A Trónok harca és a Vikingek rajongóinak jó híreink vannak, ugyanis napokon belül egy olyan sorozat érkezik az HBO GO-ra, mely a két produkció egyvelegének tekinthető. A Britannia egy olyan történelmi dráma lesz, ami egy csomó misztikus szálat is magával hoz, így a történetben lesznek druidák, harcos amazonok és varázslat is. A széria azokat a megpróbáltatásokkal teli időket járja körbe, amikor a rómaiak megszállták a briteket, így két rivális kelta összefogásán állt vagy bukott az invázió.

A Britanniában több ismert, sorozatos arcot is találunk, hiszen többek között a The Walking Deadben és a Doctor Who-ban is feltűnt David Morissey egy római hadvezért alakít. Rajta kívül érdemes még megemlíteni Kelly Reilly nevét a True Detective-ből, de az első évadban fontos szerepet kap Mackenzie Crook is, aki szerepelt a Trónok harcában, saját sorozata, a Detectorists pedig nemrég ért véget a BBC-n.

Külföldön a Britannia összes része már a premier napján, január 18-án elérhetővé válik. Idehaza az HBO GO-ra jön mind a 10 epizód, később pedig az HBO-n is lemegy majd a széria. Alább megtekinthető a Britannia hosszabb előzetese, kedvcsinálónak érdemes megnézni!

hirdetés

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)