Friss ajánlók
Barátok közt - 31. h...
CSI - 8x07
Szulejmán - 91. rész
Barátok közt - 31. h...
Barátok közt - 30. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 29. hét - Mélyponton a Glades - Tengerparti gyilkosságok

 28. hét - Rekordot döntött a Foci VB döntője

 27. hét - A Foci VB ellenére újra a Barátok közt az élen

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóCharlie Sheen visszatérne a Két pasi - meg egy kicsibe
A botrányairól híres színész jelenleg az Anger Management című szitkomban dolgozik, azonban nemrégiben a TMZ-nek úgy nyilatkozott a jó öreg Charlie, hogy szívesen visszatérne előző munkaadójához. A CBS-en futó Két pasi - meg egy kicsi napjaink egyik legnépszerűbb szitkomja, csak az Agymenők előzi meg a népszerűségi listán Amerikában. Ráadásképp az utolsó évadjára készül a produkció, és Chuck Lorre-ék köszönik szépen, Ashton Kutcherrel is jól elvannak. Ennek ellenére a sztár pár rész erejéig szívesen beköszönne volt munkatársainak, egy cameo formájában. Még úgy is, hogy karaktere jelenleg nincs az élők között a történetben.
Hasonló hírek
Újabb európai ország csatlakozik a Trónok harca forgatási helyszíneihez
Igaz, hogy még vége sincs a Trónok harca 4. évadának, azonban már most jönnek a hírek a következő szezon forgatásáról. Sajtóértesülések szerint a produkció jövőre Spanyolországban is jelen lesz, ez pedig így már a 7. helyszín, ahol az HBO sikersorozatának stábja munkálkodik. Egészen pontosan Andalúziában játszódik majd a westerosi konspirációs dráma néhány része. Ugyebár a fő produkciós központ Észak-Írországban, Belfastban van, de a széria Horvátországban (Királyvár), Izlandon (a Faltól északra játszódó jelenetek), Marokkóban, Máltán és az USA-ban (medvés jelenet) is forgott már. A Trónok harca továbbra is nagyon népszerű, Amerikában a múlt heti részt már 7,2 millióan nézték.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Happy Endings - Fuss el véle! 3. évadpremier a Comedy Centralon
Ma (szerda), 20:00; Happy Endings - Fuss el véle! 3x01-02!

Ma este indul a Happy Endings - Fuss el véle! 3. évada a Comedy Centralon. A magyarországi premier 20 órakor lesz, rögtön dupla résszel. Az új szezon Amerikában a 2012/13-as szezonban volt képernyőn és 23 epizódból áll. A következőt hozta le a folytatásról egy neves magazin: „A Happy Endings – Fuss el véle! három évada alatt nem csak a kritikusok tetszését nyerte el, de odaadó közönséget is épített magának. A Jóbarátok és A stúdió elemeire alapozva egyszerre dicséri és figurázza ki napjaink frenetikus, de néha követhetetlen világát” – írta a szitkomról a Rolling Stone, amely 1967 óta a popkultúra legjavával foglalkozik. Íme az új évad hazai előzetese:
Hasonló hírek
Ilyen lenne a sárkányok anyja, ha a Disney készíti a Trónok harcát
Daenerys egyike a Trónok harca legnépszerűbb karaktereinek, így nem meglepő, hogy a rajongók igyekeznek a tűzről pattant Targaryen több arcát is megmutatni. Most éppen azt láthatjuk lentebb, hogy nézne ki a sárkányok anyja, ha a Disney készíti el az HBO helyett a westerosi konspirációs sztori feldolgozását. Ide kattintva megtekinthető, hogy Tyrion Lannister és Havas Jon miképp festene animációs formában, a tovább mögött pedig megmutatjuk az álnok Cerseit, valamint Hodort és Brant, persze kicsit másképp. A Jégvarázs sikerességét látva nem kétséges, hogy rajzolt formában is népszerű lenne a Trónok harca, persze a vérengzés, az igazán durva manipuláció és a 18+ jelenetek így kimaradnának.

Kattintás után még két rajz nézhető meg!
Hasonló hírek
20. heti nézettség - Feltámadt A mentalista
A 19. heti nézettség itt olvasható vissza. A 20. héten már 18 órakor indult az RTL Híradója. Elsőre az edmény felemás, a hírműsor nézettsége ugyanis több százalékponttal csökkent, de a Fókusz közönségaránya viszont jelentősen nőtt. A TV2 pakolgatásának eredményei sem egyértelműek. A Jóban Rosszban adatai ugyan jelentősen nőttek, de az eddig nagyon sikeres Magánnyomozók számai jelentősen csökkentek és az Édes élet sem hozott olyan jól.

Szintén ettől a héttől kezdve a 22 órás sávban már nem ment ValóVilág. Hétfő este már meg is látszott a hatása, hisz az eddig közepesen teljesítő Showder Klub 18-49-ben jó nézettséggel ment. A teljes lakosságban viszont kikapott az Édes élettől. Később szép számokkal futott az NCIS és közepessel a CSI: A helyszínelők ismétlése. Kedden az elmúlt időszak lejtmenete után feltámadt és brutálisan tarolt A mentalista. Kitűnően hozott az Életre-halálra is, míg az NCIS: Los Angeles most sem muzsikált jól.

Szerdán a Szulejmán a fiatalok körében közepesen, míg teljesben jó számokat hozott. A Frizbi Hajdú Péterrel most sem teljesített jól. Csütörtökön a Glades - Tengerparti gyilkosságok gyengén, a Sherlock és Watson közepesen, míg a Gyilkos elmék ismétlése jól hozott. Pénteken a Castle felemás, míg A zöld íjász jó eredményekkel futott.

A hétvége első napján a Szombat Esti Láz ismét pocsékul teljesített. Vasárnap mindkét korosztályban remek nézettséggel ment a Cobra 11, de a teljes lakosság körében a Napló is jól teljesített. Később tarolt Az ének iskolája, melyet a fiataloknál csak a Barátok közt, teljesbe pedig semmi sem tudta megelőzni a héten. A szintén ekkor látható Magyarország, szeretlek! is jól teljesített. (Fotó: RTL Klub)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
Visszatér a Barátok közt egyik eredeti szereplője
Januárban jött a hír, hogy kilép a Barátok közt egyik eredeti szereplője. A Berényi Claudiát megformáló Ábrahám Edit végül márciusban távozott, a történet szerint Olaszországba költözött a barátjával. Valójában a színésznő 16 év után önként távozott a sorozatból, de nem zárta ki a visszatérését. Erre már nem is kell sokat várni.
Ábrahám Edit a napokban újra látható lesz a Barátok köztben - írja az Origo a produkció hivatalos oldalára hivatkozva. Claudia várhatón csak rövid időre tér vissza és hamarosan újra elköszön a Mátyás király tértől. A megjelenése valószínűleg kapcsolatba áll azzal, hogy Miklós újra meg akarja szerezni a Berényi Kft-t. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Negyedszer döntötte meg saját rekordját a Trónok harca
A Maffiózók óta a Trónok harca az HBO legsikeresebb sorozata, a negyedik évad pedig minden várakozást felülmúl. A produkció negyedik évadának 7. részében volt minden, mi szem-szájnak ingere: árulás, egy meglepő csók és Tyrion sorsa is új fordulatot vett. Itt megírtuk korábban, hogy a Memorial Day miatt a Trónok harca egy hétre lepihen majd, a nézők azonban még a szünet előtt megörvendeztették a készítőket, rekordnak számító, 7,2 millió embert ültetett le a képernyők elé a történet. Ezzel ebben az évadban már negyedszer döntötte meg saját nézettségi rekordját a kosztümös dráma.
Hasonló hírek
Lecsap A gonosz álarca, az összes esti sorozatát szünetre küldi a TV2
Közeleg a nyár! A héten minden nap 1-2 fokkal melegebb lesz a hőmérséklet. Az időjárási változásokon kívűl hamarosan a tévécsatornák is nyári üzemmódba kapcsolnak. A TV2 ezt már június legelejétől meg is teszi, nézzük mit kínálnak majd a legforróbb hónapokban a nézőknek.

A Jóban Rosszban ugyan nem rögtön, de várhatóan még a nyár első felében vonul hosszú pihenőre. Azonnal szünetre megy viszont az elég sikeres Magánnyomozók. A dokureality sorozat ugyan nem tűnik el, de megint módosult időpontban, 20:20 helyett 20:15-kor csupán ismétlésekkel marad képernyőn. A régi epizódok újra adásának sorrendje pedig brutálisan logikus lesz, hétfőn a 16., kedden az 1., szerdán 28., csütörtökön a 33., pénteken pedig a 36. rész kerül újra képernyőre.
A csatorna esti, heti sorozatai is több hónapos nyári szünetre vonulnak. Így lepihen az NCIS, az NCIS: Los Agenes és a Shelock és Watson is. Az NCIS-ből 9. évados ismétlések lesznek pénteken 23:40-kor és szombaton 17 órakor, míg az utóbbi két széria egy jó időre el is tűnik a TV2 képernyőjéről.

A kieső esti sorozatokat valamivel pótolnia kell a csatornának, így lecsap a TV2-re A gonosz álarca. Ez pedig nem vicc, ezzel a magyar címmel érkezik ugyanis a tévéadó legújabb amerikai szappanoperája, a Santa Diabla. A produkció hétköznaponként 22:40-kor kerül képernyőre. A TV2 azonban nem hétfő este indítja el az újdonságot, hanem nagyon okosan a legnézettebb műsora után. A premier június 1-jén, 22:15-kor Az ének iskolája után lesz. Így a jó felvezetés miatt a kezdeti löketet mindenképpen megkapja A gonosz álarca, már csak az a kérdés, hogy a nézők mennyire szeretnének éjszaka szappanoperát nézni a tévében.
Hasonló hírek
10 dolog, amit nem tudtál Jack Bauerről és a 24-ről
Május 26-án, 21:00-kor bemutatásra kerül Magyarországon is, a FOX-on a 24 - Élj egy új napért! című miniévad, mely nem csak a tősgyökeres rajongóknak, de az új nézőknek is fogyasztható produkció lesz. A forgatás kulisszatitkait a magyar csatorna május 20-án, egy 20 perces werkfilmben fogja bemutatni, amely 20:35-kor debütál majd a FOX-on. A tévéadó a premier felvezetéseként összeszedett pár érdekességet a sorozatról, amely biztosan feldobja a várakozás perceit.
1. A 24 eddigi 192 epizódjában Jack Bauer összesen 267 embert tett el láb alól.

2. Jack hatodik napja volt a legzűrösebb: ebben a 24 órában 50 emberrel végzett, legtöbbjüket délután 5 és 6 óra között likvidálta. Az első napján ennél még sokkal visszafogottabb volt: a kezdő évadban csupán 10 embert ölt meg.

A tovább mögött az összes érdekesség elolvasható!
Hasonló hírek
Stephen King is szerepelni fog A Búra alatt 2. évadában
A Búra alatt a CBS-en az elmúlt nyár egyik legnagyobb dobása volt, itthon a TV2 nézői érezhették át, milyen az, amikor egy kisváros teljesen elszigetelődik a külvilágtól. Klasszikus, Stephen Kingre jellemző húzás ez egyébként, az író szeret azzal játszadozni, hogy álmos településeket zár fel néhány szörnnyel, vagy természetfeletti dologgal. A Búra alatt szerzője a legfrissebb hírek szerint nem csak a második szezon nyitányát fogja írni, de fel is tűnik a sorozatban. A produkció készítői azt is elmesélték az amerikai sajtónak, hogy az új epizódok forgatókönyveit maga King is átrágta és rengeteg jó ötletet adott még hozzá a történethez. Alább megmutatjuk a 2. évad első promóképét is, amely valóban jó adagnyi durvulást vetít előre.
Hasonló hírek
Várni kell még a magyar Doktor House-ra
2014 őszén új szereplőkkel érkezik a Terápia 2. évada, ahogy az HBO által szervezett sajtótájékoztatón ki is derült. Péterfy Bori megátalkodott jogászt, Máté Gábor pedig tévelygő politikust fog alakítani a folytatásban. De mellettük visszatér a Dargay Andrást játszó Mácsai Pál is a képernyőkre, aki nélkül elképzelhetetlen lenne a sorozat. A színész a SorozatWiki kérdésére, miszerint mennyiben tartja karakterét egyfajta magyar Doktor House-nak, a következőképp nyilatkozott.
"House inkább egy extravagáns figura. Dargay pedig nem az. Ő sokkal precízebb, aki nem annyira az intuícióiból és a zsenialitásából dolgozik, hanem az aprólékos szakmunkával segít másokon." A Terápia első 40 része változatos eseteket, és komoly slamasztikában lévő karaktereket mutatott be a történet során, a problémákat pedig maga a főszereplő, Dargay sem úszhatta meg. Hogy mit hoz az új etap kedvenc pszichológusunknak? Hamarosan kiderül.
Hasonló hírek
Hétfőn szünetre megy a Trónok harca
A Trónok harca jelenleg a világ egyik legnépszerűbb sorozata. Amerikában folyton rekordnézettségeket dönt, a torrenten is tarol és itthon is roppant népszerű, a magyar Facebook oldalán például már több mint 36 ezer követője van. Hazai idő szerint hétfőn hajnalban érkezik Amerikában, itthon pedig este a Trónok harca 4x07 epizódja. Ezután viszont rövid szünetre vonul a sorozat.
Május 25-én a Memorial Day amerikai ünnep miatt nem lesz friss Trónok harca epizód, majd a rá következő héten június 1-én folytatódik a produkció. Ez a két hetes pihenő már tavaly is volt az évad során, csak akkora a 9. epizód előtt. Ez a rajongóknak rossz hír, mert egy kicsivel tovább kell várni a folytatásra, de egyben jó is, hisz egy héttel később ér véget a 4. szezon. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
Jön a Kemény motorosok 4. évada is a Cool-ra
Elég durva sorozatdarában van az RTL csoport egyik legfőbb kábelcsatornája, a Cool. A Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 2. évada december 1-jén indult a csatornán és mivel megszakítás nélkül, heti rendszerességgel vetítette az itthon még nem látott részeket, a 13 rész hamar képernyőre is került. Rögtön a finálé után, szünet nélkül március 2-án el is indult a 3. etap, azonban hamarosan ez is véget ér. A május 25-ei 4. szezonzáró epizód után viszont a tévéadó meglepetésre még a nyári holtszezonban sem küldi pihenőre a népszerű sorozatot.
Rögtön a rá következő héten, június 1-jén lesz a Kemény motorosok 4. évadának magyarországi premierje a Cool-on. A produkció továbbra is vasárnap éjszakánként 23:30-00:30 között kerül majd képernyőre. A magyar csatorna annak ellenére, hogy szünet nélkül egymás után már a 3. évadot kezdi majd el, még így is elég nagy lemaradásban van Amerikához képest. A tengerentúlon ugyanis már 6. etapon is túl van a soroztat, viszont ha a Cool továbbra is ilyen ütembe darálja a Kemény motorosokat, akkor a 2014/15-ös szezonban utolérheti, vagy legalább megközelítheti a kinti vetítést. (Fotó: Cool)
Hasonló hírek