A júniusi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek a nyár második hónapja során a Netflixre. Júliusban 4 vadonatúj szériával és 7 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik több népszerű sorozat utolsó szezonja és egy ismert franchise spinoffjának folytatása is. Ezúttal is több nemzet alkotásai közül válogathatunk majd, ugyanis amerikai, spanyol, török, japán, lengyel, német, brazil, kolumbiai és thai produkciók is jönnek a platformra.

Vikingek: Valhalla

Július 5-én debütál egy vadonatúj brazil drámasorozat, a Kétségbeesett hazugságok (Desperate Lies / Pedaço de Mim). Egy ritka jelenség következtében egy nő megtudja, hogy ikrekkel terhes, két férfitól. Idővel mindent elkövet családja egyesítéséért és titkának megőrzéséért. 10-én érkezik a Netflixre Az első alkalom (Eva Lasting / La Primera Vez) 2. évada. A kolumbiai romantikus drámasorozatban továbbra is Eva Samper életét követhetjük nyomon, aki az 1970-es években egy fiúiskolában tanul, a feje tetejére állítva ezzel a szabályokat és a sztereotípiákat.

hirdetés

11-én lesz a premierje a Vikingek: Valhalla 3., és egyben utolsó szezonjának. A produkció 8 részes lezárása 7 évet ugrik az időben. Az új haza keresésében a főhősöknek messzebbre kell merészkedniük, mint eddig bármikor. Konstantinápolytól Grönlandon át az ismert világ széléig. Mielőtt azonban új helyekre hajózhatnának, vissza kell utazniuk oda, ahol minden kezdődött, egy utolsó csatára.

Július 11-én kerül be a kínálatba az Egy másik énem (Another Self / Zeytin Agaci) című török romantikus drámasorozat 2. etapja is. Ada, Leyla és Sevgi új életet kezdenek Ayvalıkban, ahol új problémákkal szembesülnek. Míg Ada egyrészt a tudomány világával, másrészt a családja múltjával küzd, addig Leyla egy új vállalkozásba vág bele. Sevginek viszont van egy titka, amit ezúttal még a rokonai elől is rejteget.

17-én érkezik a streaming szolgáltatóra A Zöld Kesztyűs Banda (The Green Glove Gang / Gang Zielonej Rękawiczki) 2. évada. A lengyel krimi-vígjátéksorozat folytatásában, miután a Bieszczady-hegységbe menekültek, a banda úgy dönt, hogy szögre akasztja a kesztyűit. Azonban amikor Zuza fia bajba kerül egy hírhedt gengszterrel, a tolvajoknak elő kell bújniuk rejtekhelyükről, és szembe kell szállniuk a könyörtelen ellenféllel.

Július 18-tól lesz megtekinthető a Cobrai Kai 15 epizódból álló 6., és egyben utolsó etapjának első 5 része. A szezon második felvonása november 28-án válik elérhetővé, az utolsó 5 epizód pedig csak 2025-ben érkezik majd, de egyelőre a pontos dátumról nincs információ. Johnny és Carmen gyermeket várnak, Robby pedig még mindig próbál segíteni Kennynek. A Miyagi-Do Karate dojo sensei és tanítványai el kell döntsék, hogy indulnak-e a karate világbajnokságon.

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba egy thai drámasorozat, A ház ura (Master of The House / Suepsandan) 1. évada. Egy család tagjai hatalmi harcba kezdenek a ház urának halála után, aki egy gyémántbirodalmat hagy örököseire – na meg a házvezetőnőt, akivel nemrég házasodott össze. 25-én jön a platformra a Kleo 6 részes 2. etapja. A német akció-thriller sorozatban folytatódik a vadászat a piros bőrönd után. Azonban nem csak Kleo, hanem a CIA és a KGB is keresni kezdi. Kleo újabb információkat tud meg arról, hogy miért került egykor börtönbe.

Július 25-én debütál a Dekameron (The Decameron) című történelmi vígjátékszéria 8 részből álló 1. szezonja is. Miközben pestisjárvány söpör végig Itálián, egy csapat nemes a szolgálóival együtt egy villába menekül, ahol pazar kiruccanásuk hamarosan káoszba csap át. A produkciót Giovanni Boccaccio 14. századi rövid történetei inspirálták. Ugyanekkor kerül be a kínálatba a Tokiói szélhámosok (Tokyo Swindlers / Jimenshitachi) 7 részes 1. évada is. Egy maroknyi csalóhoz eljut egy 10 milliárd yen értékű luxusingatlan híre, és semmi nem akadályozhatja meg, hogy végrehajthassák életük legnagyobb átverési fogását.

26-án érkezik a streaming szolgáltatóra az Elit (Elite) 8 epizódos 8. etapja. Az utolsó szezonban Emilia és Héctor Krawietz, a Las Encinas iskola öregdiákok egyesületének vezetői érkezése megingatja az iskola életét. A testvérek befolyásosak és korruptak, bárhová mennek, káoszt okoznak. Egyedül Omar lesz képes szembenézni velük, és hajlandó mindent megtenni azért, hogy megbukjanak, mert végső soron ők képviselik mindazt, ami mindig is rossz volt a Las Encinasban.

A Max legnagyobb júliusi filmes újdonságait itt, sorozatpremierjeit pedig itt mutattuk be. A Disney+ legújabb produkcióiról itt, míg a Prime Video premierjeiről itt írtunk. A Netflix vadonatúj filmjeit itt ismertettük.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét