Augusztust követően most bemutatjuk mely sorozatok érkeznek ebben a hónapban az HBO Maxra. Az ősz első hónapja során 4 új széria, 2 sorozat folytatása, 2 animációs széria és 4 dokumentumfilm-sorozat kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Szeptemberben többek közt olyan témákba nyerhetünk betekintést, mint a bűnügyek, a család, a válás, a sztárok és a poszt-apokaliptikus világ.

Twisted Metal

Szeptember 2-a óta nézhető a platformon a Natalia Grace különös esete (The Curious Case of Natalia Grace) című dokumentumfilm-sorozat. A 6 részes produkció azt vizsgálja, hogy Natalia Barnett valóban egy kizsákmányolt ukrán törpe kisgyerek-e, vagy egy veszélyes felnőtt, aki gyereknek álcázza magát. A produkció májusban debütált az amerikai Investigation Discovery-n. 3-án vált elérhetővé egy igaz történet alapján készült krimisorozat, a Maxine. A 3 epizódból álló széria egy tanárról és iskolai gondnok vőlegényéről szól, akik megpróbálták megúszni két tízéves kislány meggyilkolását. A szériát tavaly októberben mutatták be a brit Channel 5-on.

hirdetés

5-én négy résszel debütált a Bezzegszülők (Breeders) 4., és egyben utolsó évada. A 10 epizódos sorozat hetente jelentkezik új résszel. A folytatásban egy öt éves időugrás után látjuk viszont a Worsley családot. Paul és Ally most a szakítás küszöbén áll, Jim és Jackie pedig zavaros életük kellős közepén tipródnak, míg a végzős Luke-nak terhes a barátnője. A széria legújabb évada július végén debütált az FX-en.

A hónap legnagyobb premierje a szeptember 6-án elérhetővé vált Twisted Metal című posztakolapitkus akció-vígjátéksorozat. A széria 10 részes 1. etapja az azonos című Playstation játék alapján készült. Egy motoros, kívülálló srác esélyt kap egy jobb életre, de csak akkor, ha sikeresen kézbesít egy titokzatos csomagot egy poszt-apokaliptikus pusztaságon keresztül. A főszerepekben Anthony Mackie (Amerika kapitány: Polgárháború), Stephanie Beatriz (Brooklyn 99) és Thomas Haden Church (A válás, Pókember 3.) látható. A produkció júliusban indult a Peacockon.

13-tól lesz megtekinthető a Ki ölte meg Biggiet és Tupacot? (Who Killed Biggie and Tupac). A 3 epizódból álló dokumentumfilm-sorozat egy több mint 25 éve tartó vitát zárhat le azzal, hogy mindkét gyilkosságot alaposan kielemzik és rekonstruálják az esetet. A rapperek haláláról szóló produkció tavaly augusztusban debütált Amerikában. Szintén ezen a napon indul az FLCL 4. szezonja. A felnőtteknek készült animációs széria legújabb évadában folytatódnak a kamasz fiú kalandjai.

Szeptember 14-én érkezik a streaming szolgáltatóra egy új thrillerszéria, a Farkas (Wolf). A 6 részes minisorozatban Jack Caffery nyomozó megszállottja lesz annak a szomszédnak, akiről azt hiszi, hogy az 1990-es években meggyilkolta 10 éves bátyját. Eközben Monmouthshire-ben egy családot a saját házukban terrorizálnak vadidegenek, az ügyben pedig a nyomozónak is segítenie kell. A sorozat júliusban indult a BBC One-on. 19-től lesz elérhető a Kim vs. Kanye: A válás (Kim vs. Kanye: The Divorce). A 2 részes produkció közelebbről is betekintést nyújt Kim Kardashian és Kanye West millió dolláros válásába. A dokumentumfilm-sorozatot augusztusban mutatták be az amerikai HBO Maxon.

26-án jön a platformra az East New York című drámasorozat 21 epizódos 1. évada. A történet szerint egy új rendőrfőnököt neveznek ki New York keleti körzetének élére. A városrész bővelkedik társadalmi feszültségekben, és éppen megindulóban van errefelé a dzsentrifikáció. A széria tavaly októberben indult a CBS-en. 27-én debütál az HBO új, 3 részből álló dokumentumfilm-sorozata, a Megmentő komplexus (Savior Complex). Renee Bach Ugandában létrehozott egy jótékonysági alapítványt alultáplált gyermekek számára. Ám megdöbbentő vádak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Renee saját maga kezelte a beteg gyerekeket, mindenféle orvosi képesítés nélkül.

Szeptember 27-től lesz megtekinthető a felnőtteknek szóló animációs széria, A fura tesók (The Freak Brothers) 8 epizódos 2. évada, amelyben folytatódik a négy kannabiszrajongó története. A sorozat új szezonját júniusban muttaták be a Tubin. 28-án lesz a premierje az HBO Max vadonatúj romantikus vígjátéksorozata, az Egy ágyban a sztárral (Starstruck) 6 részből álló 3. etapjának. A folytatás cselekménye 2 évvel az előző szezon után játszódik. Jessie és Tom a szakítást követően élik tovább az életüket. A férfi hírneve töretlen, és már jegyben jár egy másik lánnyal, Jessie viszont megpróbál egy nem celebbel randizni, miközben egy kicsit még mindig Tom után epekedik.

A Netflix szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait itt mutattuk be. A SkyShowtime e havi legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt, a Disney+ filmes premierjeiről pedig itt írtunk. Az RTL+ legújabb produkcióit itt ismertettük.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre