Vaskó Viktor egy magyar fiatal srác, aki nemrég talált rá a Trónok harcára. Hamar hatalmas rajongó lett és le is darálta mindhárom eddig megjelent évadot. Ezután pedig egy érdekes ötlete támadt, 3D-ben lerajzolta Joffrey felakasztását a szobájában. Ezt videóra vette és gyorsítva feltöltötte a legnagyobb videómegosztó oldalra, ahol két hét alatt már majdnem 7 ezren tekintették meg. Viktort az alkotás készítésről és a további terveiről kérdeztük.

Honnan jött az ötlet és mennyi idő alatt valósult meg?
Igazából mindig is csodáltam a 3D-s rajzokat, street artokat, optikai illúziókat és úgy gondoltam én is megpróbálom. Joffrey halálára azért gondoltam, mert nemrég fejeztem be a harmadik évadot és még frissek az érzéseim vele kapcsolatban. Az ötlet egyik este pattant ki a fejemből. Másnap reggel már a barkácsboltban találtam magam egy köteg szigszalagért, ezt követően a következő nap készült el, körülbelül 8-10 óra alatt.

hirdetés


Ki a kedvenc karaktered a Trónok harcában és mi fogott meg a sorozatban?
A kedvenc karaktereim már mind halottak, de egy nagy kedvencem még él; Ő pedig Khaleesi. Hogy mi fogott meg a sorozatban, arra nehéz válaszolni, de talán pont az, hogy teli van fordulatokkal, szeretem az ilyen csavaros történteteket.

Ez volt az első ilyen rajzod? Mik a további terveid?
Falra igen, egyszer már papírra megrajzoltam Samarát “A Kör” című filmből. Rengeteg tervem van, de szeretem a legvégsőkig csiszolni őket. Általában a felét mindig rajzolás közben találom ki.
Az új videóm már kész, melyben egy Legó figurát próbálok megrajzolni, méghozzá a StarWars filmekbő ismert Obi-Wan Kenobit. Témának azért ezt választottam, mert hatalmas Csillagok Háborúja rajongó vagyok és a LEGO a gyermekkorom kedvenc játéka volt. Életemben másodszorra próbáltam meg ilyen 3D hatású rajzot készíteni ceruzával, körülbelül 4 órát vett igényben. A jövőben szeretnék sokkal nagyobb, és jobb térhatású rajzokat készíteni. (itt lehet megnézni).

Számíthatunk még Trónok harcás alkotásra?
Igen, a terveim között van, de egyelőre részleteket még nem mondanék.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)