Elképesztő változásokat él meg a napokban a Barátok közt. Augusztus 26-a óta 5 perccel hosszabbak lettek az esti adások. Így most minden hétköznap már fél órás a széria, melyre az 1998-as indulás óta csak egy-egy extra epizód esetén volt példa. Szeptember 1-től új kreatív producere és vezető írója lesz a produkciónak. Szeptember 2-től pedig 20 év után változik a Barátok közt vetítési rendje és a sorozat késő délután és késő este is látható lesz az RTL Klubon. A premier időpontja 17:10 lesz, a főműsoridőben pedig 22:25-től ismétlés megy adásba.

Most megtudtuk, hogy lesz még egy Barátok közttel kapcsolatos fontos változás. Az új sugárzási rend miatt rákérdeztünk a csatornánál, hogy az RTL Most!-ra az aznapi első vetítéskor, vagy a másodikkor kerülnek fel az új epizódok. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek adott válaszából kiderül, hogy az online videótárukra csak a késő esti Barátok közt után teszik majd fel a friss részeket.

Az RTL Most! 2009-es indulása óta mindig úgy volt, hogy az aznapi premier után pár perccel váltak elérhetővé a sorozat adásai. Így ez most 10 év után változik meg. A késő esti Barátok közt nagyjából 23 óra körül ér majd véget, így a későig fennmaradók valamikor ezt követően 5-10 perccel nézhetik majd meg a sorozatot az RTL online videotárában.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban