Fél évnyi fejlesztés után 2008. június 22-én adtuk át a SorozatWikit. Kezdetben még főleg átvett híreink voltak és nem is csak a cikkekre építettük a oldalt. A SorozatWiki is teljesen máshogy nézett ki (a képen látható módon jelent meg a címlapunk). Akkoriban rengeteg sorozatos blog volt és sokadikként indultunk. Az első években az iWiW oldalakra építettük a SorozatWikit. A következő években felfigyeltek ránk a tévécsatornák, egyre nézettebbek lettünk és növekedtek a saját hírek száma is.

2011-ben teljesen megújultunk, új külsőt és frissebb honlapmotort kapott a SorozatWiki. Elindítottuk a Facebook oldalainkat, a SorozatWiki közösségi oldalát, melyen mára több mint 26 ezer kedvelő van és a második legnagyobb tévés hír-közösségi oldal. Nem sokkal később létrehoztuk a Trónok harca (Game of Thrones) rajongói Facebook oldalát, melyet mostanra 126 ezren követnek, és elindult a Barátok közt legnagyobb rajongói oldala, melyen 75 ezres tábort tudtunk összegyűjteni és több más sorozatos Facebook oldalt is.

A következő években még jobban elszaporodtak az exkluzív hírek, így elkezdtek a legnagyobb híroldalak is hivatkozni ránk. Egyre több tévés rendezvényre és forgatásra is meghívtak bennünket, mely mára odáig fejlődött, hogy az elmúlt egy évben a Ninja Warrior Hungary felvételére, Dél-Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására , vagy éppen a Fülöp-szigetekre a Survivor helyszínére is eljuthattunk.

hirdetés

2013-ban a SorozatWiki kezdeményezésére létrejött a Televíziós Újságírók Díja. 2014-ben megrendezésre került az első díjátadó, míg 2015 óta egy nagy gálaeseménnyé nőtte ki magát. Mára ez a legfontosabb tévés díjátadó Magyarországon.

2016-ban ismét egy nagy megújulás történt a SorozatWikin, azóta néz ki úgy az oldal, ahogy most látható. Szintén ettől az évtől lett még komolyabb az oldal és csináljuk hivatásszerűen. A legnagyobb híroldalakhoz hasonlóan igyekszünk minél gyorsabban lehozni a legfrissebb tévés híreket és nagyjából hetente tőlünk lehet először értesülni valamilyen friss fejleményről. Két éve indult el az oldal reklámfelület értékesítése is a tévék felé és mára minden nagy tévés vállalat hirdet nálunk.

Köszönjük az elmúlt évek együttműködését az RTL Magyarországnak, a TV2 Csoportnak, az MTVA-nak, a Viacomnak, a Sony-nak, az AMC-nek, az HBO-nak, a FOX-nak és a nekik dolgozó ügynökségeknek és műsorgyártóknak. Hálásak vagyunk a Televíziós Újságírók Díja állandó támogatóinak és társszervezőinek a NuMuvee Műsorgyártónak, valamint azoknak akik az elmúlt 10 évben írtak az oldalra. Végezetül pedig köszönjük Nektek, olvasóinknak, hogy évről évre egyre többen választjátok a SorozatWikit!

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban