Friss ajánlók
Barátok közt - 32. h...
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 37. hét - Tarolt a Gyertek át szombat este első adása

 36. hét - Nagyon gyengén nyitott a Frizbi

 35. hét - Az utolsó nyári hetet is letarolta a Barátok közt

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóRékasi Károlyt kiengedték a kórházból és a rajongóknak is üzent
Közel három hete súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly, erről itt írtunk korábban. A múlt héten pedig arról számoltunk be, hogy a József Attila Színház és a Barátok közt színésze jobban van és már megtette az első lépéseket. Szombaton újabb jó hírek érkeztek, a Barátok közt produkció közölte, hogy szombaton Rékasi Károlyt hazaengedték a Honvédkórházból. A színész a felgyógyulását otthonában folytatja, heteken belül, a gipsz levétele után megkezdheti a rehabilitációt.

Vasárnap Rékasi a balesete óta először üzenet a nyilvánosságnak, a Facebook oldalán a következőket írta:
"Volt egy csúnya balesetem, de -talán nem véletlenül- életben maradtam. Ehhez sok-sok törődést kaptam a Honvéd Kórházban, amit nem tudok elégszer megköszönni. Combcsont, medence végtagcsonkok, ugrócsont törése és sok egyéb zúzódás ellenére, köszönettel aggódó családomnak, akik rengeteg időt töltöttek velem, barátomnak, aki mindent félretett azért, hogy segíthessen nekem, s a Ti aggodalmatoknak, ÉLEK! S fogok is, még nagyon sokáig.
Közben persze igyekszem rájönni arra, hogy miért is kaptam ezt az üzenetet...? Mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánok, s találkozzunk ősszel a József Attila Színházban és maradjunk továbbra is Barátok közt!" (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Évadnézettség: A változó kezdés ellenére is sikeres volt A mentalista 6. szezonja
Az 5. évad nézettsége itt olvasható vissza. A 6. évad elég felemás eredményeket hozott köszönhetően annak, hogy az RTL Klub nem csak, hogy késő este kezdte el adni a premier évadot, de három szünetet is tartott ebben a szezonban, mely történetét tekintve kifejezetten eltért az eddig megszokott epizodikus, egy rész/egy ügy felállástól. Ez csak azért lényeges, mivel az átívelő történetszálak miatt a legtöbb, ha nem mindegyik epizódnak lényegi szerepe volt a Red John utáni hajsza lezárásában és abban, hogy teljes képet kapjunk arról, ki is valójában ez a bűnöző. A nézőkkel szemben azonban nem a késő esti vetítési időpont volt a legnagyobb kiszúrás, hanem az, hogy a sorozat alapkonfliktusát adó cselekmény lezárására és Red John kilétének leleplezésére abban a 6x08-as epizódban került sor, amire a sorozatot szinkronnal követőknek közel három hónapot kellett várniuk a 6x07-es rész után.

A nézettség folyamatosan ingadozott köszönhetően annak, hogy először a Négyen négy ellen - A családi játszma, másodszor pedig A konyhafőnök miatt kellett késő estére tolni a hétköznap esti, heti sorozatok vetítési időpontját, így nem este kilenckor, hanem tíz órakor kerültek adásba a premier epizódok.

A nézők viszont ezek ellenére sem untak rá a sorozatra, hiszen amint barátibb idősávba került képes volt olyan nézettségi eredményekre és közönségarányra, amit csak nagyon kevés külföldi tartalom tud. A mentalista hatodik évadának záró epizódjai nem csak, hogy 800 ezer nézőnél is több tévézőt érdekeltek, de az egyik rész megközelítette az egymilliós határt, amit hétköznap esti, külföldi sorozat nagyon régen tudott átlépni. A 6. évad korrekt számokat hozott, mind a teljes lakosságban, mind a célközönségnél és tette mindezt úgy, hogy folyamatosan változott, melyik idősávban kerültek adásba az új epizódok. Az évad vége nézettségét tekintve nagyon sikeres volt és olyan számokat hozott a sorozat, amivel magabiztosan nyerte az estéket az RTL Klub, azonban a szezon eleje már nem nevezhető nézettségi sikernek. (Fotó: RTL Klub)

Az évad részletes nézettsége, valamint a teljes lakosság és a 18-49-es korcsoport statisztikája a tovább mögött!
Hasonló hírek
Rékasi Károly megtette az első lépéseket, tovább javult a színész állapota
Rékasi Károly június 30-áb szenvedett súlyos balesetet, a történtekről bővebben itt írtunk. A színész állapota azóta folyamatosan javult és most megtette az első lépéseket is. Részletek a Barátok közt produkció közleményében:

A hozzátartozók tájékoztatása szerint Rékasi Károly állapota lehetővé teszi azt, hogy gyógytornász felügyelete mellett megkezdődjön a sérült testrészek fokozatos terhelése. Továbbá megerősítették azt a hírt, hogy a színész járókeret segítségével már lábra állt, valamint a járókeret használatán túl, a mankó használatának elsajátítása is feladata. Károly még fekvőgipszben gyógyul, csak néhány alkalommal és pár lépést tett meg, de ez ilyen rövid időn belül határozottan pozitív és biztató előrelépés.
Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, amely során boka-, medence- és combcsonttörést, valamint fejsérülést szenvedett. Jelenleg a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota napról napra javul, de még hosszú gyógyulási folyamat vár rá. A hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását! Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
24 Emmy-díjra jelölték a Trónok harcát
Az Amerikai Egyesült Államokban bejelentették az idei Emmy-díj jelölteket. A sorozatok között olyan címek is szerepelnek, mint a Mad Men - Reklámőrültek, a Kártyavár, a Downton Abbey, a Homeland - A belső ellenség, a Modern család, Az alelnök, a Városfejlesztési osztály vagy épp a Trónok harca. Meglepetésre azonban nem kapott jelölést a Walking Dead és a Empire sem. A legtöbbet a Trónok harca kapta, szám szerint 24-et, mellyel minden más produkciót messze megelőztek és a tavalyi 19-et is túlszárnyalták. A teljes lista itt olvasható. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
Herman Péter lett az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója
Július 1-jén jelentette be a Luxemburgi RTL Csoport , hogy Vidus Gabriella lett az RTL Magyarország új vezérigazgatója, míg Kolosi Péter vezérigazgató-helyettesként folytatja. A tegnapi nappal újabb változások történtek a magyar cég menedzsmentjében.

Herman Péter (a képen) lett a drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgató. A szakember eddig az RTL Klub kreatív osztályvezetője volt, közvetlenül Kolosi Péter alatt dolgozott és ő felelt az RTL Klub és a kábelcsatornák saját gyártású műsoraiért. Az előléptetése után várhatóan ugyanezt a területet vezeti majd, csak igazgatóként. Kolosi Péter a vezérigazgató-helyettes előléptetése után is maradt programigazgató.

Dudás Gergelyt nevezték ki az RTL Magyarország kereskedelmi igazgatójává és a többek között az RTL csatornák reklámidejét is értékesítő R-Time ügyvezetőjévé. Korábban ezt a két pozíciót Vidus Gabriella töltötte be. A szakember eddig az R-Time értékesítési igazgatója volt. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Új főzőműsort is indít ősszel a TV2
Pár napja foglaltuk össze, hogy milyen újdonságok lesznek ősszel a TV2-n, de máris ki kell egészíteni az információkat. A milliomos szakács címmel vadonatúj gasztro-vetélkedőt indít a csatorna, melyhez már várják a jelentkezőket. Részletek a TV2 közleményében:

Gyakorlott szakácsoknak ad lehetőséget ősszel a TV2, hogy bebizonyítsák, bárkit lefőznek a konyhában. A milliomos szakács címmel hamarosan induló gasztro-vetélkedőre már lehet jelentkezni. A csatorna olyan konyhaművészek jelentkezését várja, akik dolgoztak már szakácsként, érdeklődnek a modern gasztronómia iránt és úgy érzik, szívesen megméretnék magukat egy izgalmas és szórakoztató versenyben. A tét nem kicsi: a győztesek nem csak a dicsőséggel, de adásonként egymillió forinttal is gazdagabbak lesznek.
Hasonló hírek
28. heti nézettség - Mindent beelőzött a Dr. Csont ismétlése
A 27. heti nézettség itt olvasható vissza. A 28. héten a Tények mindkét korosztályban kikapott az RTL Híradótól, míg a Fókuszt azért a teljes lakosságban meg tudta szorongatni.

A Jóban Rosszban TV2-s szinten megint jól teljesített, míg a Irigy Hónaljmirigy Show és a Hal a tortán már közel sem. A múlt heti zuhanás után összeszedte magát az Éjjel-Nappal Budapest és egyértelműen jól produkált. A Barátok közt ismét kimagasló eredményeket szállított.

Hétfőn durván tarolt a Dr. Csont ismétlése, olyannyira, hogy a fiatalok körében a legnézettebb műsor volt a héten, de összlakosságban is az előkelő, ötödik helyen végzett. Korábban már az is meglepő volt, hogy a sorozat új része megelőzte a Barátok köztöt, de az, hogy ezt 2010-es ismétléssel is képes megtenni, egészen elképesztő.

Kedden a Hawaii Five-0 mélypontra került, ennél rosszabbul már csak a Last Resort - A belső ellenség produkált. Szerdán szépen futott a Szulejmán, míg a Sherlock és Watson már jóval kevésbé.

Csütörtökön megint közepes eredményeket produkált a CSI: A helyszínelők, míg a Doktor Rush című sorozatot szinte alig figyelték. Pénteken, az elmúlt hetek fellángolása után a Hazudj, ha tudsz most gyengén szerepelt. Vasárnap a Cobra 11 ismétlése megint nézett volt. (Fotó: RTL Klub)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
27. heti nézettség - Megzuhant az Éjjel-Nappal Budapest
A 26. heti nézettség itt olvasható vissza. A 27. héten jól teljesített a Jóban Rosszban, míg az Irigy Hónaljmirigy Show és a Hal a tortán ismétlése gyengén. Mindkét korosztályban jól hozott a Fókusz, míg az Éjjel-Nappal Budapest 18-49-ben épphogy csak jól, de teljesben csak közepesen. A Barátok közt most is minden szinten tarolt és a legnézettebb volt a héten.

Hétfő este ismét mindent vitt a Dr. Csont ismétlése és a fiatalok körében a hét második legnépszerűbb műsora lett. Kedden nagyon gyenge volt a Hawaii Five-0 és egyenesen katasztrofális adatokat szállított a Belső ellenfél. Szerdán szép számokkal futott a Szulejmán, később viszont a Sherlock és Watsont alig figyelte valaki.

Csütörtökön közepes eredményekkel futott a CSI: A helyszínelők, majd szokásos módon a későbbi TV2-s sorozat, a Doktor Rush katasztrofálisan produkált. Pénteken a Hazudj, ha tudsz közepes számokkal futott, ez az előbb említett csatorna egyetlen elfogadható nézettségű heti sorozata. Vasárnap jól hozott a Cobra 11 ismétlése, célcsoportban a tizedik, míg összlakosságban a negyedik legjobban teljesítő műsor volt. (Fotó: RTL Klub)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Hawaii Five-0 5. évadpremier a TV2-n
Ma (kedd), 22:30; Hawaii Five-0 5x01!

A múlt héten ért véget a Hawaii Five-0 4. szezonja a TV2-n. A nyár ellenére azonban a csatorna nem pihenteti a sorozatot és azonnal elhozzák a folytatását. Ma este fél 11-kor lesz az 5. évad premierje a TV2-n. Ez a szezon a legfrissebb, Amerikában tavaly ősszel indult és csupán 2 hónapja, május elején ért véget. A Hawaii Five-0 2014/15-ös etapban 25 új epizód kapott, így ha a csatorna szünet nélkül, heti rendszerességgel vetíti, akkor az év végén fejeződhet be.
Hasonló hírek
A következő szezonban visszatér az 1 perc és nyersz! az RTL Klubra
Az 1 perc és nyersz! 2012-ben tavasszal és ősszel volt látható az RTL Klubon. A produkció hatalmas siker lett, sőt az elmúlt évek legnézettebb vetélkedője volt Magyarországon. A folytatásról már tavaly döntött a csatorna, de a 2014/15-ös idényben még nem tért vissza a műsor. A következő, 2015/16-os szezonban most már tényleg folytatódik a produkció, a SorozatWiki információ szerint ezekben a napokban forgatják az új évadot. A műsor ősszel, vagy a sok idei újdonság miatt tavasszal térhet vissza. A kezdéssel kapcsolatban megkerestük az RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, de Kolosi Péter a SorozatWikinek azt mondta, hogy a vetélkedő időpontját csak később, a többi műsorral együtt fogják bejelenteni. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Új műsorvezetőtársat kap Majka az Ezek megőrültek! folytatására
Tegnap írtunk a TV2 őszre tervezett nagyobb dobásairól, így többek között arról is, hogy visszatér az Ezek megörültek! A csatorna mai bejelentéséből pedig kiderül, hogy változik a korábbi műsorvezető páros. Majka a folytatásban is ott lesz, Rákóczi Ferencet azonban Till Attila váltja. A produkció képernyőre tűzésével egyébként a tévéadó nem várja meg az év végét, a reklámozók szempontjából legjobb időszakot, hanem már az ősz elején újra adásba küldi. Részletek a TV2 közleményében:

Ezek megint megőrülnek! Néhány hét múlva visszatér a képernyőre az Ezek megőrültek!, a TV2 egyik legnépszerűbb, díjnyertes formátuma. A kutatási eredmények alapján a nézők a debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak tartják a műsort és nagyon várták már a visszatérését. A játékos szellemű hírességek idén is három fős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg, és olyan erőpróbákkal kell szembenézniük, ahol nem csak az ügyesség, de a jó feladatmegoldó képesség és persze az átlagon felüli humorérzék is fontos. Az egyes játékoknak már a neve is sokat sejtető, elég, ha csak a Bitang petangot, az Üldözési mániát, vagy a Tojáskeltetőt említjük. A csetlő-botló sztárokat a TV2 két nagyágyúja, Tilla és Majka terelgetik majd a próbatételek között.
- Amióta véget ért az Ezek megőrültek!, rendszeresen kérdezték tőlem az emberek, hogy mikor folytatjuk, úgyhogy itt az ideje, hogy megismételjük a sikersztorit. Örülök, hogy Tilla lesz a partnerem, mert az ő jó értelemben vett infantilizmusa és humora passzol hozzám és a játékhoz is. Hétfő óta forgatunk, teljes az őrület – árulta el Majka, aki Tillával együtt állítja különböző próbatételek elé a versengő sztárokat.

- Bár ebben a formában még nem dolgoztunk együtt Majkával, de túl vagyunk a Sztárban sztáron és egy közös Hal a tortán forgatási héten, ami alatt megismertük egymás személyiségét, humorát. Az Ezek megőrültekben mindezt a produkció javára tudjuk fordítani. A díszlet nagyon látványos, a játékok izgalmasak, a celebek pedig elképesztő vehemenciával ugranak a feladatoknak, biztos, hogy a nézők remekül szórakoznak majd – mondta Tilla.

A huszonnégy vállalkozó kedvű celeb között lesznek olyanok, akik már Ezek megőrültek-veteránként térnek vissza, felvértezve tapasztalatokkal, de többségük újonc lesz, akiknek fogalmuk sincs, mi vár majd rájuk. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai ismét bevállalták a szereplést, új családtaggal is versenybe száll a Zámbó család, de Baukó Éva és Aleska Diamond sem maradhatnak ki a mókából. Lesz olyan egykori sztárpár is a játékban, akik csak külön héten vállalták a forgatásokat, elkerülve a találkozást.
Hasonló hírek
Régóta nem látott műsorokkal és vadonatúj formátummal készül az őszre a TV2
Még csak nyár közepe van, de a tévécsatornák már gőzérővel készülnek a számukra legfontosabb időszakra, az őszre. Bár a TV2 nagy, éves sajtóeseménye még messze van, már sok fontos dolgot tudni a következő évszakról. A csatorna visszahozza az előző szezon legsikeresebb őszi és tavasz műsorát, újra előveszi a pár évvel ezelőtti két sikerprodukcióját és vadonatúj vetélkedővel is készül.

Még áprilisban derült ki, hogy ősszel folytatódik a Sztárban sztár, melyen semmi meglepő nincs, hisz az elmúlt évek legsikeresebb TV2-s műsoráról van szó. A nyár elején írtuk meg, hogy visszatér az Összezárva Friderikusszal is, mely idén indult és kiemelkedő nézettséget produkált a csatornának.
Az utóbbi időkben jól teljesítő műsorokon kívül a TV2 előveszi a 2010-ben indult sikerprodukcióit is. Nemrég elsők között számoltunk be róla, hogy folytatódik A 40 milliós játszma. A korábban népszerű vetélkedő nagyobb téttel, Az 50 milliós játszma címmel kerül újra képernyőre. Eddig három évad ment le belőle, mindegyik jól hozott, 2013 eleje óta még sincs képernyőn. A másik nagy visszatérő az Ezek megőrültek! lesz. A reality 2010-2011 között két etapot ért meg és nagyon sikeres volt, így négy és fél év után már bőven megérett arra, hogy visszahozzák.

A már befutott műsorok mellett egy újdonsággal is készül a TV2. A Kocka címmel egy vadonatúj vetélkedőt indít, melyben a játékosoknak egy hatalmas kocka belsejében kell majd mindenféle, igencsak komplexnek ígért feladatokat teljesíteniük. A game show-ról korábban már beszámoltunk, hamarosan pedig részletesen is bemutatjuk a formátumot.
Hasonló hírek
Kiderült, mikor folytatják a Bűnös Chicago első évadát
A TV2 Csoport legfiatalabb kábeladóján, a SuperTV2-n tavaly október 21-én debütált az amerikai NBC rendőrös sorozata, a Bűnös Chicago, ami a Magyarországon szintén látható tűzoltós széria, a Lángoló Chicago testvérsorozata. A keménykezű és nem egyszer igencsak megkérdőjelezhető döntéseket hozó Voight nyomozó és csapata munkáját a magyar tévézők azonban nem élvezhették sokáig, mivel az amúgy rövid, csak 15 epizódos első évad a nyolcadik után lekerült a képernyőről 2014. december 9-én. A TV2-től még tavaly decemberben azt az információt kaptuk, hogy valamikor idén tavasszal folytatják a sorozatot, de a premier egészen augusztusig csúszott.

A Bűnös Chicago viszont nem a SuperTV2-n, hanem a PRO4-en tér vissza új részekkel, de előtte a tévéadó dupla részekkel megismétli a korábban már leadott epizódokat. A jó hír nem csak az, hogy magyarul is megnézhetjük végre az első évadot, hanem hogy heti két részt vetít majd a tévécsatorna, egyet szombat, egyet pedig vasárnap este. Az 1x09 premierje augusztus 1-jén, 21:00-kor lesz a PRO4-en.
Hasonló hírek