A hüvősődő őszi napok során remek kikapcsolódást nyújtanak a filmek és a sorozatok, ezért most cikkünkben összeszedtük a legfontosabb újdonságokat, amelyek ezen a héten kerültek be a különböző platformok kínálatába. Brad Pitt, George Clooney, Kristen Bell, Adam Brody, Szabó Kimmel Tamás és Joseph Gordon-Levitt csak néhány név azok közül, akiknek a legújabb alkotásai már megtekinthetőek streamingen.

Két magányos farkas

A George Clooney és Brad Pitt főszereplésével készült Két magányos farkas (Wolfs) pénteken vált elérhetővé az Apple TV+-on. Az akcióvígjátékban két rivális problémamegoldó keresztezi egymás útját, amikor mindkettejüket riasztják, hogy segítsenek eltusolni egy magas rangú New York-i tisztviselő ballépését. Egy puskaporos éjszakán át félre kell tenniük a sérlemeiket és az egójukat, hogy elvégezzék a munkát.

hirdetés
Advertisement

Kristen Bell és Adam Brody közös romantikus vígjátéksorozata, a Bármit, csak ezt ne (Nobody Wants This) csütörtökön debütált a Netflixen. A 10 epizódból álló 1. évadban egy szabadelvű podcaster és egy szinglivé vált rabbi találkozik egy buliban, ahol rögtön érzik, hogy van köztük valami. Azonban az eltérő életszemléletük, és a hol jószándékú, hol szabotáló családjuk is közéjük áll. Már csak az a kérdés, hogy a kapcsolatuk túléli-e az útjukba állított akadályokat.

7 hónappal a mozis bemutatót követően, péntek óta a Maxon is megtekinthető a Lefkovicsék gyászolnak. A magyar vígjáték főszereplőit Bezerédi Zoltán és Szabó Kimmel Tamás alakítja. A történet szerint a bokszedző Tamás és fia, Iván kapcsolata évvekkel ezelőtt megromlott, amit követően a fiú Izraelbe költözött, ahol ortodox zsidóként él. Azonban amikor Iván édesanyja váratlanul meghal, a hatéves kisfiával hazatér, hogy a zsidó hagyományoknak megfelelően gyászoljon. A két férfin keresztül két világ feszül egymásnak, aminek a tétje a család egyesülése.

A Jo Nesbø The Jealousy Man című regénye alapján készült Killer Heat csütörtökön vált elérhetővé a Prime Videón. A krimi főszerepeiben Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley és a Trónok harcában Robb Starkot alakító Richard Madden látható. A Görögországban élő amerikai magánnyomozót, Nick Balit felbérelik, hogy nyomozzon a fiatal hajómágnás, Leo Vardakis halálnak ügyében Krétán. Az áldozat sógornője nem hisz a hivatalos rendőrségi jelentésnek. De mi történt pontosan Leóval, és miért?

Michael Sheen és Ruth Wilson 3 részes minisorozata, a Botrány királyi módra (A Very Royal Scandal) kedden került be a Max kínálatába. A brit történelmi drámaszéria az András herceg nagy port kavart 2019-es interjúját dolgozza fel, amelyben Emily Maitlis, a BBC újságírója faggatta a herceget Jeffrey Epsteinhez, üzletemberhez és elítélt szexuális bűnelkövetőhöz fűződő kapcsolatáról.

A Család az éjszakában (Midnight Family) című mexikói drámasorozat 10 epizódos 1. etapja szerdán dupla résszel debütált az Apple TV+-on. A produkció minden héten új epizóddal jelentkezik majd a platformon. Marigaby nappal orvostanhallgató, éjjel pedig életeket ment, mivel a családjával a mexikóvárosi magánmentők kockázatos üzletét űzik. Miközben mindkét világ terhe fenyegetően húzza lefelé, Marigaby mindent elkövet, hogy a felszínen maradjon. A szériában fontos szerepet játszik az Elitben Samuel Garciát alakító Itzan Escamilla, és a Narcos: Mexikóban Don Netót megformáló Joaquín Cosio is.

Az Ayla & The Mirrors című spanyol zenés drámasorozat 1. szezonja péntek óta tekinthető meg a Disney+-on. Ayla, a gazdag és elkényeztetett lány, apja váratlan halála után árván marad. Poszttraumás sokkos amnéziát diagnosztizálnak nála, emiatt nem emlékszik a múltjára. Miközben a rendőrség megpróbálja kideríteni a személyazonosságát, egy árvaházba kerül, ahol megismerkedik Inés-zel és a Mirror tánccsapattal. Segítségükkel Ayla lassan megtalálja a helyét.

A Frasier 10 részből álló 2. évada hétfőn dupla epizóddal debütált a SkyShowtime-on. A vígjátékszéria további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. A produkció friss szezonjában Frasier Crane élete következő fejezetét követhetjük nyomon, miután visszatér Bostonba, hogy szembenézzen az új kihívásokkal, új kapcsolatokat alakítson ki, és végre beteljesítse egy-két régi álmát.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb szériákat és egész estés alkotásokat itt, míg a Disney+ friss produkcióit itt mutattuk be. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt, a filmpremierjeiről itt írtunk. A Prime Video újdonságait pedig itt ismertettük.

hirdetés

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora

Új előzetest adott ki a Netflix az Outer Banks 4. évadához