10 év után távozik a Barátok közt sajtófőnöke – tudta meg a SorozatWiki. Böjte Piros felelt az elmúlt időszakban az RTL Klub legrégebben futó sorozatának sajtókommunikációs feladataiért és közösségi oldalaiért. Úgy tudjuk, a szerződése az év végén lejár a produkciót gyártó UFA Magyarországgal, melyet a sajtófőnök kérésére nem hosszabbítottak meg. A távozással kapcsolatban megkerestük Böjte Pirost és a gyártó cég vezetőjét is.

“Életem egyik legjobb lehetősége és döntése volt a Barátok közt csapatával dolgozni. Szakmailag sokat tanulhattam, fejlődhettem ebben az időszakban, a családias környezet pedig emberileg jelent ajándékot a számomra. Tíz év után elérkezettnek éreztem az időt a váltásra. Az itt megszerzett határozottan pozitív élményeket, tapasztalatokat hasznosítva keresek most új kihívásokat” – mondta a távozó sajtófőnök a SorozatWikinek.

“Böjte Piros 10 éven keresztül látta el a Barátok közt PR és sajtókommunikációját. A Barátok közt sztárjai és a produkció számára erős szakmai és emberi támogatást nyújtott munkájával, a sorozat nézői pedig az Ő aktív tevékenysége révén értesülhettek a Berényi család eseménydús mindennapjairól és a sztárok kamerák mögötti életéről. A Piros előtt álló új feladataihoz és az abban rejlő új kihívásokhoz nagyon sok sikert kívánunk.

Helyét Polgár Emese veszi át, aki korábban már ellátta a Barátok közt kommunikációját és most sok évnyi, más médiaterületeken szerzett tapasztalat után, örömmel tér vissza a régi barátok közé” – nyilatkozta oldalunknak Radnai György, a sorozatot gyártó UFA Magyarország ügyvezető igazgatója. (Fotó: Asszonyi Eszter)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója