Friss ajánlók
Szulejmán - 1x78
Életre-halálra - 1x10
A mentalista - 6x01
Cobra 11 - 18x11
Barátok közt - 17. h...
A zöld íjász - 2x16
Castle - 4x15
Szulejmán - 1x77
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 15. hét - Jól hozott A zöld íjász a későbbi időpontjában

 14. hét - Letarolta a hétvégét a Forma 1

 13. hét - Mélyponton A zöld íjász

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóNyertesek és lúzerek érkeznek a Film Caféra
Hétfő este mutatja be a Nyertesek és lúzerek című ausztrál sorozat első, 22 részes évadát a Film Café. Az 50 perces epizódok hétköznap esténként, 19 órától lesznek láthatóak. Ausztrália egyik kedvenc vígjáték-sorozata 2011-ben indult, azóta a harmadik évadnál tart, ami még nem fejeződött be. A sorozat négy barátnőről – Jenny (Melissa Bergland), Francis (Virginia Gay), Sophie (Melanie Vallejo) és Bec (Zoe Tuckwell Smith) – szól, akik a középiskolában enyhén szólva sem tartoztak a menő csajok közé, ám egy osztálytalálkozó esélyt nyújt a változtatásra. A négy színésznő közül Melissa Bergland kivételével már mindenkinek volt televíziós múltja, így az ausztrál nézők számára nem voltak teljesen ismeretlenek, ám idehaza ebbe a sorozatban mutatkoznak be.
A sorozat hivatalos ismertetője: Emlékszik még valaki a középiskolai évekre? A féltve őrzött álmokra és a nagy tervekre? Közel a harminchoz már könnyen a homályba vésznek a gimis emlékek. Mire volt elég a ballagás óta eltelt közel 10 év? Egy sikeres karrier, vagy egy dögös vőlegény valóban az élet nyerteseivé tett minket, vagy még mindig ugyan azok a vesztesek vagyunk, mint voltunk a gimiben? Egy váratlanul összehívott középsikolai találkozó megmutatja Bec, Jenny, Frances és Sophie számára, hogy milyen is a nyertesek élete. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy a nyeremény mellé jár a boldogság is, vagy azt magunknak kell megtalálnunk?
Hasonló hírek
Charlie Sheen miatt áll a bál az Anger Management forgatásán
Hamarosan idehaza is bemutatkozik Charlie Sheen legújabb sorozata, az Anger Management, amely olyan emberekről szól, akik képtelenek lebirkózni saját haragjukat, így terápiára kell járniuk. Most azonban a szitkom színészei valóban kiakadtak a Hollywood Reporter értesülései szerint, a produkció főszereplője, a Két pasi - meg egy kicsi ex-sztárja ugyanis nem jár be forgatni. Emiatt az évad munkálatai csúszni fognak, Charlie ugyanis napokig eltűnt, a többiek pedig kénytelenek voltak rá várni. Persze kérdés, hogy a Lionsgate és az FX csatorna mit tud kezdeni a sztárral, ugyanis az Anger Management háza táján igencsak Sheen kezében van a döntés, korábban azt is elérte, hogy egyik kolléganőjét menesszék.
A sorozat hamarosan Nyugi Charlie! címen lesz látható az RTL II-n, ahogy itt megírtuk korábban.
Hasonló hírek
Három vígjátékot és egy drámát rendelt be a FOX
Az amerikai országos csatorna húzósorozatai közül a Dr. Csont, Az Álmosvölgy legendája és a Glee már biztosan új évaddal jön jövőre, azonban most további produkciókat rendelt be a FOX. Így a kétballábas lakótársakkal foglalkozó, Zooey Deschanel főszereplésével készült New Girl jövőre már a negyedik évadával jöhet, de megkapta harmadik évados berendelését az orvosos szitkom, a The Mindy Project, a FOX berendelte a VIASAT3-ra érkező Brooklyn 99 második és a misztikus gyilkosságokkal és szektával foglalkozó The Following harmadik szezonját. Ezzel új szintre léphettek ezek a sorozatok, hiszen a csatorna nagyon bízik bennük, ahogy például a Gothamben is, amely Batman korai éveit fogja feldolgozni.
Hasonló hírek
Új címet kapott az Odaát testvérsorozata
Eddig Supernatural: Tribes címen volt ismert az idehaza Odaát néven emlegetett CW-s sorozat spinoffja, mostantól azonban Supernatural: Bloodlines lesz a készülő produkció címe. A széria az anyasorozat részeként, április 29-én fog debütálni, amelyben újfent szörnyek és vadászok, na meg egymással ellenkező családok fognak feltűnni. Úgy, ahogy a történetben már megszokhattuk. Most már a sztori főszereplőit is bejelentette egyébként a CW, róluk név szerint ide kattintva lehet olvasni. Az alábbi képen pedig a Bloodlines női főszereplője, Melissa Roxburgh látható. Szerencsére jól válogattak a castingért felelősek, mert igazi tévés veteránoknak adták a szakemberek a főszerepeket. Olyanoknak, akik játszottak a Hősökben, a Spanokban és a Sikersorozatban is többek közt.
Hasonló hírek
8 éve leforgatták az Így jártam anyátokkal befejezését
Amerikában március 31-én véget ér a világ egyik legnépszerűbb sorozata, az Így jártam anyátokkal. Az utolsó, 9. évad indulására idén a hazai nézőknek sem kell őszig várniuk, ahogy korábban elsőként megírtuk, március 24-én 20:00-kor lesz a sorozat zárószezonjának évadpremierje. A legtöbb széria esetében csak a végén döntik el a készítők, hogy miként fejezik be a produkciót. Az Így jártam anyátokkal esetében azonban már 8 éve leforgatták a sorozat befejezését, mely a csodával határos módon nem szivárgott ki az internetre. Részletek a Comedy Central közleményében:

Vége a várakozásnak, március 24-én megérkezik a Comedy Central képernyőjére az Így jártam anyátokkal mindent lezáró utolsó évada. A sikersorozat 2006-ban még a második évadánál tartott, amikor a készítők úgy döntöttek, itt az ideje leforgatni a befejezést. A szitkom egyik visszatérő motívuma volt évekig, hogy az epizódokban Ted már tinédzser gyerekeinek mesélt, akik egy díványon ülve hallgatták az anekdotákat. Nyolc éve azonban a sorozat írója és producere, Carter Bays és legénysége elhatározta, nem érdemes kockáztatni. A gyerekszínészekkel az évek alatt bármi történhet, elhízhatnak, növés közben megváltozhatnak úgy, hogy a közönség rájuk sem ismer.
Így Bays és producer társa, Craig Thomas kézen fogta Ted jövőbeli gyerekeit alakító színészeket, David Henrie-t és Lyndsy Fonsecát, leültették őket arra a bizonyos kanapéra egyetlen operatőr társaságában. Leforgatták a világszerte népszerű szitkom befejezését, a szalagot pedig elzárták a külvilág szeme elől. Azóta sem került idegen kezekbe, pedig nem egy nagysikerű mozifilmet sikerült már premier előtt kiszivárogtatni az internetre, Az Így jártam anyátokkal végét úgy védik, mint a Coca Cola receptjét.

Magyarországon március 24-én, rögtön négy résszel tér vissza a sorozat a Comedy Central műsorára, az utolsó évadban pedig egy, a főszereplők számára különösen fontos hétvégét tölthetünk el Tedékkel, a nőcsábász Barney és a nagyszájú Robin esküvőjét.

"Mindig ez volt a terv - mondta el Craig Thomas producer, majd hozzátette - tudatosan haladtunk a nagy fináléig és egy jól átgondolt üzenettel szeretnénk majd elengedni a nézők kezét a befejezés után."

"Nyolc éves tervünk volt. Ehhez képest végül kilencet kaptunk" - nyilatkozta Bays, az Így jártam anyátokkal társkészítője, majd lerántotta a leplet arról is, hogy egy esetleges kasza esetén ki lett volna Ted jövendőbelije. "Victoria volt a vészmegoldás, akivel kedvenc építészünk még az első évadban, egy esküvőn találkozott először." Szerencsére nem ide futott ki a történet.
Hasonló hírek
Hét év után távozik Áncsán Ildikó, az AXN sajtófőnöke
Ma töltötte utolsó munkanapját az AXN-nél Áncsán Ildikó, a csatorna sajtófőnöke. A szakember pár évvel a tévéadó indulása után csatlakozott a cégcsoporthoz és nagyrészt neki köszönhető, hogy az AXN kiváló kapcsolatot épített ki a sajtó munkatársaival, az újságírókkal és a bloggerekkel egyaránt.
Ildikó volt a hazai tévés világ egyik legjobb sajtósa, aki egyébként maga is sorozatrajongó: "7 fantasztikus év után búcsúzom a televíziótól és a média világától. Bár továbbra is rengeteg sorozatot fogok nézni, a munka terén egy teljesen új, izgalmas feladatba kezdek " - mondta el Áncsán Ildikó. (Fotó: AXN Sajtóklub)
Hasonló hírek
Új nevet kap az RTL egyik csatornája
Az RTL csoporthoz 7 hazai csatorna is tartozik, az RTL Klub, az RTL II, a Cool, a Film+, a Film+, a Prizma és a Sorozat+. Azonban a két RTL nevű csatornán kívül a többit kevesen kötik az RTL-hez, így most nevet vált az egyik tévéadó. Május 1-jétől a Prizma, RTL+ néven folytatja a sugárzást.
A csatorna továbbá új arculatot kap és új műsorok is megjelenek majd rajta. Az RTL ígérete szerint "az RTL+ kínálatát továbbra is sok humor, romantika, saját gyártású műsorok és sikersorozatok jellemzik majd, de újdonságokban sem lesz hiány" májustól. Hogy pontosan milyen mértékben változik majd a műsorstukatúra, azt még nem tudni.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Eszementek premier a FOX-on
Ma (péntek), 21:25; Eszementek 1x01!
Ma (péntek éjszaka), 00:50; Eszementek 1x01! (ism.)
Vasárnap, 20:35; Eszementek 1x01! (ism.)

Ma este lesz az Eszementek (The Crazy Ones) premierje a magyar FOX-on, az ismétlés pedig ma éjszaka és vasárnap kerül képernyőre. A vígjátéksorozatról itt és itt írtunk. A széria egyébként elég friss, 2013 őszén indult Amerikában és jelenleg is képernyőn van még az első évada.
Hasonló hírek
Világsztárral erősít a Két pasi - meg egy kicsi
Mila Kunis karrierje során olyan sorozatokban játszott már, mint az Azok a '70-es évek - show vagy a Hetedik mennyország. Az ukrán származású színésznő azonban szinkronizál is, a Family Guyban adja a rémisztően csúnya Meg hangját, illetve Mila feltűnt olyan sikeres mozifilmekben is, mint a Ted vagy épp a Barátság extrákkal. Most a CBS-en futó, rendkívül sikeres szitkomban, a Két pasi - meg egy kicsiben fog vendégszerepelni a szépség, akibe Ashton Kutcher karaktere, Walden zúg majd bele, de instant. A két sztár korábban az Azok a '70-es évek - show-ban játszottak együtt, még fiatalon, így ez igazi mérföldkő lehet a színészeknek. Mila és Ashton egyébként a valóságban is együtt vannak, nemrég jegyezték el egymást.
Hasonló hírek
Folytatódik A mentalista az RTL Klubon
Egy pár hónapos nyári szünet után A mentalista 5. évada tavaly augusztus végén indult az RTL Klubon. A sorozat premier epizódjai kedd esténként hosszabb szünet nélkül, egészen december közepéig képernyőn voltak, majd hosszabb téli pihenőre vonult a széria. A mentalista továbbra is nagyon sikeres és az egyik legnézettebb heti sorozat Magyarországon. A folytatásra a hazai nézőknek már nem kell sokat várni, sőt a számukra két jó hírünk is van.

A mentalista 5. évada március 25-én tér vissza az RTL Klub-ra - tudta meg a SorozatWiki. Mivel tavaly 17 rész került képernyőre a sorozatból, ezért az 5x18 résszel érkezik a folytatás. A produkció továbbra is kedd esténként lesz látható, egy kicsivel a szokásosnál később, 22 óra körüli kezdéssel. Az 5. etapból már csak 5 rész maradt, így a tavasz közepén már véget is ér a szezon. Az RTL Klub viszont nem küldi újabb szünetre A mentalistát, rögtön a finálé után, április végén már indul is a jelenleg Amerikában is képernyőn lévő 6. évad. (Fotó: RTL Sajtóklub)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Munkaügyek 4. évadpremier az M1-en
Ma (csütörtök), 21:20; Munkaügyek 4x01!
Jövő csütörtök, 21:45; Munkaügyek 4x02!

Itt a tavasz, így folytatódnak a közmédia saját gyártású sorozatai is. Múlt héten a Hacktion új évada indult el, ma este pedig a Munkaügyek folytatódik az M1-en. A sorozat új epizódjai váltakozva, Fábry felvezetés esetén 21:45-kor, egyébként 21:20-kor kerülnek képernyőre, ismétlés nem lesz.
Hasonló hírek
9. heti nézettség - Tarolt a Cobra 11
A 8. heti nézettség itt olvasható vissza. A 9. héten hétfőn a CSI: A helyszínelők ismétlése jól, a Caslte közepesen, míg az NCIS gyatrán teljesített. Kedden gyenge számokat hozott a Glades - Tengerparti gyilkosság, az Életre-halálra első epizódja azonban szépen nyitott. Szerdán a Szulejmán 18-49-ben rossz, míg a teljes lakosságban kifejezetten jó nézettséget produkált. Pénteken A zöld íjász ismét katasztrofális számokat hozott és a teljes lakosságban az egész héten roppant gyenge Jóban Rosszban is legyőzte.

Szombaton közepes teljesítményt nyújtott a Magánnyomozók. Vasárnap tarolt a Cobra 11, mindkét korosztályban a legnézettebb 5 műsor közé került és legyőzte a Naplót is. Tovább romlottak A Nagy Duett eredményei és bár most legyőzte az RTL Klub filmjét, egyszerűen nem tud jól teljesíteni. A Magyarország szeretlek! évadnyitója azonban M1-es szinten jól hozott.

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
Két főszereplő is távozik a Barátok köztből
Január elején derült ki, hogy a Berényi Claudiát megformáló Ábrahám Edit távozik a Barátok köztből. Edit a sorozat indulása óta szerepel a szériában, melyet több mint 16 év után hagyott ott. A színésznő már rég nem forgat és várhatóan a napokban tűnik el az RTL Klub képernyőjéről. Ma délután pedig újabb fontos bejelentés történt a Fókuszban, Ábrahám Edit után két újabb jelentős szereplő is búcsúzik a produkciótól.
A Bokros Lindát megformáló Munkácsy Kata és a Berényi Balázst játszó Aradi Balázs is távozik a Barátok köztből. Mindketten fontos szereplők, karakterük pedig sok éve jelen vannak a sorozatban. Kata másfél éve csatlakozott a produkcióhoz, de Linda már jóval régebben megjelent, Ő ugyanis Zsolt lányának a harmadik megformálója. A távozásról a Barátok közt készítői döntöttek, így negyedik Linda már nem érkezik, a karakterével együtt tűnik el a képernyőről.
Balázs viszont önként hagyja ott a sorozatot, tanulni szeretne a jövőben. Négy éve csatlakozott a produkcióhoz és tavaly már egyszer majdnem otthagyta azt. Júniusban jelentette be, hogy távozik a szériából, de végül nem tűnt el a képernyőről és a decemberben a SorozatWikinek adott interjúban is elmondta, hogy egyelőre mégsem távozik a Barátok köztből. Úgy látszik azóta meggondolta magát és mégis elbúcsúzik a sorozattól.
Az most még nem ismert, hogy a történetben Linda és Balázs együtt, vagy külön hagyják el a Mátyás király teret. Azt viszont már tudni, hogy Munkácsy Kata és Aradi Balázs se forgat már a produkcióval, így valamikor tavasszal tűnnek el a Barátok köztből és az RTL Klub képernyőjéről. (Fotó: RTL Sajtóklub)
Hasonló hírek