikerült elérnünk: a legjobbat a végére tartogattuk.”

A 2017-es Televíziós Újságírók Díján az Aranyélet lett a Legjobb magyar sorozat, ráadásul a produkció színészei is taroltak, hiszen a Legjobb színész kategóriájában Anger Zsolt, a Legjobb színésznők között Ónodi Eszter diadalmaskodott, míg a Legjobb mellékszereplő Farkas Franciska lett. 2016-ban a tévés gálán szintén az Aranyélet lett a legjobb sorozat és Ónodi Eszter akkor is díjat vett át.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna