A Trónok harca nemsokára a végéhez ér, amelynek híre idehaza is eléggé lelombozta a széria kedvelőit. Ezen a tényen az sem segít, hogy a hetedik évad forgatása idén a szokásosnál csak jóval később veszi majd kezdetét, ami nem csak a rajongóknak, de a színészeknek is komoly megpróbáltatást jelent. Isaac Hempstead Wright – aki Brandon Starkot alakítja a sorozatban – egy frissen adott interjújában, bővebben is mesélt a fentebb említett problémákról.

„Nagyon furcsa ilyen későn elkezdeni a forgatásokat, mivel ilyenkor általában már készen szoktunk lenni a Belfasti jelenetek forgatásával. Számomra viszont kissé rémisztő az, hogy most egész télen forgatni fogunk, így az időjárás még a megszokottnál is jóval hidegebb lesz.”

Isaac továbbá kitért arra is, hogy milyen érzés tudni, hogy a sorozat a nyolcadik évaddal végleg befejeződik.
„Nem akarom, hogy vége legyen a Trónok harcának, mivel olyanok lettünk, mint egy nagy család. Néhányunknak ez már a hetedik éve lesz, hogy itt vagyunk. Ennyi idő után az egzisztenciánk megkerülhetetlen részévé vált a sorozat, így szörnyű belegondolni abba, hogy ez az egész hamarosan végét ér. Ennek fényében azt hiszem, sokunknak ez sokkal több lesz, mint egy egyszerű egzisztenciális krízis.”

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese