A szeptemberi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek az ősz második hónapja során a Netflixre. Októberben 10 vadonatúj szériával és 7 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Az újdonságok listája ezúttal is rendkívül sokszínű, ugyanis számos műfaj közül válogathatunk, az amerikai mellett pedig török, spanyol, dél-koreai, olasz, mexikói, lengyel, német, brazil, ausztrál és dél-afrikai alkotások is elérhetővé válnak.

hirdetés

Október 3-án került be a kínálatba a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) 8 részes 3. évada. A folytatásban Charlie el akarja árulni Nicknek, hogy szereti őt, de Nicknek is fontos mondanivalója akad. Ahogy véget ér a nyári szünet, a barátok kezdenek rájönni, hogy mennyi örömmel és kihívással jár az iskolaév, miközben bulikat szerveznek és egyetemeken gondolkodnak.

9-én vált elérhetővé egy olasz romantikus drámasorozat, a Csalfa szerelem (Deceitful Love / Inganno) 6 epizódból álló 1. etapja. A 60. születésnapján egy gazdag nő hirtelen beleszeret egy vonzó, de nála jóval fiatalabb férfiba. A nő családja azonban kételkedik a férfi szándékaiban. Ugyanezen a napon érkezett meg a platformra A folyó titka (The Secret of the River / El Secreto del Río) című mexikói drámasorozat. A 8 részes 1. szezonban két fiú egy mexikói kisvárosban szemtanúja lesz egy halálesetnek. A sötét titok örökre összeköti őket, így amikor húsz évvel később ismét találkoznak, szembe kell nézniük a múltjukkal.

Október 10-e óta elérhető az Outer Banks 4. évadának 5 részből álló első fele. Az etap 5 epizódos második felvonása november 7-én jön majd a Netflixre. A történet visszarepíti a nézőket az időben oda, amikor Wes Genrette felvetette a snecik csapatának, hogy találják meg Feketeszakáll kincsét. Miután megtalálták az El Dorado aranyát, a snecik visszatérnek Outer Banksbe és elhatározzák, hogy „normális” életet fognak élni. De néhány pénzügyi nehézség után John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope és Cleo elfogadják Wes ajánlatát, és visszatérnek a „G” játékba egy teljesen új kaland kedvéért.

Szintén ettől a naptól megtekinthető A sokoldalú rendező (The Life and Movies of Erşan Kuner / Ersan Kuneri) 2. szezonja. A török vígjátékszériában egy erotikus filmek révén hírnevet szerző filmes átgondolja addigi karrierjét. Úgy dönt, hogy más műfajokban is kipróbálja magát a sci-fitől kezdve a kosztümös akciófilmekig. 12-én debütál egy új dél-koreai drámasorozat, az Erényes nő (A Virtuous Business / Jeongsughan Seiljeu). A 12 epizódból álló produkció középpontjában négy vidéki nő áll, akik életcélt, lehetőséget és függetlenséget keresnek. Eldöntik, hogy felnőtt termékek árusításába kezdenek – mindezt 1992-ben, amikor a szex még tabunak számított.

Október 17-én jön a streaming szolgáltatóra Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) 9 részes 3. évada. A folytatásban Mickey szembekerül a riválisával, Andreával. Eközben megölik a férfi egyik korábbi kliensét, az ügy során pedig olyan összeesküvést fedez fel, amely minden eddiginél veszélyesebb és halálosabb lehet. 18-án kerül be a kínálatba A boldogság természete (Happiness Is) című dél-afrikai romantikus drámasorozat 1. etapja. A cselekmény szerint Princess nem akart nagy hűhót csapni a negyvenedik születésnapja körül. Azonban amikor a legjobb barátja felejthetetlen bulit rendez neki, az egész élete a feje tetejére áll.

24-én válik elérhetővé A szépség ára (Beauty in Black) című drámaszéria 16 epizódból álló 1. szezonjának 8 részes első fele. Tyler Perry vadonatúj produkciójában egy sztriptíztáncos a túlélésért küzd, amikor a sorsa váratlan fordulatot vesz. Ugyanis az útjaik keresztezik egymást egy kozmetikai cég és egy csempészszervezet mögött álló gazdag diszfunkcionális családéval. Ugyanezen a napon debütál egy friss ausztrál drámasorozat, a Terület (Territory). A 6 részes 1. évad bemutatja, amint a világ egyik legnagyobb szarvasmarhatelepe örökös nélkül marad. A generációs harcok közepette rivális érdekcsoportok jelennek meg, veszélybe sodorva a birtok jövőjét.

Október 25-én érkezik a Netflixre az Út a pokol felé (Hellbound) 2. etapja. A dél-koreai horror-thriller új szezonjában Jung Jinsu, a vallási szekta alapítója visszatér, miután több évre a pokolba száműzték. Rájön, hogy a szektája és annak diktatúrája uralja most a társadalmat. Szintén ekkortól lesz megtekinthető egy spanyol thrillersorozat, Az utolsó éjszaka Termorban (The Last Night at Tremore Beach / La última noche en Tremore Beach). A 8 epizódos miniszériában Peter Harper zeneszerző a válása után egy elszigetelt, ír tengerparti házba vonul, annak reményében, hogy inspirációra lel. A vízióktól gyötört férfi azonban úgy érzi, hogy veszély leselkedik a szeretteire.

30-án kerül be a kínálatba a Gyerünk, tesó! (Go Ahead, Brother / Idz przodem, bracie) című lengyel bűnügyi drámasorozat 1. évada. Egy kommandós kénytelen elhagyni a testületet. Megtudja, hogy az apja öngyilkos lett, és hatalmas adósságot hagyott hátra, ezért biztonsági őrnek áll egy plázában. Végül azonban megtalálja a módját, hogyan oldja meg a pénzügyi gondjait. Ugyanezen a napon lesz a premierje a Lidia ügyvédnő (The Law According to Lidia Poët / La legge di Lidia Poet) 6 részes 2. etapjának. Lidia nem lehet ügyvéd egy törvény miatt, amit férfiak írtak. Miközben továbbra is együttműködik a testvérével, új ügyekkel is foglakozik és a nők jogaiért küzd, valamint meg akarja győzni fivérét, hogy induljon a parlamenti választáson.

Október 30-án válik elérhetővé egy új brazil drámaszéria, A templomlépcsők gyermekei (Children of the Church Steps / Os Quatro da Candelária). A 4 epizódból álló minisorozat középpontjában Douglas, Sete, Jesus és Pipoca áll. A fiatalok az utcán tengetik az életüket, és egymásból merítenek reményt és erőt ahhoz, hogy egy szebb jövőről álmodozzanak, amíg meg nem történik a tragédia. 31-én debütál A tudatos gyilkos (Murder Mindfully / Achtsam Morden) című német vígjátéksorozat 1. szezonja. Björn egy ügyvéd, aki a magánélet-munka egyensúlyának harmonizálása érdekében részt vesz egy mindfulness órán. Ott azonban megismer egy új, nem hétköznapi stresszkezelési stratégiát – a gyilkosságot.

Szintén ekkor érkezik a streaming szolgáltatóra A diplomata (The Diplomat) 2. évada. London szívében halálos robbanás rázza meg Kate Wyler amerikai nagykövet világát. A támadás, ami miatt az Egyesült Királyságba utazott, nem egy rivális országból, hanem a brit kormányon belülről érkezett. Miközben próbál rájönni az igazságra, egyetlen igazi szövetségese a majdnem volt férje, Hal Wyler, aki életben maradt. Kate-nek emellett szembe kell néznie a házasságával és Grace Penn alelnök látogatásával is.

A SkyShowtime októberi újdonságairól itt, a Disney+ premierjeitől pedig itt írtunk. A Maxra érkező legfontosabb sorozatokat itt, míg a filmes újdonságait itt mutattuk be.

hirdetéss

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 7. adásában

40. heti nézettség - Folyamatosan esik a Megasztár nézettsége

Hétfő délig online visszanézhető Sváby új lakókocsis műsorának első adása Szabó Győzővel (x)

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)