Zajlik az élet a legnagyobb országos csatornáknál, hiszen egy csomó sorozatot elkaszált és berendelt a nagy ötösfogat (ABC, NBC, CBS, FOX, CW). Az ABC berendelte a Hallatlan (Speechless) 3. etapját, viszont elkaszálta a Quantico-t és a Designated Survivort. 2. évados berendelést kapott az ABC-től a Splitting Up Together, jön még a következő szezonban a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 5. szezonja, az American Housewife 3. évada. Szintén az ABC-n folytatódik jövőre a For The People a 2. évadával, a Station 19 is megkapta a maga 2. etapját, ahogy 5. évados berendelést kapott az Amerika Huangjai és a Black-ish.

Az ABC műsoráról rengeteg sorozat távozik, hiszen az Alex, Inc., a Deception, a The Crossing, a Kevin (Probably) Saves The World, a The Mayor, a Ten Days In The Valley és a Marvel’s Inhumans is kaszát kapott. Az NBC-n búcsúzik a Taken, a The Brave, és a Rise is, azonban a csatorna átvette egy 13 részes 6. évadra a nemrég elkaszált Brooklyn 99 – Nemszázas körzetet, legfőképp a rajongói nyomásnak köszönhetően. A FOX elkaszálta a Lucifert és a The Exorcist című ördögűzős sorozatot, viszont a csatorna berendelte a Last Man Standing 7. évadát, valamint a Family Guy 17. évadát és a Bob’s Burgers 9. szezonját.

A CBS elkaszálta a Superior Donuts című szériát, viszont berendelték a Man with a Plan 3. évadát, a Life in Pieces 4. etapját, az Instinct 2. évadát, illetve a Gyilkos elmék 14. évadát. Emellett a CBS-en kaszát kapott még a Scorpion című sorozat is. A legkisebb amerikai országos csatorna pénteken egyetlen sorozatot rendelt be, ez pedig az élőhalottas iZombie 5. évada.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban