Hazánkban a SkyShowtime ad otthont a Star Trek produkcióknak. A streaming szolgálató kínálatában már egy ideje elérhető a sci-fi világ mind a 13 filmje, köztük a legújabb 3, a Star Trek, a Star Trek: Sötétségben és a Star Trek: Mindenen túl is. Ezeken kívül pedig olyan sorozatok is nézhetőek náluk, mint a 7 évados Star Trek: Az új nemzedék (első négy szezon szinkronosan), a kevésbé ismert Star Trek: Prodigy című animációs széria, illetve a legújabb, Star Trek: Különös új világok eddig kijött első 2 etapja. Az utóbbi felkerülésről szóló, augusztus hírünk óta pedig elérhetővé vált az 1966-os, eredeti Star Trek sorozat mindhárom évada és a Star Trek: Short Treks első etapja is. A lista azonban a mai nappal ismét kibővült.

hirdetés

Szeptember 22-én felkerült a Skyshowtime-ra Star Trek: Enterprise első és második szezonja, méghozzá magyar szinkronnal. A közeljövőben pedig érkeznek az Archer kapitány legénységét bemutató széria 3. és 4. évadai is – tudta meg a SorozatWiki a streaming szolgáltatótól. A sor viszont ezzel nem ér végét, a Skyshowtime ugyanis arról tájékoztató oldalunkat, hogy a következő hónapokban további Star Trek sorozat érkeznek hozzájuk.

A Star Trek: Enterprise 2001-2005 között került képernyőre, a története egy évszázaddal Kirk kapitány ötéves küldetése előtt, a csillagközi felfedezés hajnalán játszódik. Az Enterprise csillaghajó legénysége még főként üres csillagtérképekkel, óriási kíváncsisággal és azzal a célkitűzéssel indul el az ismeretlenbe, hogy bebizonyítsa, készen áll a csillagközi létre.

hirdetés

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en

Ő nyerte a Sztárban sztár All Starst