Friss ajánlók
Barátok közt - 27. h...
CSI - 9x02
Szulejmán - 128. rész
Barátok közt - 26. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 28. hét - Mindent beelőzött a Dr. Csont ismétlése

 27. hét - Megzuhant az Éjjel-Nappal Budapest

 26. hét - Újra mindkét korosztályban az élen a Barátok közt

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó14. heti nézettség - Felemás eredményekkel kezdett Az ének iskolája
A 13. heti nézettség itt olvasható vissza. A 14. héten is közepes eredményeket produkált az Éden Hotel. Hétfő este ismét tarolt a Dr. Csont. Kedden a Castle is jó számokkal futott, míg a Kasza! gyengén teljesített. Szerdán a Szulejmán is kiváló nézettséget szállított, míg A konyha ördöge nem érdekel túl sok embert.

Csütörtökön jól hozott a CSI: Miami helyszínelők, majd katasztrofálisan az NCIS és Az indíték. Pénteken a Frizbi Hajdú Péterrel szerény eredményeket produkált. Vasárnap felemásan kezdett Az ének iskolája. A fiatalok körében gyengén hozott, sőt az RTL Klub esti filmjétől is kikapott és csak a nyolcadik helyen végzett a heti toplistán. A teljes lakosságnál azonban jól teljesített, de így is csak a második legnézettebb volt a korcsoportban. (Fotó: TV2)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és 6 tévécsatorna esti közönségaránya.
Hasonló hírek
Politikusoknak tart továbbképzést a Comedy Central
A magyar humorcsatornára költözik Mogács Dániel Politikusakadémiája, melyben az ismert humorista által kitalált Dr. Mogács tart továbbképzést hazánk politikusainak. Az ország leendő vezetőinek az mutatja meg a közismert személyiség, hogy miképp kell viselkedni a kamerák és a szavazók előtt. Dr. Mogács 2010-ben lépett színre, és elég gyorsan megfogalmazta törekvéseit, melyek a világuralomra irányultak. Még kitalálója is rossz véleménnyel van róla, a stand-upos így nyilatkozott Dr. Mogácsról: "Dr. Mogács az a fajta gyökér, amiből hatalmas fa nő sok mérgező gyümölccsel. Ő a politikusok védőszentje, az oligarchák Oli bácsija. Nélküle nem rohadhatna így ez a bolygó. Nagy pech, hogy hasonlít rám". A Politikusakadémia először websorozat volt, április 6 óta azonban minden hétfőn és csütörtökön a Comedy Centralon is látható.
Hasonló hírek
Rekordnézettséget hozott a Trónok harca évadnyitója
A Nielsen mérései alapján nagyjából 8 millióan ültek le a Trónok harca 5. évadnyitója elé vasárnap este Amerikában, mellyel rekordnézettséget tudhat magáénak a sorozat. Összehasonlításképp, hogy mennyivel nőtt a produkció népszerűsége, a 4. évad premierjét 6,84 millióan nézték, melyhez képest a mostani eredmény 17 százalékos növekedést mutat. Az eddigi rekordnál pedig 800 ezerrel több embert érdekelt a Trónok harca, annak ellenére is, hogy még a hivatalos premier előtt kiszivárgott a folytatás első négy része. A Trónok harca a 4 milliós nézettséget a 2. évad során érte el, a 3. szezon közepére pedig az 5 milliót is átlépte. A 6 milliós útjelző táblát a 4. évad premierjekor csapta ketté, a 7 milliót pedig az előző etap 5. részével. Az eddigi csúcstartó a 4. évad 7. epizódja volt, 7,2 millió nézővel.

A Trónok harcán kívül egyedül a The Walking Dead hasonlóan sikeres kábeles fronton, a két sorozat évről-évre növelni tudta eddig az átlagnézőinek számát.
Hasonló hírek
Rögtön 3 előzetest is kapott a Sikoly tévésorozat
Wes Craven tinihorrora 1996-ban robbant be a köztudatba, azóta pedig igazi franchise-zá nőtte ki magát a produkció. Olyannyira, hogy az ex-zenecsatorna MTV bejelentette, hogy érkezik hozzájuk a Sikoly tévés verziója, rögtön 10 részel, az egyik producer pedig az eredeti készítő lesz. A csatorna sorozataiban általában nagyon dekoratív embereket alkalmaznak, itt is van egy csomó szőke nő, talán még egy CW-s szériában se látni ennyit. Azonban a nagy különbség, hogy jelen esetben az egyik előzetes kerek-perec kimondja, hogy lehet, hogy nem azért fogsz hétről-hétre leülni a Sikoly elé, mert annyira szimpatikus a szereplőgárda. Hanem mert látni akarod, ahogy egyik vagy másik karakter durván a fűbe harap. Ezért, és az öniróniáért érdemes esélyt adni a Sikolynak. Az első három előzetes a sorozathoz itt, itt és itt tekinthető meg. Érdemes.
Hasonló hírek
Totális káoszt ígér a 6. évadra a The Walking Dead sztárja
Az előző szezon ott ért véget, hogy kedvenceink, Rick vezérletével nekiláttak, hogy teljesen elfoglalják Alexandriát, azt a békés települést, melynek lakosai nagyjából olyan naivak, mint egy kisiskolás. Ez pedig a zombik által uralt világban nem túl hasznos tulajdonság, talán mondanunk se kell. A The Walking Dead készítője, Scott Gimple egyelőre minden részletet hét lakat alatt tart a folytatásról, a színészek azonban nagy szerencsénkre beszédesebbek. Norman Reedus (Daryl) például úgy nyilatkozott, hogy szerinte az új évad "totális káoszba torkollik majd". Andrew Lincoln (Rick) pedig annyit tett ehhez hozzá, hogy véres jelenetekből újfent nem lesz hiány. A rajongóknak szerencséjük van, mert nem kell őszig várni arra, hogy ismét elmerüljenek az AMC sikerszériájának világában, nyáron ugyanis jön a Fear The Walking Dead című spinoff sorozat is, 6 résszel.
Hasonló hírek
Kitettek magukért a magyar Trónok harca rajongók a MondoConon
Két nagy esemény van Magyarországon, melyeken a popkultúra beöltözős rajongói igazán kiélhetik magukat, az egyik a PlayIT, a másik pedig a MondoCon. A hétvégén utóbbit tartották meg, és egy csomóan döntöttek úgy, hogy sorozatos karaktereknek öltöznek be. Közülük is a legtöbben azok voltak, akik a Trónok harca szereplőit részesítették előnyben, így a gyanútlan kilátogatók egyszerre három Daenerys Targaryennel is összefuthattak. Sőt, a Cosplayers of Ice and Fire nevű beöltözős gittegylet még külön standdal is képviseltette magát a rendezvényen. Alább mutatunk néhány képet, amelyet az esemény Facebook oldaláról válogattunk ki.

A tovább mögött még 3 kép látható!
Hasonló hírek
Emlékeztető: Az alelnök 4. évados világpremier az HBO-n
Ma (vasárnap éjszaka) HBO, 04:30; Az alelnök 4x01! - Feliratos premier!
Holnap (hétfő) HBO, 23:30; Az alelnök 4x01! (ism.) - Első esti adás!
05.12. (kedd), HBO, 21:00; Az alelnök 4x01! - Szinkronos premier!


Hétfő (éjszaka), HBO 2, 01:00; Az alelnök 4x01! (ism.)
Kedd, HBO, 07:50; Az alelnök 4x01! (ism.)
Szombat, HBO Comedy, 19:30; Az alelnök 4x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 14:50; Az alelnök 4x01! (ism.)
05.13. (szerda) HBO 2, 21:30; Az alelnök 4x01! (ism.)
05.15 (péntek) HBO 2, 21:30; Az alelnök 4x01! (ism.)

Julia Louis-Dreyfus számára egyértelműen Az alelnök című dramedy hozta meg a sikert, az Emmy-díjon is győzött a színésznő 2014-ben, a legjobb komikáknak járó kategóriában, de a produkció a SAG-Awardson, a Tévékritikusok Díján és a Satellite Awardson is nyerni tudott az elmúlt időszakban. 10 új résszel jön ennek a politikai szériának az új évada, melyben a szokásos, kifinomult és rendkívül cinikus hangnemet megütő poénokra érdemes számítani. Az HBO dramedyjeire egyébként jellemző, hogy szűkebb rétegnek szólnak, őket viszont általában nagyon megfogják ezek a sorozatok.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Szilícium-völgy 2. évados világpremier az HBO-n
Ma (vasárnap éjszaka) HBO, 04:00; Szilícium-völgy 2x01! - Feliratos premier!
Holnap (hétfő) HBO, 23:00; Szilícium-völgy 2x01! (ism.) - Első esti adás!
05.12. (kedd), HBO, 21:30; Szilícium-völgy 2x01!- Szinkronos premier!


Hétfő (éjszaka), HBO 2, 00:30; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)
Kedd, HBO, 07:20; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)
Szombat, HBO Comedy, 19:00; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 14:20; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)
05.13. (szerda) HBO 2, 22:00; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)
05.15 (péntek) HBO 2, 22:00; Szilícium-völgy 2x01! (ism.)

A 8 részes első évad után már 10 epizóddal jön a Szilícium-völgy második szezonja, melynek évadnyitóját a világpremier előtt láttuk. Kritikánk itt olvasható a kezdésről. A történet szerint ott járunk, hogy kedvenc kockáink győzedelmeskedtek a híres-neves startup versenyen, most pedig előttük a feladat, hogy támogatót válasszanak maguknak. Eközben egy szomorú haláleset is árnyékolja hőseink kedvét, akiknek új kihívásokkal kell szembenézniük a Szilícium-völgyben.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Trónok harca 5. évados világpremier az HBO-n
Ma (vasárnap éjszaka) HBO, 03:00; Trónok harca 5x01! - Feliratos premier!
Ma (vasárnap éjszaka) HBO GO, 03:00; Trónok harca 5x01! - Online premier!
Holnap (hétfő), 22:00, Trónok harca 5x01! (ism.) - Első főműsoridős adás!
04.26 (vasárnap) HBO, 23:45; Trónok harca 5x01! - Szinkronos premier!


Holnap (hétfő) HBO 2, 23:30;, Trónok harca 5x01! (ism.)
Szerda, HBO, 22:50Trónok harca 5x01! (ism.)
Péntek, HBO 2, 22:30; Trónok harca 5x01! (ism.)
04.28 (kedd), HBO, 23:30 Trónok harca 5x01! (ism.)
04.30 (csütörtök), HBO, 23:30 Trónok harca 5x01! (ism.)
Több szempontból is rendhagyó premier következik. Az HBO egyedülálló módon a világpremierrel egyidőben, 170 országban, köztük Magyarországon is perrce pontosan ugyanakkor tűzi képernyőre a Trónok harca 5. évadának premierjét. Ennek ellenére, valójában több százezer vagy millió embernek még így is lassú lesz a csatorna, hisz szombat hajnalban kiszivárgott az első 4 epizód, így bárki számára elérhetővé válik.

A hazai premier az egységesség miatt éjszaka lesz, így az HBO este a korábban megszokott időpontban is leadja az új évad első részét. Változás lesz az tévéadó online videótáránál is, a korábbi reggel 10 órás felkerülés helyett, már hajnali 3-tól nézhető lesz az HBO GO-n. A szinkronos kezdés most is két héttel a feliratos nyitány után lesz. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
Hivatalos közleményben reagált az HBO a Trónok harca kiszivárgására
Ma itt olvasható cikkünkben számoltunk be arról, hogy kiszivárgott a Trónok harca 5. évadának első 4 része. A Hollywood Reporter cikke szerint iszonyatosan rákattantak a letöltők a folytatásra, és az első pár órában több száz ezrek szedték le őket a legnagyobb, ingyenesen elérhető torrentes oldalakról. Az HBO hivatalos közleményben reagált az eseményre. "Sajnos úgy tűnik, hogy a Trónok harca új évadának első 4 része egy olyan körből szivárgott ki, melynek az HBO rendelkezésére bocsátotta a tartalmat. A vizsgálat folyamatban van a pontos körülményekről" - áll a csatorna szűkszavú nyilatkozatában. A nézőket mi arra biztatjuk, hogy várjanak a tévés premierre, ott legalább rendes minőségben láthatják a friss részeket.
Hasonló hírek
Így nőnek évadról-évadra Daenerys sárkányai a Trónok harcában
Félreértés ne essék, sokan A hobbit című fantasy trilógiában látott sárkányokhoz hasonlítják a Trónok harca tűzokádóit, azonban illik tudni, hogy George R. R. Martin univerzumában nőnek a legnagyobbra ezek a bestiák. Ugyanis míg Smaug mindössze 60 méteres, addig Balerion bizony 76 méterre nőtt. A trónkövetelők pedig rögtön hárman vannak, ugyanis Daenerys Targaeryen sárkányai szintén jó tempóban lesznek évadról-évadra nagyobbak. Érdemes megnézni képeinket, ahol összeszedtük, hogy miképp változtak meg a khaleesi sárkányai. Onnantól kezdve, hogy anyjuk vállán üldögéltek, majdnem, hogy békésen.

Még több kép a tovább mögött!
Hasonló hírek
Szilícium-völgy premier előtti kritika: kocka humor a maximumon a 2. évad nyitórészében
Mostanában egyre nagyobb divat Amerikában startup céget indítani, a közösségi finanszírozás is egyre nagyobb szerepet játszik egy csomó vállalkozás életében. A Veronica Mars című sorozat például a rajongóknak köszönhetően kapott egy filmes különkiadást. Az HBO félórás dramedyje, a Szilícium-völgy néhány feltörekvő programozóról szól, akik kitalálnak egy olyan eljárást, amivel hihetetlenül jól lehet fájlokat tömöríteni és utána gyorsan küldözgetni. Első ránézésére az ember azt gondolná, hogy a sorozat csak nerdöknek szól, a valóságban azonban nagyon is jól működnek a poénok a produkcióban. Nem csoda, hisz a készítő az a Mike Judge, aki a Beavis és Butt-headet is tető alá hozta. A Szilikon-völgy 2. évadának 1. részét az HBO premier előtti vetítésén láttuk, a sorozat a tévében, a magyar HBO-n április 13-án, 23:00-kor folytatódik, magyar felirattal.

A Szilícium-völgyben nem nagy a munkanélküliség, inkább a feltörekvő geekek harca jellemzi a környéket. Ugyanis mindenkinek nagy ötletei vannak, ezekből pedig meg akarnak gazdagodni. Az HBO sorozata nagyjából erről szól. Pár olyan fickóról, akik a produkció első évadának kezdetén még kissé unszimpatikusak voltak, azonban Mike Judge olyan humorral nyúlt a karakterekhez, hogy a nyolcadik, évadzáró epizódra már könnyesre röhögte magát rajtuk az ember. Ráadásul még izgulni is lehetett a főszereplőkért, akik egy startup konferencián próbálták ötletüket és cégüket, a Pied Pipert sikerre vinni.
A 2. évad nyitórésze itt folytatódik, hiszen ami a fináléban végjátéknak számított, az igazából csak a kezdet. Hőseink olyan problémával kerültek szembe, amire igazából csak a nagyon előrelátók számítanak legtöbbször. Meg kell küzdeni a sikerrel. A befektetőkkel. Az ajánlatokkal és a csillogással. Hiába komédia, ennek ellenére idén is erősen bejátszik a sztoriba majd a dráma.

Főleg úgy, hogy az egyik fontosabb karakter, a Pied Pipert támogató Peter Gregoryt játszó Christopher Evan Welch sajnos elhunyt. Hogy ezt hogy oldották meg az írók, azt érdemes látni, a búcsú a karaktertől és a színésztől igencsak érzelmesre sikeredett. A szereplőgárda egyébként még mindig jól teljesít, Thomas Middleditch jól hozza a nagyon is introvertált Richardot, de a Freaks and Geeksből jól ismert Martin Starr cinizmusa is szórakoztató, ahogy T. J. Millernek se kell a szomszédba menni nevetőgázért. A színész alpári poénjai garantáltan könnyek között hagynak bárkit, olyan jól ülnek. Ráadásnak ott van még a Sex Drive-ban is szimpatikus Amanda Crew, akit egyre inkább úgy tűnik, hogy a társaságban kissé kínosan viselkedő Richarddal hoznak majd össze az írók.

A kritika a tovább mögött folytatódik!
Hasonló hírek
Ilyen lenne a Trónok harca, ha gyerekeknek készül
Összefogott az egyik legviccesebb late night show-s műsorvezető, Conan O'Brien és George R. R. Martin és készítettek egy olyan rövid kis ál-trailert, mely bemutatja, milyen lenne a Trónok harca, ha gyerekeknek készül. Az első fontos különbség az, hogy animált, és a címe Lil Thrones lenne. Az meg, hogy a szülők mennyire engednék meg a fiatalabbaknak, hogy leüljenek egy ilyen erőszakos és helyenként szókimondó mese elé, már más kérdés. Mondjuk, Tom és Jerry is folyton egymást gyepálták, szóval nem olyan biztos, hogy akkora sokkot okozna manapság. A videó ide kattintva tekinthető meg.
Hasonló hírek