Friss ajánlók
Barátok közt - 9. hé...
Dr. Csont - 9x10
Cobra 11 - 19x01
Barátok közt - 8. hé...
CSI: Miami - 9x12
Barátok közt - 8. hé...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 8. hét - Tarolt a Cobra 11 évadnyitója

 2014: A 49 legnézettebb hazai tévéadó

 7. hét - Remekelt a Rising Star fináléja

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóNem kell sokat várni a Két pasi - meg egy kicsi 11. évadára
A Két pasi - meg egy kicsi a VIASAT3 egyik legsikeresebb sorozata. Átlagosan 110-150 ezer fiatal - azaz 18-49 év közötti - néző követi figyelemmel a szériát, ezzel pedig 6-8% közötti közönségarányt képes produkálni. Ez a nézettség elég ahhoz, hogy a Cool vagy a Film+ legtöbb műsorát megelőzze a célközönségen belül, ha a nézőszám szerint rangsoroljuk a csatornák sorozatait és filmjeit. Nem véletlen, hogy - bár nagyon népszerűek a sokadszorra ismételt epizódok is - sokan várják már a következő évad hazai premierjét. Tavaly november közepén ért véget a 10. szezon hazai vetítése, ám a folytatásról sokáig nem volt hír. A SorozatWiki azonban megtudta a csatornától, hogy várhatóan 2015 első negyedévében mutatják be a sorozat 11. évadát, tehát a tervek szerint már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak. Az évad 2014 májusában ért véget az USA-ban, így a VIASAT3 sincs annyira lemaradva a vetítéssel.
Hasonló hírek
2014 egyik kritikailag elismert sorozata érkezik az AMC-re
2014. április 15-én mutatta be az amerikai FX csatorna a Fargo című sorozatot, mely az azonos című, 1996-os film alapján készült. Az első évad főszereplői között találhatjuk Billy Bob Thornton-t és Martin Freeman-t. A két színész főleg filmes karrierje miatt ismert, bár előbbi feltűnt az Agymenők egyik epizódjában is, utóbbit pedig sokan a Sherlock-ban nyújtott alakítása miatt kedvelik.
A Fargo első szezonja 10 részből áll, ám ez a tíz epizód is elég volt ahhoz, hogy az idei év egyik legjobb sorozatává váljon, ami azon túl, hogy Emmy-díjat nyert a legjobb minisorozat és a legjobb rendezés kategóriájában, tizenöt egyéb jelölést is begyűjtött, valamint díjazták Allison Tolman alakítását is.
A hazai premiert a nemrég indult AMC csatorna hozza el nekünk, méghozzá 2015. január 28-án.
Természetesen a sorozatnak lesz második évada is, amit nálunk ugyancsak az AMC adhat le, ám az 2015 ősze előtt egészen biztos nem kerül képernyőre. Ráadásul egészen másról fog szólni, hiszen mind a korszak, mind szereplők újak lesznek. Ez tehát egy antológiasorozat, aminek első évada feltehetőleg elsősorban azoknak nyeri el a tetszését, akik A törvény nevében (True Detective) című sorozatot is nagyon kedvelték és elismerték.
Hasonló hírek
Ismét egy női győztes, Tóth Andi nyerte a 2014-es X-Faktort
Három hónap után ma este véget ért az X-Faktor 5. szériája. A műsor végén bejelentették a 2014-es évad győztesét, aki Tóth Andi lett. Egészen a tavalyi X-Faktorig még nem volt női győztes az RTL Klubon, mostanában azonban úgy látszik fordult a kocka, mert ismét egy nő nyert. Az idei gyenge nézettség ellenére a csatorna már korábban bejelentette a folytatást, 2015-ben is lesz X-Faktor.
Azt, hogy tavasszal lesz-e nagyszabású műsora az RTL csoportnak, még nem tudni. Addigra a ValóVilág véget ér, az X-Faktor várhatóan ősszel lesz, a Szombat Esti Láz pedig megbukott, így várhatóan nem tér vissza. (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)
Hasonló hírek
Minden este sorozat lesz az RTL Klubon, komoly változások januártól (frissítve)
Két hét múlva átállnak a legnagyobb csatornák a 2015-ös műsorstruktúrára és ez nem lesz másképp az RTL Klub esetében sem. Január 5-től komoly változás lesz kora és késő délután, valamint módosul az esti és az éjszakai műsorrend is. Nézzük a tervezett részleteket!

Hétköznap délutánonként 14:50-től egy mexikói sorozatot indít az RTL Klub, A vihar címmel, mely korábban az RTL II-n már látható volt. 15:40-től a Segítség, bajban vagyok! és a Dr. Tóth helyén a csatorna megismétli a Szombat Esti Láz – A Nagy Félrelépést. A produkció tavasszal volt látható és nagyon gyenge nézettséggel futott. Változatlan időpontban, továbbra is 18:00-kor kezdődik majd az RTL Híradó, viszont 1 óra helyett csak 50 perc hosszú lesz. A Fókusz és az Éjjel-Nappal Budapest így valamivel korábbra kerül, előbbi 18:50-kor, míg utóbbi 19:20-kor kezdődik majd el. A Barátok közt viszont már 15 perccel lesz korábban, 20:50-ről 20:35-re kerül.

Az külföldi heti sorozatok is korábban indulnak majd. 21:25 helyett január 5-7. között 21:05-kor, 8-tól pedig 21:15-kor kerülnek képernyőre. Hétfőnként folytatódik a Dr. Csont, de csak 12-én, 5-én ugyanis még film lesz helyette. 6-tól keddenként A mentalista 6. évadának utolsó részei lesznek képernyőn, melyet februárban a Castle 5. etapja követ majd. Szerdánként marad a Szulejmán, mely továbbra is új részekkel jelentkezik.
Jó hír, hogy csütörtökről kikerülnek az amúgy is gyengén teljesítő filmek. Helyükre péntekről átkerül a CSI: Miami helyszínelők és a CSI: A helyszínelők. Péntekenként Szerelemben, háborúban címmel egy új török sorozat indul, melyről pár napja elsőként már beszámoltunk. 9-én a premier estéjén dupla epizóddal nyit a sorozat, azt azonban nemrég még nem tudtuk, hogy ez így is marad-e. Az azóta kapott információnk szerint nem, 16-tól 22:55-kor a Gyilkos elmék ismétlését vetíti majd az RTL Klub.

Péntek mellett éjszaka is indulnak új sorozatok. Hétfőn 1 óra körül érkezik a Piszkos csapat (Breakout Kings), kedden fél 2-2 tájékán a Furcsa páros (The Good Guys), míg szintén 1 körül a Titkok otthona (The Gates). Ezek mind magyarországi premierek lesznek, ezért is érthetetlen, hogy miért éjszaka kerülnek képernyőre, de úgy látszik e tekintetben az RTL Klub átveszi a TV2 korábbi rossz szokását. Remélhetőleg ezen sorozatok a későbbiekben emberibb időpontban, esetleg valamelyik kábelcsatornán is adásba kerülnek.

Hétvégén is lesz premier sorozattartalom, mint ahogy a napokban megírtuk, 4-én folytatódik a Tuti gimi 8. évada. A sorozat új részei vasárnaponként 13:00-13:30 között kezdődnek majd.
Hasonló hírek
Végre folytatódik a Tuti gimi az RTL Klubon
A Tuti gimi magyarországi helyzete és a vele való bánásmód nem tartozik a legjobbak közé. A sorozatot idén januártól kezdve jóformán csak arra használta az RTL Klub, hogy szombat és vasárnap hajnali 5-kor is legyen valami töltelékműsora, amit képernyőre tűzhet. Szintén januárban egy vasárnapi délután leadták a 7. évad első részét, azonban utána hónapokra megszakadt a premier, és továbbra is csak hétvégente hajnali 4-kor, később 04:45-kor ismételték a sorozat hatodik évadát. Július 23-tól azonban a csatorna megkegyelmezett a rajongóknak, hiszen minden hétköznap délután 14:45 körül elkezdték vetíteni a sorozat 7. évadát, amit augusztustól még hajnali 04:45-kor meg is ismételtek. A hetedik szezon augusztus 22-én véget ért, de augusztus 25-től a megszokott időpontban elindult a 8. etap is.
Igen ám, de az öröm nem tartott sokáig, mert hat epizód után kikerült a sorozat a délutáni programból, helyét A Konyhafőnök ismétlése vette át. Szeptembertől hétvégenként a már megszokottnak számító hajnali 4 órás időpontban megismételték a 7. szezont. Mivel októberben még az ismétlés is elmaradt, ezért csak novembertől folytatódott a nagyon korai maraton.
2015. január 4-től azonban végre vadonatúj részeket is láthatunk a 8. évadból. Vasárnap délután 12:50-től kerül adásba a Tuti gimi 8x07 - 8x08-as epizódja. A szezon egyébként 22 részből áll, szóval már csak 16 epizódot kellene leadni. Emellett létezik még egy kilencedik évad is, ami 13 részt foglal magában. Ha így halad a csatorna, jövőre talán végre sikerül befejezni ezt a hányattatott sorsú sorozatot is, ami az USA-ban már 2012 tavaszán véget ért. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Itt a finálé, 12 órányi X-Faktor lesz a hétvégén
A hétvégén befejeződik az X-Faktor 5. szezonja az RTL Klubon és kiderül, hogy ki nyeri a tehetségkutatót 2015-ben. Az RTL csoport az ilyenkor megszokott módon X-Faktor hétvégét és több csatornán összesen több mint 12 órányi tartalmat sugároz a műsorról. Szombaton 20:00-23:10 között az RTL Klubon eldől, hogy ki az három versenyző, akik továbbjutnak a vasárnapi adásba. Azt követően 23:00-kor After X lesz az RTL II-n. Vasárnap már 13:20-tól indul az X-FAKTOR NAP című riportműsor az RTL Klubon, mely egészen az esti Híradóig tart majd. 18:50-kor pedig érkezik az utolsó adás, melyben nem sokkal 22:15 előtt kiderül, ki nyeri a 2015-ös X-Faktort. Ezután viszont 22 órától lesz még egy After X adás a RTL II-n. (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)
Hasonló hírek
Eredeti szereplő tér vissza karácsony előtt a Barátok köztbe
Októberben írtuk meg, hogy hamarosan három Berényi érkezik a Mátyás király térre. A hírben Berényi Ágnesről, Berényi Claudiaról és Berényi Zsuzsáról volt szó, melyek közül az első már egy ideje jelen is van. Napokon belül azonban egy újabb családtag jelenik meg a Barátok köztben.
A Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit még karácsony előtt visszatér a Mátyás király térre. A színésznő a Barátok közt eredeti szereplője, de idén márciusban távozott a produkcióból. Azóta néhány hétig egyszer már újra feltűnt a Barátok köztben, most pedig újabb rövid időszakra érkezik vissza. Azt, hogy Claudia pontosan miért utazik haza, még nem tudni, de várhatóan most is felforgatja majd a Mátyás király tér életét. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Régóta várt premiert hoz el az M1
2011. szeptember 26-án indult az amerikai The CW csatornán a Hart of Dixie című sorozat, melynek főszereplője Rachel Bilson, akit a magyar nézők leginkább a Narancsvidék című szériából ismerhetnek, de emellett feltűnt az Azok a 70-es évek - show-ban, a Chuck-ban és az Így jártam anyátokkalban is. Bő három év után a sorozat végre megkapja a magyar premierjét is. Január 5-től kezdve minden hétköznap 18:40-kor lesz látható Szívek doktora címmel. Az aktuális részt még aznap este 23:20 körül megismétlik az M2-n. A sorozat negyedik évada néhány nappal ezelőtt kezdődött az USA-ban. Eddig 67 epizódja került adásba, tehát a magyar közszolgálati csatornának bőven lesz mit leadnia.
A hivatalos leírás a következő: "A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált volna, elhunyt, és a fele praxisát rá hagyta, azonban a praxison a kissé öntelt dr. Brick Breeland-del kell osztoznia…"
Hasonló hírek
Vadonatúj esti török sorozattal indítja az évet az RTL Klub
2013 januárjában indult a Szulejmán az RTL Klubon. A sorozat hatalmas siker és kisebb szüneteket leszámítva azóta folyamatosan képernyőn van. Így úgy döntött a csatorna, hogy egy újabb török szériát próbál ki, mely napra pontosan két évvel a Szulejmán bemutatója után érkezik.
Január 9-én lesz a Kurt Seyit ve Sura magyarországi premierje az RTL Klubon. A sorozat a Szerelemben, háborúban magyar címet kapta és péntekenként 21:15-kor kerül majd képernyőre. Az első este dupla epizód érkezik a szériából, azonban azt még nem tudni, hogy ez a folytatásban is így marad, vagy szimpla részekkel folytatja a csatorna. A produkció viszonylag friss, 2014 tavaszán indult Törökországban, de már 2 évad is lement belőle. Az 1. szezon 13 részből áll, így tavasszal véget is ér az RTL Klubon. A sorozattal a következő hetekben többször és részletesen foglalkozunk majd.
Hasonló hírek
Megtudtuk, mikor folytatódik a Bűnös Chicago
A SuperTV2-n mutatták be október 21-én a Lángoló Chicago című tűzoltós dráma testvérsorozatát, a Bűnös Chicago-t, amiben az alap sorozatban megismert rendőrök kerültek a középpontba. A sorozat az amerikai NBC adón fut és jelenleg a második évadnál tartanak. Azonban a TV2-nél úgy döntöttek, hogy nem a Lángoló Chicago-val együtt, hanem egy résszel hamarabb küldik szünetre premier sorozatukat és a tizenöt részes első évadot a nyolcadik rész után veszik le a képernyőről. A rendőrös történetet filmek váltják a SuperTV2-n.
A folytatásról érdeklődve megkerestük a csatornát, ahonnan megtudtuk, hogy a Bűnös Chicago 2015 tavaszán tér vissza új részekkel a SuperTV2-re.
Hasonló hírek
Itt a Trónok harca 5. évadának második promója
Közeleg a folytatás, már csak nagyjából 3 és fél hónap és itt a Trónok harca 5. évadának világpremierje. November végén jelent meg az új szezon első rövid promója, ma pedig egy újabb 10 másodperceset adott ki az HBO. Arya után most Sansa és Tyrion van a középpontban és a videóban 5. évados képsorok is vannak.

Hasonló hírek
Durván hosszú, új műsort indít a TV2
December 15-től egy vadonatúj, maratoni hosszúságú műsort indít a TV2. A Hungarikumok-Made in Hungary-t Gombos Edina vezeti majd és 2, azaz kettő! perces részekkel jelentkezik majd. Részletek a csatorna közleményében:

Gombos Edina vezetésével Hungarikumok-Made in Hungary címmel december 15-től új műsor indul a TV2 Csoport csatornáin, amely öt héten át jellegzetesen magyar értéket mutat be a nézőknek. De mi is az a hungarikum? Egy olyan gyűjtőfogalom, amely egységes osztályozási, besorolási és nyilvántartási rendszerben olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítménye. A Hungarikum Bizottság javaslat alapján dönt arról, hogy valamely termék, kulturális örökség, tájegység, stb. megkapja-e ezt a minősítést.
Jelenleg 42 hungarikumot tartanak nyilván, köztük többek között a törkölypálinkát, a szikvizet, a mohácsi busójárást és a hollókői ófalut. A most induló sorozat azonban nemcsak a közösségi oltalom alatt álló hungarikumokat mutatja be, hanem olyan egyediségeket is, amelyek jellegzetesen csak Magyarországra jellemzőek, amelyről mások is tudják, hogy az magyar, vagy mi gondoljuk úgy, hogy nélküle nem is lennénk igazán magyarok.
A 2-2 perces epizódok a TV2 Csoport mind a négy csatornáján láthatóak majd, a TV2-n hétköznaponként a Tények Reggel, valamint délben a Tények Délután előtt.
Hasonló hírek
Az amerikai premier után másfél hónappal érkezik a TV2 vadonatúj sorozata
A TV2-n az elmúlt időszakban az NCIS-en kívül jóformán egyetlen amerikai sorozat sem volt látható főműsoridőben. Sem az NCIS, sem a 23 óra után vetített sorozatok, sem pedig a csatorna filmjei nem értek el túl jó nézettséget mostanában. Ennek ellenére a TV2 megpróbálkozik egy vadonatúj szériával, ami nem más, mint a State of Affairs. A sorozat egy hónappal ezelőtt, november 17-én indult az Egyesült Államokban, méghozzá az NBC csatornán. Eddig öt része került adásba, nagyjából 6-7 millió néző követi figyelemmel. A főszereplők között Katherine Heigl és Alfre Woodard látható.
Előbbit a nézők többek között a Roswell-ből és A Grace klinikából ismerhetik, utóbbi színésznő pedig a Született feleségekben és a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatban tűnt fel. Alfre Woodard szerepe szerint Constance Payton-t, az USA első fekete női elnökét alakítja, míg Katherine Heigl Charleston Tucker karakterét viszi képernyőre, aki egy CIA-s elemzőnő és az elnöknek segít kiválogatni és megoldani a napi ügyeket.
A sorozat a TV2-n Az elnök árnyékában címmel kerül bemutatásra január 4-én 21:45-től. Felvezetésként a Rising Star-t kapja, ami nagyon jó választás, mert az elmúlt két hétben ez a műsor volt a legnézettebb program Magyarországon. A sorozat első évada 13 epizódból áll majd.
Hasonló hírek