Friss ajánlók
Barátok közt - 32. h...
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 37. hét - Tarolt a Gyertek át szombat este első adása

 36. hét - Nagyon gyengén nyitott a Frizbi

 35. hét - Az utolsó nyári hetet is letarolta a Barátok közt

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóKét hónapos késéssel felébredt a TV2, újra jön az Irigy Hónaljmirigy Show
Április 20-án indult a Kuzey Güney - Tűz és víz című török sorozat a TV2-n. A széria már az első héten katasztrofális számokkal nyitott és azóta is roppant gyengén produkál, sőt időnként még az RTL két kábelcsatornája, a Cool és a Film+ tartalmai is legyőzik a fiatalok körében. A TV2 végre most rászánta magát és jövő héttől eltüntetik a főműsoridőből a sorozatot. Az, hogy miért vártak erre két hónapot, teljesen érthetetlen, hisz az elejétől kezdve teljesen egyértelmű volt, hogy teljes bukás a Kuzey Güney - Tűz és víz.
Helyére hétfőtől, a korábban nagyon népszerű Irigy Hónaljmirigy Show ismétlése kerül. A produkció ugyanúgy minden hétköznap 20:15-kor lesz látható. A Kuzey Güney - Tűz és víz szombat délutánonként 14:05-től folytatódik, dupla részekkel.
Hasonló hírek
Így készült a Trónok harca döbbenetes meztelenkedős jelenete
Fél Dubrovnikot lezárták azért, hogy a Trónok harca stábja leforgathassa Cersei Lannister meztelen sétáját, melyet cellája és Királyvár palotája között volt kénytelen megtenni. A felvétel 4 napig tartott, még a boltokat is bezárták, a kieső bevételt pedig kifizette az HBO az árusoknak. Mint kiderült azonban, a 6 perces jelenetet, melyben Cersei végigvonul a városon, miközben népe megdobálja és lehordja mindennek, egy kis trükkel forgatták le. Ugyanis Lena Headey ekkor már terhes is volt, ráadásul a színésznő inkább a megpróbáltatás érzelmi oldalára szeretett volna koncentrálni. Ezért a Trónok harca stábja egy testdublőr segítségét vette igénybe.

A tovább után folytatjuk!
Hasonló hírek
Trónok harca hétvége a SorozatWikin
Három napos Trónok harca hosszú hétvégét tartunk a SorozatWikin, mely szombattól hétfőig fog tartani. Hétfőn ért véget a sorozat 5. évada, ez alkalomból foglalkozunk most ismét kiemelten a szériával. A napokban összefoglaljuk az 2015-ös szezont videókkal, cikkekkel, kritikával. Illetve foglalkozunk azzal is, mi várható a 6. évadban. Ezenkívül, évadtól függetlenül bevezetünk a kulisszatitkokba, írásos és videós anyagainkkal. A Trónok harcás posztok mellett pedig természetesen a hétvégén is beszámolunk a sorozaton kívül, egyéb fontos hírekről is. Összefoglalva tehát, számos érdekes tartalommal búcsúztatjuk a 5. évadot, érdemes lesz velünk tartani!
Hasonló hírek
Új részekkel folytatódik az Agymenők 8. évada a Comedy Centralon
Némi szünet után visszatérnek kedvenc kockáink, hogy folytassák 8. évados kalandjaikat a magyar Comedy Central műsorán. Minden pénteken, 20:00-tól egyből 4 friss epizóddal várja a humorcsatorna a rajongókat, hisz Sheldon Cooper ismét beletapos tudóstársai magánéletébe, a nőktől félő Raj azonban végre szerelembe esik. Hol vannak már azok az idők, amikor az indiai agytröszt megszólalni se mert a gyengébbik nem társaságában? Az Agymenők sokat változott a kezdetekhez képest. Chuck Lorre sorozata a női karakterek behozatalával elkezdett nyitni azon rétegek felé, akik élvezik a romantikus komédiákat. Ez azonban nem biztos, hogy a legjobb irány egy geekekről szóló szitkomban.
Hasonló hírek
24. heti nézettség - Megint a Dr. Csont volt a fiatalok kedvence
A 23. heti nézettség itt olvasható vissza. A 24. héten jól hozott a Jóban Rosszban. A Kuzey Güney - Tűz és víz és a Hal a tortán most is katasztrofális számokat produkáltak. Mindkét korosztályban jó nézettséggel ment a Fókusz, az Éjjel-Nappal Budapest viszont a teljes lakosság körében csak közepesen teljesített. Remekelt a Barátok közt, mely 18-49-ben a második, míg összlakosságban az első lett a heti toplistában.

Hétfő este ismét brutálisan tarolt a Dr. Csont. Az RTL Klub sorozata a fiatalok körében megint a legnézettebb volt a héten, de teljesbe is az igen előkelő ötödik helyet szerezte meg. Kedden a Castle, közepes számokkal futott míg Hawaii Five-0 és a Last Resort - A belső ellenség nagyon gyengén teljesített.

Szerdán a Szulejmán szép, a Sherlock és Watson pedig közepesen eredményekkel futott. Csütörtökön a Cobra 11 viszonylag jól hozott, míg a Doktor Rush katasztrofális teljesítményt nyújtott. Pénteken a Showder Klub és TV2-s szinten a Hazudj, ha tudsz is közepes számokkal ment.

Vasárnap kora este a szép idő miatt nagyon kevesen néztek tévét, a Cobra 11 ismétlése mégis jó nézettséget produkált és messze meghaladta az esti csatornaátlagot. (Fotó: RTL Klub)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
23. heti nézettség - Tarolt az Összezárva Friderikusszal
A 22. heti nézettség itt olvasható vissza. A 23. héten a TV2 az Éden Hotel helyett elkezdte ismételni a Hal a tortánt, mely katasztrofálisan teljesített és lehúzta az esti csatornaátlagot. Hétfő este brutálisan tarolt a Dr. Csont, mely 18-49-ben - legyőzve a Barátok köztöt - az első, míg teljesben az ötödik legnézettebb műsor volt a héten. Kedden a Castle, míg szerdán a Szulejmán hozott jól.

Csütörtökön közepes számokat produkált a Cobra 11. Pénteken egész elfogadható nézettséggel futott a Showder Klub. Szombaton a Forma 1 időmérő edzése, a Duna TV-n kiemelkedő eredményeket ért el, míg később a Miss Universe Hungary alacsony számokat szállított.

Vasárnap A TV2 elkövette azt a hatalmas és érthetetlen hibát, hogy Az ének iskolája fináléja, a Forma 1 esti, kanadai futama ellen ment. Ennek következtében, annak ellenére hogy döntő volt, nem nézték többen a műsort, mint egy normál adást. A fiatalok körében csak közepes nézettséggel ment és ugyan összlakosságban megnyerte a hetet, de egy utolsó adástól, ennél sokkal jobb eredmények várhatóak el. Később viszont tarolt az Összezárva Friderikusszal, Gyurcsánnyal. A műsor szezonzáró adása, a késői időpont ellenére 18-49-ben a nyolcadik, myg a teljes lakosság körében a harmadik helyen végzett.

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
True Detective premier előtti kritika: depresszív, fojtogató, de igencsak üdítő a 2. évad első 3 epizódja
Nic Pizzolatto eredetileg regénynek szánta a True Detective-et, mely rendkívül sötét hangvétele mellett arról vált ismertté, hogy a Matthew McConaughey - Woody Harrelson duó élete alakítását hozta benne. Le kell szögezni rögtön, az ő teljesítményük megismételhetetlen, bár a 2. évad első 3 epizódja igencsak közel jár hangulatában az első szezonhoz. Pizzolatto nem véletlenül adta ki azt, hogy a sajtónak rögtön ilyen sokat kell látnia a történetből, hisz az lassan indul, de sokkal komplexebb és az olyan új húzónevek miatt, mint Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams és Taylor Kitsch pedig jóval sokszínűbbnek ígérkezik. Több problémával, nagyobb tétekkel, emberi drámával és egy csomó korrupcióval. A True Detective 2. évadának első három óráját a magyar HBO-nak köszönhetően nézhettük meg, a világpremier előtt. A hazai nézőközönség a tengerentúli premierrel egy időben, vasárnap éjszaka 3-kor láthatja az új szezon első részét a csatornán, vagy akár az HBO GO-n regisztráció nélkül, ismétlés még aznap 22:00-kor.

A sorozat lassan építkezik továbbra is, ezt mindenképpen meg kell jegyezni. Az első rész már-már altat, ennek ellenére az új karakterek kellően érdekesek ahhoz, hogy az ember kíváncsi legyen a folytatásra. Bár, el kell telnie két órának az új évadból, hogy igazán felrázzák az egyszeri tévénézőt a készítők a letargiából, melybe a sztori hangvétele miatt könnyen bele lehet süllyedni. Aztán jön egy fordulat, ami úgy tűnik, mindent megváltoztat. Kőkemény, ahogy True Detective is. És máris azonnal követeli a sorozat, hogy nézzük tovább. Az első évadhoz képest sok minden megváltozik az új etapban, hiszen korábban egy rettenetesen hosszú nyomozást kísérhettünk figyelemmel. Most pedig inkább a sokszínűségen lesz a hangsúly. Azon, hogy a különböző bűnüldözők, akik szembesülnek egy igencsak brutális gyilkossággal, mennyire másként látják a tettet.
Kapunk egy, a függőségével harcoló detektívet (Colin Farrell), egy nyomozónőt, akinek fura családja nehezedik teherként a vállára (Rachel McAdams), és egy motoros rendőrt (Taylor Kitsch), akinek teher az élet, ezért legszívesebben már az első részben kiírná magát a sztoriból. Olyan színészekről és színésznőről beszélünk, akiknek adott lehetne a feladat. Le kell játszani McConaughey-t és Rustot. A produkció 2. évada azonban ezt meg se próbálja. Nincsenek hosszú, depresszív monológok. Csapatjáték, az van. Ebbe csatlakozik még kvázi rosszfiúként Vince Vaughn, aki jól hozza a balszerencsés kaszinótulajt, aki egyre keményebb módszerekkel próbálja kezében tartani a kontrollt. Ez pedig nem könnyű feladat. Mindannyian, különböző szituációkban, különböző habitussal megáldva (vagy épp megverve) próbálkoznak kihozni a helyzetükből a legjobbat. Az élet azonban üti mindannyiukat, de kőkeményen. A True Detective új évadának első három része ezúttal nélkülözi a mély filozófiát, ez pedig nagyon jól áll neki.

A kritika a tovább mögött folytatódik!
Hasonló hírek
Folytatódik a Duna TV sorozata, az Egynyári kaland
Eredetileg úgy volt, hogy mindössze 6 részt kapunk a Duna TV új, saját gyártású tinisorozatából, az Egynyári kalandból. A nézettség azonban nem volt rossz, ráadásul a közönség is igencsak megkedvelte a produkciót és a főszereplőket. Így az MTVA berendelte a folytatást, azaz jöhet a 2. évad. A sztori pár frissen érettségizett fiatal lány és fiú kalandjait mutatta be a Balaton partján, a fő fókusz a felnőtté váláson és a lazuláson volt. Epizódszerepekben olyan ismert arcok tűntek fel, mint Mucsi Zoltán, vagy Kerekes Vica, így a közönséget egészen széles körben meg tudta szólítani az Egynyári kaland.
Hasonló hírek
Sorozatrekord nézettséget hozott a Trónok harca évadzárója
Annak ellenére, hogy az NBA-döntővel egy időben ment, mégis rendkívül jó eredményeket ért el a nézettséget tekintve a Trónok harca 5. évadának fináléja, melyet 8,11 millió amerikai kísért figyelemmel. Ennyien még nem néztek egyetlen epizódot sem, abszolút rekordról van tehát szó. A 9. részt 7,14 millióan nézték, míg a 4. évad zárórészét 7,09 millióan. Ezekhez viszonyítva is jókora ugrásról beszélhetünk, az eddigi legtöbb nézőt pedig az 5. szezon nyitánya trombitálta össze, azt 8 millióan látták. A Trónok harca jövő tavasszal folytatódik a 6. évaddal, a rajongók pedig tűkön ülve várhatják a folytatást, hiszen nagyjából az összes történetszál kegyetlenül nyitva maradt.
Hasonló hírek
Jön az Amerikai istenek a Starzra
Bryan Fuller és Michael Green szárnyai alatt, a Starz nevű kábelcsatornára érkezik az Amerikai istenek tévé feldolgozása, melyet az HBO is tervezgetett, ám a tévéadó lepasszolta végül. A történet szerint a régi istenek és az újak csatájáról szól, melybe Árnyék egy Szerda nevű titokzatos idegen testőreként csöppen bele. Neil Gaiman regénye számos díjat zsebelt be, mind az olvasók, mind a kritikusok imádták, így mindenképp jó hír, hogy épp kábelre, épp a Starzra jön a sorozat. Hisz a csatorna híve a kőkemény szórakoztatásnak, az Amerikai istenek pedig épp ez alapján a recept alapján készült. Emlékezzünk csak vissza a Spartacusra, és rögtön meg is nyugodhatnak a könyvolvasók. Jó kezekben lesz kedvencük.
Hasonló hírek
Jön A főnök utolsó évada az RTL Klubra
Az RTL Klubnál az utóbbi időben nem sok sorozat végére tettek pontot, főként azért, mert a legtöbb még nem fejeződött be, de vannak olyanok, mint például a CSI: Miami helyszínelők vagy a Glades - Tengerparti gyilkosságok, amikből már nem készül új epizód, de Magyarországon még mindig nem vetítették le az összes részüket. Az egyik legutóbbi ilyen befejezett, teljesen leadott sorozata a tévéadónak a Döglött akták volt és most egy újabb, szintén hét évados széria utolsó etapja kerül képernyőre.

