A CW csatorna hagyományához híven év elején bejelentette azoknak a sorozatoknak a listáját, melyek új évaddal bővülnek a 2021/22-es szezonban. Köztük szerepel a Walker, a texasi kopó rebootja, a Walker is, mely 2 rész után nem csak egy új évadot kap, de 5 további résszel is kibővítik az elsőt. A sorozat folytatása nem meglepő, hiszen a pilot epizód a csatorna legnézettebb debütálása volt az elmúlt öt évben.

Továbbá folytatást kap a Batwoman (3. évad), a Nancy Drew (3. évad), az In The Dark (4. évad), az All American (4. évad), a Roswell, New Mexico (4. évad), a Bűbájos boszorkák (4. évad), a Legacies – A sötétség öröksége (4. évad), a Dinasztiák (5.évad), a Riverdale (6. évad), A holnap legendái (7. évad) és a Flash – A Villám (8. évad) is. Ezekből öt széria (In The Dark, Roswell, New Mexico, Dinasztiák és A holnap legendái) legújabb évadai még váratnak magukra, hogy bemutatásra kerüljenek idén.

Új szezonnal még nem, de két új résszel bővül a Superman and Lois című sorozat is, mely ezáltal összesen 15 epizódból fog állni.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban