Az HBO nemrégiben bejelentette, hogy SJ Clarkson személyében női rendezőt kap a Trónok harca előzménysorozatának pilot epizódja. Kevesen tudják, de a direktor eredetileg a legújabb Star Trek filmet készítette volna, most azonban úgy tűnik, hogy semmi nem lesz a híres sci-fi mozis folytatásából. A Star Trek filmes univerzumát 2009-ben rebootolták, J. J. Abrams rendezte az első részt és a 2013-ban érkezett a Sötétségben – Star Trek című felvonást is. A 2016-os Star Trek: Mindenen túl című harmadik filmet Justin Linre bízták, ez az alkotás viszont mind a pénztáraknál, mind pedig kritikailag nagyot bukott.

A baj hatalmas, a hírek szerint ugyanis nem sikerült megegyezni sem Chris Pine-nal (James T. Kirk), sem pedig a karakter apját alakító Chris Hemsworth-szel sem, pedig kettejük nagy találkozása az új részben sokakat érdekelt volna. A Star Trek 4 készítő és főszereplő nélkül maradt, a gyártó filmstúdió, a Paramount Pictures pedig nem kíván nyilatkozni az eset kapcsán. A Star Trek – Nemezis bukása és az Enterprise elkaszálása után sok évet kellett várni arra, hogy a Star Trek franchise magához térjen, miután azonban J. J. Abrams a Star Wars új trilógiáját választotta inkább, az általa készített reboot szépen lassan megbukott.

A kis képernyőn ennek ellenére a Star Trek: Discovery él és virul, hamarosan bemutatkozik a sorozat második évada. Emellett jön még egy teljesen új széria, Patrick Stewart (Picard kapitány) főszereplésével, illetve egy frissen bejelentett Discovery spinoff is, mely Michelle Yeoh karakterére fog építeni.

hirdetés
hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)