A hűvös őszi napok során is lesz mit nézni a Netflixen, ugyanis novemberben 12 vadonatúj sorozat és 4 széria folytatása érkezik a platformra. Októbert követően most is bemutatjuk, hogy milyen alkotásokkal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik egy részben hazánkban forgatott széria, egy népszerű produkció utolsó évada, több minisorozat és a Cobra Kai készítőinek vadonatúj alkotása is.

A láthatatlan fény

November 2-án érkezik a Netflixre Mark Ruffalo és Hugh Laurie közös minisorozata, A láthatatlan fény (All The Light We Cannot See). A többek közt Budapesten forgatott, 4 részes produkcióban a II. világháború utolsó napjaiban keresztezik egymást egy vak francia lány és egy német katona útjai. A Stranger Things egyik direktora, Shawn Levy által rendezett széria Anthony Doerr Pulitzer-díjas regénye alapján készült.

hirdetés
Advertisement

Szintén ezen a napon debütál az Apáink kívánsága (Cigarette Girl / Gadis Kretek) 5 epizódból álló 1. évada. Az indonéz romantikus sorozatban egy tehetséges kretekkészítő utazását láthatjuk a szerelem és önmaga megismerése felé, miközben a hagyományokkal dacolva próbál boldogulni Indonézia 1960-as évekbeli dohányiparában. 3-án válik elérhetővé A napfény jótékony hatása (Daily Dose of Sunshine) című dél-koreai drámasorozat 12 epizódos 1. etapja. Egy pszichiátrián dolgozó jószívű ápolónő minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy reményt adjon a rá bízott betegeknek, bármilyen kihívás elé is állítsa az élet.

November 3-tól lesz megtekinthető a 2021-es Ferry című film folytatásaként szolgáló Ferry: A sorozat (Ferry: The Series / Ferry: De Serie) is. A 8 részes belga-holland szériában a pénzszűkében lévő Ferry Bouman beleszalad egy remek lehetőségbe, amikor egy nagyszabású letartóztatási akció miatt megüresedik egy pozíció Brabant legjobb dílerei között. Szintén ezen a napon érkezik a Netflixre A szabó (The Tailor / Terzi) 3. szezonja. A török drámasorozat folytatásában Peyami elárulja Dimitrit, és viszonyt folytat a feleségével, Esvettel. A szerelmi háromszög csak súlyosbodik, de vajon kit fog Esvet választani?

10-én debütál egy tajvani antológiasorozat, a Szerelem itt és most (At the Moment / Ci Shi Ci Ke). A világjárvány idején játszódó produkció 10 részben, 10 különleges és szenvedélyes szerelmi történetet mutat be. 14-én válik elérhetővé a Becsületkódex (Criminal Code / DNA do Crime) című brazil bűnügyi sorozat 1. évada. Ahhoz, hogy áttörést érjenek el egy nagyszabású rablás ügyében zajló nyomozásban, a szövetségi ügynököknek kreatív módszerekhez kell folyamodniuk.

November 14-én jön a Netflixre a 2017 és 2020 között futott Suburra: Véres Róma folytatása, a Suburra: Mindörökké (Suburræterna). A 8 epizódból álló 1. évadban eluralkodik a káosz Rómában. Megingathatatlan szövetségek kerülnek veszélybe, miközben az új bűnözőklánok miatt fokozódik a feszültség, és új nap virrad “Suburra” világára. 15-től lesz megtekinthető egy vadonatúj lengyel bűnügyi drámasorozat, az Emlékhajsza (Feedback / Informacja zwrotna). Egy, az alkoholizmusa miatt memóriazavarokkal küszködő korábbi rocksztár, Marcin Kania, aki romokban hagyta maga mögött a családját, vadul keresni kezdi eltűnt fiát.

16-án debütál A korona (The Crown) 6., és egyben utolsó etapjának első 4 része. A 10 epizódból álló szezon további részei szűk egy hónappal később, december 14-én válnak elérhetővé a platformon. A történelmi drámasorozat befejező évada a Diana hercegné halála előtti napokat és a végzetes autóbalesetet követő időszakot dolgozza fel.

November 17-én lesz a premierje A szent család (Holy Family / Sagrada familia) 2., és egyben utolsó évadának. A nagy pénzrablás sztárjai, Najwa Nimri (Alicia Sierra) és Alba Flores (Nairobi) sorozata 8 részes lezárást kap. A folytatás cselekményéről azonban egyelőre nincs információ. Szintén ezen a napon válik elérhetővé egy friss mexikói vígjátéksorozat, a Nincs itt semmi látnivaló (Nothing to See Here / Ojitos de huevo). Amikor egy nagyra törő vak komikus az álmainak szenteli az életét, ketten állnak az agyi bénulásos barátjával a világgal szemben, akármi is akar átgázolni rajtuk.

24-én érkezik a Netflixre egy svéd thrillerszéria, a Látszólag normális (A Nearly Normal Family / En helt vanlig familj). A 6 részes minisorozatban egy látszólag tökéletes család világa darabokra hullik, amikor egy sokkoló gyilkosság kapcsán bebizonyosodik, hogy borzalmas tettekre is képesek, hogy megvédjék egymást. Ugyanezen a napon jön a streaming szolgáltatóra A séf helyettese (Replacing Chef Chico) című Fülöp-szigeteki produkció 8 epizódból álló 1. évada is. Amikor egy Fülöp-szigeteki előkelő étterem séfje kómába esik, az odaadó helyettes konyhafőnökre hárul a feladat, hogy megóvja a vállalkozást a bezárástól.

November 30-tól lesz megtekinthető a Cobra Kai alkotóinak vadonatúj sorozata, a Totál KO (Obliterated). A 8 epizódos akció-vígjátéksorozat története szerint a különleges alakulat meghiúsít egy halálos összeesküvést Sin Cityben, amit megünnepelnek. Ám amikor beüt a valódi fenyegetés, ki kell józanodniuk, hogy megmentsék Las Vegast.

Szintén a hónap utolsó napján debütál a Virgin River 5. évadának utolsó két része. A romantikus drámasorozat 10 epizódos etapjának első felvonása szeptember 7-én került be a kínálatba. A folytatásban ünnepi hangulat uralkodik el, ugyanis Virgin River lakói részt vesznek a város éves karácsonyfa-díszítő versenyén. Eközben Mel és Jack azt a férfit keresik, aki potenciálisan Mel biológiai apja lehet.

A SkyShowtime novemberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt, a Disney+ újdonságairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese