Friss ajánlók
CSI: Miami - 9x09
Szulejmán - 108. rész
Barátok közt - 5. hé...
A mentalista - 6x21
Dr. Csont - 9x06
CSI: Miami - 9x08
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 4. hét - Tarolt a fiataloknál a Dr. Csont visszatérő epizódja

 3. hét - Durván tarolt a Barátok közt

 2. hét - Azonnal megbukott a Szerelemben, háborúban

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó44. heti nézettség - Tarolt a Celeb vagyok, ments ki innen!
A 43. heti nézettség itt olvasható vissza. A 44. héten 18-49-ben a legtöbb nap kikapott a Tények az RTL Híradótól, míg a teljes lakosság körében a legtöbbször győzni tudott. Jól hozott a Jóban Rosszban, közepesen a Bumm!, míg a Családi titkok nagyon gyengén teljesített.

Megint leesett az Éjjel-Nappal Budapest nézettsége és a fiataloknál csak közepes, míg teljesben rossz eredményeket hozott, sőt utóbbi korcsoportban többször ki is kapott a Jóban Rosszbantól. A Barátok közt most is jó számokat produkált. Tarolt a Celeb vagyok, ments ki innen!, mely idén először mind a hét nap nyerte a sávját.

Kedden kiválóan teljesített a XXI. század. Szerdán jól hozott a Házon kívül, míg a Frizbi Hajdú Péterrel nagyon gyengén. Csütörtökön katasztrofálisan teljesített az NCIS, a TV2 nézettsége a sorozat ideje alatt a kábelcsatornák szintjére csökkent.

Szombaton ugyan jól teljesített, de megint nem tudott kiemelkedő nézettséget hozni az X-Faktor. Évről-évre egyre gyengébben hoz a tehetségkutató. Vasárnap este a TV2 őszi nagy dobása, a Rising Star 2. válogatója csak közepes számokat hozott. Célcsoportban (18-49) gyengén teljesített a Taxi, de teljesben is csak közepesen. A Forma-1 esti közvetítése viszont szép számokat produkált. (Fotó: RTL Klub)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
A Legends - Beépülve, Sean Bean új sorozatának magyar előzetese
Pár napja írtuk meg, hogy január 12-én 21 órakor Magyarországon is bemutatják a Legends - Beépülve című sorozatot a FOX-on. A széria főszereplője a Trónok harcából is ismert Sean Bean. Most pedig jöjjön a produkció hazai előzetese, érdemes megnézni!

Hasonló hírek
Első alkalommal rendez a Port.hu Sci-Fi napot, a SorozatWiki is ott lesz
Nagy szívfájdalmunk, hogy nincs magyar Comic-Con, de egyre több olyan rendezvény van Magyarországon, amely ezen a vonalon haladva igyekszik kiszolgálni az egyre bővülő piac kívánalmait. Ilyen lesz a Port.hu Sci-Fi napja, ahol a SorozatWiki is képviselteti magát november 15-én az előadásokon, 17:55-től kedvenc fantasztikus sorozatainkról szóló kerekasztalos beszélgetésen veszünk részt. Ezeken kívül téma lesz a Csillagok háborúja, sci-fi könyvmegjelenések, de az Alien jelenségről, Az éhezők viadaláról és a képregényekről is hallhatnak majd szakvéleményt a résztvevők.
Ezenkívül pedig filmvetítések várják az érdeklődőket, úgy mint A holnap határa, A nyolcadik utas: a Halál, az új Majmok bolygója film és a Christopher Nolan-féle Csillagok között. Természetesen kivonul 15-én egy csomó cosplayes, a Galaktika magazin, illetve kipróbálható lesz az Oculus Rift is. Részletes programok itt olvashatóak, az esemény Facebook oldala pedig itt érhető el.
Hasonló hírek
Elkaszálták Charlie Sheen szitkomját, az Anger Managementet
Idehaza Nyugi Charlie! címmel mutatkozott be az FX komédiája, az Anger Management, melynek főszereplője az a balhés Charlie Sheen, aki fél Hollywooddal összerúgta már a port, ezért még a Két pasi - meg egy kicsiből is kirúgták a színészt. A tévécsatorna most bejelentette, nem kér többet a produkcióból, ami azonban meglepő, hogy a döntéshez semmi köze nincsen a nézettségnek. Merthogy az jó volt. A szériából első körben 10 részt rendelt be az FX, majd újabb 90-et, így egy olyan modellt erőltettek, ami inkább a mennyiségre, mintsem a minőségre ment rá. A kellő epizódszámot pedig elérte az Anger Management, így el is süllyesztette az FX a hajót. Meglepő döntés, viszont ezért örülhetünk, hogy mondjuk az HBO-n 10 fölé ritkán megy egy szitkom epizódszáma.
Hasonló hírek
Novemberben a Comedy Centralra költözik a Modern család
Éveken keresztül az Emmy-díjátadón a Modern család volt az egyeduralkodó szitkom, az ABC sorozata megvette egyaránt a kritikusokat és a nézőket is. Most a Comedy Central műsorára rögtön a produkció 5. évada érkezik, de azoknak sem kell aggódniuk, akik le vannak maradva a sztorival. Hiszen a humorcsatorna az elejétől is elkezdi adni a szériát. A Modern család premierje nem országos, az HBO Comedyn már végigment az 5. évad is, az RTL II Egy rém modern család címmel mutatta be a szitkomot, és 2 teljes évadot, míg az RTL+ 4 szezont adott le belőle. A sorozatban fontos szerepben tűnik fel az az Ed O’Neill is, akit a vígjátékok rajongói az Egy rém rendes családban ismerhettek meg. A szitkom igazi multikulturális humort hoz magával a Comedy Centralra, az első évadot november 10-től minden hétköznap 19:30-tól, az ötödik évadot hétfőnként 20:00 és 22:00 között kísérhetik figyelemmel a magyar nézők.
Hasonló hírek
Majka fogja vezetni a Rising Star kísérőműsorát is
Két hete indult el a TV2 új nagyszabású tehetségkutatója, a Rising Star. Most vasárnaptól pedig már indulnak az élő show-k, melyek után kísérőműsort indít a csatornacsalád. A „Rising Star – A falon túl” a SuperTV2-n lesz látható és Majka lesz a házigazdája. A műsor rögtön az élő show után, vasárnaponként 21:40-től kerül képernyőre és egy óra hosszú lesz. A produkció a SuperTV2 ismertetője szerint még közelebb hozza a nézőkhöz a műsorban szereplő énekeseket és bepillantást enged a kulisszák mögé. A háttérműsor élőben jelentkezik a Rising Star stúdiójából, ahol az is kiderül, hogyan élte meg egy-egy énekes a hatalmas fal felemelkedését, a zsűri kritikáját vagy épp dicsérő szavait.
Hasonló hírek
Nincs már akkora súlya annak, ha egy tévésorozat kaszát kap?
Néhány éve még az egyszeri sorozatrajongó elég durván összerezzent, ha a kedvenc tévészériáját lepasszolta egy csatorna. Ami azonban a Friday Night Lights esetében még csodának számított, az már korántsem az. Merthogy az NBC focis drámáját megmentette a DirecTV, és így elkerülte a korai kaszát a produkció, mi meg kaptunk még egy csomó nagyszerűen sikerült epizódot a sorozatból. De régebben még ez nem volt ám tipikus, ezért is siratják annyian mondjuk a Firefly korai befejezését, vagy azt, hogy A szökésnek is lehúzták a redőnyt, viszonylag korán.
Most azonban már egészen más a helyzet, hiszen a Cougar Townt átvette az ABC-től a TBS, a Yahoo a Communityt mentette meg, mikor a szitkom az NBC-től kaszát kapott, de a korábban elkaszált Hősök is visszatér hamarosan a képernyőkre. Messze nem akkora harc már megmenteni egy nagy kedvencet, nem kell az, hogy a rajongók, mint a Jericho esetén megtették sokan, a csatornának mogyorót küldjenek, csak hogy kifejezzék nemtetszésüket. Merthogy egyre több sorozatot átvesz másik csatorna, vagy éppen az Amazonhoz, és a Yahoo-hoz hasonló "online videotékák" lendülnek akcióba. Régen befejezett produkciókat pedig simán visszahoznak újra a képernyőkre, ahogy azt a már megemlített Hősökön kívül a Lost esetében is egyre erősebben pletykálják.

Nem egyértelmű mostanra, hogy mi kapott kaszát. Mennyire végleges egy-egy befejezés. Ez pedig jó hír a tévénézőknek, hiszen lehet reménykedni, hogy egy-egy kedvenc így vagy úgy, de kap még egy esélyt. Ráadásképp pedig ott vannak az olyan videomegosztók végső lehetőségként, mint a Youtube, hogy esetleg egy-egy széria webes formátumban fusson tovább, ha minden kötél szakad.
Hasonló hírek
Ismert filmrendező kritizálta a Lost fináléját
Mind emlékszünk rá, hogy az ABC sikersorozatának, a Lostnak a sorozatzáró epizódja bizony felkeverte az állóvizet a tévés szakírók között. Merthogy sokaknak nem tetszett a zárás. Túl egyértelmű, túl egyszerű volt. Most James Gunnt szólaltatta meg az egyik portál arról, hogy mit gondolt erről a bizonyos részről. Gunn az idei év egyik legkedveltebb filmes blockbusterét, a Galaxis őrzőit rendezte. "Rémálom volt számomra, depressziós lettem az utolsó rész után, mert a Lostban szinte vallásos áhítattal hittem. Úgy éreztem, hogy a készítők elárultak. Egyben arra is rájöttem, hogy soha nem tennék ilyesmit a közönségemmel" - árulta el a szakember, aki a True Detective fináléjával ellenben nagyon is meg volt elégedve. Saját bevallása szerint azonban, ha tévés rendezésre adná a fejét, 6-12 részes minisorozatnál többet nem vállalna.
Hasonló hírek
Magyarországon is bemutatják a Trónok harca sztárjának új sorozatát
Tavaly nyáron írtuk meg, hogy berendelték a Legends című sorozatot, melynek főszereplője a Trónok harcában Ned Starkotot alakító Sean Bean. A színész most egy FBI ügynököt alakít, aki munkája során különböző személyiségek felvételére kényszerül. A férfi igazi átváltozóművész, egy idő után azonban teljesen elvész múltbeli identitásai labirintusában. A számtalan álca miatt már abban sem biztos, hogy valóban ő Martin Odum, főleg, miután egy rejtélyes idegen azt állítja, hogy nem az, akinek hiszi magát.
A Legends – Beépülve hazai premierje november 12-én lesz a FOX-on. A sorozat innentől kezdve szerda esténként 21 órától lesz látható a magyar csatornán. Az 1. évad 10 epizódból áll, melyet a FOX várhatóan januárban fejez be.
Hasonló hírek
Jön a Kettős ügynök 4. évada a VIASAT3-ra
A Kettős ügynök (Covert Affairs) 2010-ben indult a USA csatornán, és egészen erős pozíciót tudott magának kiharcolni a tévéadón, ugyanis mostanra már a produkció 5. évada is lement a tengerentúlon. A magyar nézőkhöz most a VIASAT3 a sorozat 4. szezonját hozza el, november 26-án, mely 16 részes lesz. A történet középpontjában egy bizonyos Annie Walker áll, aki kettős életet él, hogy nővére családját támogatja, hol a kormánynak végez titkos küldetéseket. A főszereplő épp a most bemutatásra kerülő, 4. évadban kap új álcát, ami egészen megbolygatja a sztorit, érdemes lesz belenézni.
Hasonló hírek
Elkaszálták A mentalistát
A CBS bejelentette, hogy november 30-án lesz A mentalista 7. évadának premierje Amerikában. Az már régóta tudott, hogy az etap csupán 13 részes lesz és azt is sejteni lehetett, hogy ezután nem folytatódik tovább a sorozat. Ma azonban ezt sajnos hivatalosan is bejelentették és elkaszálták az egyik legjobb krimit. A mentalista február 18-án dupla résszel fejeződik majd be a tengerentúlon.
Itthon az RTL Klub a következő hónapokban adja le a 6. szezon utolsó részeit. Az utolsó, 7. évad várhatóan 2015-ben Magyarországon is képernyőre kerül.
Hasonló hírek
Korábban kezdődnek a heti sorozatok, mindent érintő változás az RTL Klubon
Az RTL Klub utoljára a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt, október 6-ával variálta át teljesen a műsorrendjét. A két napi sorozat előrébb került, míg a változó gyártott műsor a Bk utánra, 21 órára. Arra lehetett számítani, hogy a csatorna a dzsungelreality után visszaváltoztatja a programrendet, de nem így lesz.

November 17-ével változás lesz a Híradóban. A kezdés marad 18 órakor, de 55 helyett, 45 perces lesz. Mögötte nem újra változó gyártott tartalom indul (A konyhafőnök, 1 perc és nyersz!, stb...) hanem a Fókusz. A magazin délután helyett újra este, 18:55-kor kezdődik majd. Ezután jön az Éjjel-Nappal Budapest, mely 19:05-ről 19:25-re kerül. A Barátok közt ugyan valamivel később lesz, de nem kerül vissza a késő esti 21:30-as időpontjára, hanem csak 20 percet csúszik és 20:50-től kerül képernyőre. A vadonatúj délutáni műsor a Dr. Tóth lesz, mely hétköznaponként 16:50-től indul majd, erről korábban itt írtunk.
Az esti külföldi sorozatok visszatérnek, sőt jelentősen korábban is indulnak majd. A szeptemberi 22:05 helyett 40 perccel előbb, már 21:25-től folytatódik hétfőn Dr. Csont, kedden A mentalista és szerdán a Szulejmán. Pénteken ebben az időpontban lesz a CSI: Miami helyszínelők 9. évadának premierje. A heti szériák után késő esti RTL Híradó lesz, majd kora éjszaka 22:50-től saját gyártású produkciók és sorozat. Hétfőn Showder Klub, kedden XXI. század és szerdán Házon kívül. Pénteken a katasztrofális nézettség miatt a CSI: A helyszínelők nem a főműsoridőben, hanem csak 22:50-től folytatódik.
Hasonló hírek
Máris kiderült, hogy miről szól majd az Amerikai Horror Story 5. évada?
Alig kezdődött el még a negyedik, Freak Show alcímmel rendelkező évad, úgy tűnik, hogy a rajongók máris rájöttek, hogy miről fog szólni a következő felvonás. Ryan Murphy, az Amerikai Horror Story atyja elejtette, hogy bizony a 2015-ben érkező szezonról már most elrejtettek néhány utalást. De miről is van szó? A negyedik részben Emma Roberts egy zsarutól kap egy olyan poharat, ami kalapot ábrázol. Ez még nem különös. De haladjunk is tovább. Az Evan Peters által játszott Jimmy gyorsétteremben fogyaszt, ugyanilyen pohárból. Azaz kalap van rajta. A kétarcú Edward Mordrake szintén kalapban válogatja ki a torzszülöttek közül a következő áldozatot.

Mindez a "Top Hat" hadműveletre lehet utalás, mely 1953-ban zajlott le, egy évvel a Freak Show történései után, Alabamában. Itt kémiai és vegyi fegyvereket tesztelt az USA hadserege, de ezeken kívül ideggázokat is. Az 5. évad tehát emberkísérletekkel, összeesküvésekkel kecsegtet, de bejöhet a képbe az 51-es körzet és az ufó-kérdés is, ami tovább árnyalhatja az Amerikai Horror Story évadai közti kapcsolatot. Merthogy van, ahogy korábban itt megírtuk.
Hasonló hírek