Az RTL ugyanis júliusban fogja bemutatni a Kyra Segdwick főszereplésével készült, az Amerikai Egyesült Államokban sokáig a legnézettebb kábeles sorozatnak számító A főnök utolsó évadát. A rekordhosszúságú, 21 epizódos, eredetileg három részletben leadott hetedik évad magyar premierje július 3-án pénteken, 23:45-kor lesz az RTL Klub-on. A sorozatot régebben korábbi műsorsávokban is kipróbálta már a tévécsatorna, de sajnos a tévézők tetszését nem igazán nyerte el ez a krimi. Ennek tükrében különösen jó hír, hogy ha késő este is, de leadják a befejező etapot.
Hasonló hírek
Brutális méretű sárkányokkal támad a Trónok harca 6. évada
A könyvekből lehet tudni, hogy a Trónok harca univerzumának legnagyobb sárkánya nagyjából 10 méterrel nagyobb A babóból ismert Smaugnál. A sorozatban így Daenerys tűzköpő gyermekei még aránylag kicsinek számítanak. Annak ellenére, hogy a dögös Targaryen az 5. évad 9. részében már bemutatta a sárkánylovaglást a nézőknek. A Trónok harca speciális effektekért felelős szakembere, Joe Bauer szerint azonban fel kell kötnünk a nadrágot, ugyanis jövőre kétszer ekkorák lesznek Daenerys sárkányai. Az biztos, hogy igencsak sokféle lényt láthatunk a sztoriban, így az óriások, a Mások, a rémfarkasok már-már jól ismert vendégek az HBO-n, remélhetőleg a későbbiekben még bővül majd a paletta, további vérszomjas szörnyetegekkel. Na, és persze brutális méretű sárkányokkal. Ha már megígérték.
Hasonló hírek
Jön a 24 új évada, de Jack Bauer nélkül
Eddig azt lehetett olvasni, hogy a FOX benne van a folytatásban, már ami a 24-et illeti, de az ikonikus főszereplőt játszó Kiefer Sutherland maximum egy-egy cameo erejéig fog feltűnni az új évadban. Nos, most a színész a Varietynek ezt megerősítette: "Nem térek vissza többet a 24-be, mással is szeretnék foglalkozni, és bizony semmi nem tart örökké." Egy-egy rövidebb beköszönés azonban beleférhet a sztárnak. De soka már nem foglalkozik majd a sorozattal. Az új főszereplő Jackhez hasonlóan antihős lesz, egy idősebb ügynöknő szárnyai alatt dolgozik majd. Elég durva egyébként, amit a FOX mostanában művel, visszahozzák A szökést is a tervek szerint, hosszú idő után folytatták a 24-et. De ez a felélesztési tendencia ott az NBC-n is a Hősökkel. Látszik, hogy országos szinten nincs új ötlet. Csak a Losthoz ne nyúljanak inkább.
Hasonló hírek