Július 4-én, szerdán 22:20-kor indul a Dunán egy vadonatúj, Magyarországon még nem vetített angol drámasorozat, a Doctor Foster. A BBC által bemutatott széria 2015 szeptemberében debütált Angliában, a második évad azonban csak két évvel később. 2017 őszén került képernyőre. A Doctor Fosterből eddig két rövidke, 5-5 részből álló szezon készült, és arról még nem tudni semmit, hogy a rajongók számíthatnak-e a folytatásra, az esetleges harmadik évadra.

A sorozat történetének főszereplője egy 37 éves kisvárosi körorvos, Dr. Gemma Foster, aki egyik nap egy szőke hajszálat talál férje sálán. A gyanú nagyon hamar teljes bizonyossággá válik. A boldog család, amelyben kiskamasz fiúkkal hármasban élnek, csupán látszat. A doktornő elhatározza, hogy nem hagyja magát, utánajár annak, ki lehet a rejtélyes szerető. A férje mit sem sejt arról, hogy ő már tud az afférról.

Gemma kezébe veszi az események alakulását, azonban ahogyan közeledik a leleplezés pillanata, a következmények, melyek az egész családot és a gyermeket is magukkal ránthatják, egyre súlyosabbak lesznek. A Doctor Foster ötvözi a bűnügyi sorozatok feszültségét a párkapcsolati drámák szenvedélyességével. Cselekményei és fordulatai felkavaróak és elgondolkodtatóak.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra