Június 21-én, pénteken debütált a Vadmacskák (Leopard Skin) első két epizódja az RTL+-on. A 2022-es dominikai-amerikai széria 8 részből áll és mostantól péntekenként két új epizód érkezik a streaming szolgáltatóra. A Carla Gugino, Jeffrey Dean Morgan nevével is fémjelzett széria egy félresikerült rablást követő túszejtés története, ahol kicsúszik az irányítás a bűnözők kezéből és egy halálos játszma veszi kezdetét. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés
Advertisement

Két nő él a mexikói Playa Perdidában egy tengerparti házban, ami a nemrégiben gyanús körülmények között elhunyt Don Archibaldóé volt. Alba (Carla Gugino), a korábbi feleség és Batty (Gaite Jansen), az utolsó feleség. A két nő vacsoravendégeket vár – Maxet (Philip Winchester), a dokumentumfilmest és barátnőjét, Marut (Amelia Eve) – amikor mentősök csengetnek be hozzájuk.

A mentősöknek öltözött Malone, Clover és Sierra valójában egy gyémántrabló banda három tagja, akik egy félresikerült akció után keresnek menedéket a félreeső tengerparti villában. Amit a rablók egyike sem sejt: mindhármuk megbízója egy titokzatos amerikai bíró, LaSalle (Jeffrey Dean Morgan).

A villában hamar kicsúszik az irányítás a túszejtők kezéből és egy őrült macska-egér játék veszi kezdetét. Mindenki életben szeretne maradni, ehhez pedig árulások, átverések és rég elfeledettnek hitt titkok kijátszásán át vezet az út. Ha pedig ez nem lenne elég, a nemrég kirúgott házvezető, Inocencia (Ana de la Reguera) is felbukkan, hogy elégtételt vehessen korábbi munkaadóin.

Sebastian Gutierrez nyolc epizódból álló sorozatának első és második epizódja június 21-től érthető el az RTL+ előfizetői számára és a folytatás is dupla epizóddal, péntekenként élesedik majd az RTL streaming platformján.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese