Friss ajánlók
CSI: Miami - 9x17
Barátok közt - 13. h...
Castle - 5x07
Dr. Csont - 9x14
Cobra 11 - 19x04
Barátok közt - 12. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 11. hét - Nem bírt javítani az Éden Hotel

 10. hét - Durván tarolt a Dr. Csont

 9. hét - Közepesen kezdett az Éden Hotel

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóHamarosan újra rendel Dr. Tóth
Az RTL Klub tavaly az ünnepi időszak miatt szünetre küldte napi műsorainak jó részét köztük a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest című sorozatokat, valamint a délutáni, orvosos talkshow-ját, a Dr. Tóthot is. A januári műsorrendváltáskor azonban meglepetésre nem kerültek adásba új részek ebből a műsorból, helyette a csatorna a Szombat Esti Láz ötödik évadát kezdte el ismételni. A táncos műsor a premierjekor se tudott már olyan nézettséget hozni, mint a korábbi évadaival, az ismétlések pedig kimondottan alacsony számokat érnek el délutánonként. A Dr. Tóth ennek a meghosszabbított szünetnek köszönhetően december 19. óta nem volt műsoron, azonban nem kell sokáig hiányolniuk a nézőknek ezt a délutáni saját gyártást, mivel január 19-től újra rendel Dr. Tóth 16:50-től az RTL Klub képernyőjén. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Jackson Brodie esetei premier a Galaxy-n
Ma (kedd), 22:00; Jackson Brodie esetei 1x01-1x02!

2015. január 12-én, azaz tegnap indult el a Galaxy nevű új csatorna sugárzása, ami egyébként a Story4 és a Story5 társcsatornája. Ezen az adón olyan sorozatok láthatóak többek között, mint a San Francisco utcáin, Jim szerint a világ, Kojak, Columbo, Párizsi helyszínelők vagy éppen a Lost - Eltűntek 3. évada. Ez tehát lényegében a nosztalgiára és az ismétlésekre fókuszáló csatorna, ugyanakkor kínálatában alkalmanként egy-egy premier is megtalálható lesz. Az első ilyen a ma este bemutatkozó Jackson Brodie esetei (Case Histories). Ez egy brit drámasorozat, ami Kate Atkinson regényei alapján készült. Az első évadát 2011 júniusában mutatták be az Egyesült Királyságban, a másodikat pedig 2013-ban vetítették. Eddig összesen 9 epizódja készült, ami nem meglepő annak tükrében, hogy brit sorozatról van szó.
Hasonló hírek
Emlékeztető: A visszatérés 2. évadpremier az HBO-n
Ma (kedd), HBO, 22:00; A visszatérés 2x01!
Szerda, HBO 2, 21:00; A visszatérés 2x01! (ism.)
Csütörtök, HBO 2, 13:40; A visszatérés 2x01! (ism.)
Péntek, HBO 2, 21:00; A visszatérés 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 14:20; A visszatérés 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO 2, 17:40; A visszatérés 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 22:00; A visszatérés 2x01! (ism.)

A magyar premier érkezéséről itt írtunk. Nomen est omen - vagyis a név kötelez, a nevében a végzete. Annyi különbséggel, hogy itt a sorozat címe lett a végzete, hiszen A visszatérés (The Comeback) tényleg visszatért. A szériát eredetileg 2005. június 5-én mutatta be az amerikai HBO, de egy 13 részes első évad után törölték a műsorról. Kilenc évvel később azonban a csatorna meggondolta magát és adott még egy esélyt Lisa Kudrow (Jóbarátok, Web-Terápia) szatirikus, komikus sorozatának. A második évad - mely nyolc epizódból áll - 2014. november 9-én indult, bő két hónap után pedig már idehaza is látható. A Meg-boldogulnihoz hasonlóan ezt is bőségesen ismétli majd az HBO 2 és az HBO Comedy is.
A sorozat a reality műsorok egyik úttörőjének a kamerák előtti és mögötti hányattatásait örökítette meg. Kilenc évvel később Valerie Cherish visszatér. Felbérel egy diák filmes stábot, hogy forgassanak filmet róla, remélve, hogy így majd újra reflektorfénybe kerülhet. Valerie megtudja, hogy a végzete, Paulie G új sorozatot készít az HBO-nak egy sitcom-íróról, illetve annak az ideggyenge, idősebb színésznővel, a vörös hajú Mallory Church-csel való kapcsolatáról.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Meg-boldogulni 2. évadpremier az HBO-n
Ma (kedd), HBO, 21:30; Meg-boldogulni 2x01!
Szerda, HBO 2, 20:30; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)
Csütörtök, HBO 2, 12:15; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)
Péntek, HBO 2, 17:30; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)
Szombat, HBO 2, 11:20; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 15:00; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)
Vasárnap, HBO Comedy, 22:45; Meg-boldogulni 2x01! (ism.)

A magyar premier érkezéséről itt írtunk. A Meg-boldogulni (Getting On) 2013 novemberében mutatkozott be az amerikai HBO-n. A második évadot egy évvel később kezdték el vetíteni, ma este pedig megérkezik Magyarországra is. A második szezon - az elsőhöz hasonlóan - hat epizódból áll, az HBO 2 és az HBO Comedy pedig bőségesen ismételni is fogja az egyes részeket, hiszen a premierrel együtt összesen hétszer tekinthető meg egy hét alatt.
Hasonló hírek
Az AXN ismét beelőzi a TV2-t egy sorozat vetítésével
2014. február 27-én mutatta be a TV2 a Sherlock és Watson második évadát, azonban május végén, 13 epizód után szünetre küldte a sorozatot, amit a mai napig sem folytatott. 2014. december 2-án az AXN viszont képernyőre tűzte a széria folytatását, sőt azóta már a teljes második szezont levetítette. Ezt a fajta bravúrt ismétli most meg az AXN, ezúttal az NCIS: Los Angeles ötödik szezonjával.

A nyomozós sorozat 5. évados premierjére eredetileg 2014. február 18-án került sor a TV2-n, ám május közepén - szintén 13 epizód után - szünetre küldték ezt is. A nyár folyamán a csatorna vasárnap délutánonként a sorozat negyedik szezonját ismételte, de a folytatásra ősszel sem került sor.

A szinkron viszont végig elkészült, és az AXN is megszerezte az 5. évad vetítési jogait, így az tavaly november óta náluk is látható. 2015. január 29-én pedig érkezik az AXN műsorára a várva várt 14. és 15. epizód is, amit aznap este 22 órától tekinthetnek meg a nézők. Ez tehát már nem az első alkalom, hogy egy kábelcsatorna beelőz egy országosan fogható adót, hiszen például a szintén AXN-en látható Rossz csillagzat szinkronja is a TV2 megbízásából készült - ugyanakkor a TV2 azt még be sem mutatta.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Keresem... 2. évadpremier az HBO-n
Ma (hétfő), HBO, 23:00; Keresem... 2x01! (feliratos változat)
Szombat, HBO Comedy, 22:30; Keresem... 2x01! (ism.)
Vasárnap (hajnal), HBO Comedy, 04:20; Keresem... 2x01! (ism.)
Jövő szerda (éjszaka), HBO Comedy, 00:30; Keresem... 2x01! (ism.)

A Keresem... (Looking) második évadát magyar idő szerint ma hajnalban mutatta be az amerikai HBO, de már itt is van Magyarországon. A premier érkezéséről itt írtunk. A szezon tíz részből áll majd. Szinkron a későbbiek folyamán várható hozzá.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Csajok 4. évadpremier az HBO-n
Ma (hétfő), HBO, 22:30; Csajok 4x01! (feliratos változat)
Ma (hétfő éjszaka), HBO 2, 00:55; Csajok 4x01! (ism.)
Szombat, HBO Comedy, 22:00; Csajok 4x01! (ism.)
Szombat (éjszaka), HBO Comedy, 03:50; Csajok 4x01! (ism.)
Jövő szerda, HBO Comedy, 00:00; Csajok 4x01! (ism.)

A magyar premier érkezéséről itt írtunk. Az Egyesült Államokban tegnap (magyar idő szerint ma hajnalban) bemutatott Csajok (Girls) negyedik évada tíz epizódból áll majd és márciusban fog véget érni. Viszont a sorozat ötödik évadát január 6-án berendelte az HBO, tehát nem kell még végleg elbúcsúznunk a szereplőktől. A villámgyors hazai premier miatt egyelőre magyar felirattal tekinthetjük meg a premiert, de a szinkron is el fog készülni az eddigi tapasztalatok alapján. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Együttlét premier az HBO-n
Ma (hétfő), HBO, 22:00; Együttlét 1x01! (feliratos változat)
Ma (hétfő éjszaka), HBO 2, 00:25; Együttlét 1x01! (ism.)
Szerda, HBO 2, 21:40; Együttlét 1x01! (ism.)
Péntek, HBO Comedy, 20:30; Együttlét 1x01! (ism.)
Péntek, HBO 2, 21:40; Együttlét 1x01! (ism.)

A magyar premier érkezéséről itt írtunk, bővebb ismertető a sorozatról pedig itt olvasható. Magyar idő szerint ma hajnalban mutatta be az Együttlét (Togetherness) című vadonatúj sorozatot az amerikai HBO, ma este pedig nálunk is képernyőre kerül. Az első évad nyolc epizódból áll majd, márciusban véget is ér a szezon. A magyar szinkronos premierre január 25-én 19:30-kor kerül sor az HBO-n.
Az HBO sorozata két, egy fedél alatt lakó, harmincas pár mindennapjait mutatja be, akik Los Angelesben élnek. A bemutatkozó epizódban kilakoltatják a színész Alexet. A legjobb barátja, Brett, a kétgyermekes hangmérnök meggyőzni, hogy maradjon LA-ben, majd ők befogadják. Eközben Brett felesége, Michelle megpróbál a látogatóba érkező, céltalanul tengődő nővérével törődni. Később Michelle és Brett összevesznek a strandon, Tina pedig belebotlik az exébe. A kellemetlen helyzetből Alex menti ki.
Hasonló hírek
8 sorozat folytatását rendelte be a The CW
Nagyon jó hírt közölt a mai nap folyamán az amerikai The CW csatorna a sajtóval és ezáltal a nézőkkel is. Nyolc sorozatának rendelte be a folytatását, így már egészen biztos, hogy ezekkel a 2015/16-os televíziós szezonban is találkozhatunk. A zöld íjász (Arrow) megkapta a negyedik évados berendelését, a Jane the Virgin című újoncsorozat a második évadával folytatódhat, az idehaza két csatornán is látható Az uralkodónő (Reign) a harmadik etapot tudhatja zsebben, a már szinte elpusztíthatatlan Odaát (Supernatural) a 11. évét kezdi meg, a The 100 című poszt-apokaliptikus dráma a harmadik évadába kerül, A zöld íjász testvérsorozatának, a The Flash-nek sem kell aggódnia, hiszen a második évad is garantált, a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) a 7. évébe lép, illetve annak spin-off-ja, a The Originals is kapott egy újabb esélyt, vagyis a harmadik évadot kezdheti meg.
A nézettségi adatok alapján tulajdonképpen mindegyik sorozatról sejthető volt, hogy folytatódni fog, igaz, a Reign és a The 100 kicsit gyengébben teljesített, de ez is elég volt, a Jane the Virgin esetén pedig sokat segített, hogy a szériát jelölték a Golden Globe-ra is.
Egyedül a Szívek doktora (Hart of Dixie) rajongóinak kell izgulniuk, hiszen annak sorsa még kérdéses. Lehet, hogy idén befejeződik, ezt még egyelőre nem tudni. Ami pedig A szépség és a szörnyeteget (Beauty and the Beast) illeti, az csak május végén vagy június elején tér vissza a képernyőre, tehát még korai lenne a jövőjéről beszélni.
Hasonló hírek
Játék határok nélkül hétvégével zárul az évad
2014. október 18-án indult a Játék határok nélkül az M1-en, most pedig hamarosan véget ér az évad. Eddig 11 rész került belőle képernyőre, így még kettő van hátra, melyek a következő hétvégén lesznek adásban. Január 17-én és 18-án szombaton és vasárnap is 20:25-kor jelentkezik a műsor. Szombaton újabb elődöntős forduló következik, míg vasárnap eldől, melyik ország nyeri a nemzetközi vetélkedőt.
A közmédia részéről valószínűleg a műsor sokkal kevesebbe kerül, mint más hasonló produkció - hisz itt nem egy, hanem hat országnak kellett fizetnie a költségeket - mégis egy-két adás kivételével jó nézettséggel ment. Sőt a fiatalok körében, a 18-49-es korcsoportban az ősszel ez volt az egyetlen igazán sikeres műsor a saját gyártásúak közül, így egyértelműen megérte hazánkban feltámasztani a produkciót. (Fotó: NuMuvee Hungary Kft./Takács Attila)
Hasonló hírek
Még egy kicsit várni kell a Cobra 11 új évadára
A 18. Cobra 11 évad tavaly február 9-én indult és június 1-jén ért véget az RTL Klubon. Azóta csak ismétlések voltak láthatók a sorozatból, de 2015-ben érkezik a folytatás is. Legutóbb nyáron írtunk a széria folytatásáról, hogy a csatorna legkorábban a tavalyi év végére tervezi. Most újra rákérdeztünk pontosabb információt kérve.
A Cobra 11 19. évadának magyarországi premierje a tervek szerint tavasszal lesz - tudta meg a SorozatWiki az RTL Klubtól. Az említett etap Németországban 2014-ben volt képernyőn, csupán másfél hónapja ért véget és 14 epizódból áll. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Megint módosul a Barátok közt kezdési időpontja
Másfél hetes téli szünet után január 5-én, hétfőn tért vissza a Barátok közt az RTL Klubra. A folytatás, mint korábban jeleztük, 15 perccel előrébb kerül, a decemberi 20:50 helyett 20:35-ös kezdési időpontot kapott. Ez azonban már nem marad sokáig, január 12-től megint máskor indul majd a sorozat.
Hétfőtől 5 perccel későbbre került a Barátok közt, így csak 20:40-kor kezdődik majd. Az RTL Klub a tervek szerint a következő hetekben ezt nem módosítja tovább, de elképzelhető, hogy februárban újabb 5-10 perccel csúsztatja hátrébb a produkciót. (Fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Az IMDb 2014-es sorozat-toplistája
Az Internet Movie Database (IMDb) összeállította 2014 legjobb sorozatainak rangsorát. A TOP 10 nem a kritikusok véleményei, hanem a nézők pontszámai alapján állt össze. A sorozatok zöme Magyarországon is fut/futott, két kivétellel. Az egyik az Orange Is the New Black, valamint a Batman-univerzumban játszódó Gotham.
Az első két hely szinte borítékolható volt, a Trónok harca és a The Walking Dead került fel ide, közülük az első helyet az HBO-n 2011 óta futó sikersorozat, a Trónok harca szerezte meg, amit 9,5 pontra értékeltek a nézők. Ez az értékelés még a minden idők legjobb sorozatának tartott Maffiózókén is túltesz, ami „csak” 9,3 pontot ért el.

A TOP 10 a következőképpen alakult:
1. Trónok harca (Game of Thrones)
2. The Walking Dead
3. Amerikai Horror Story (American Horror Story)
4. Orange Is the New Black
5. A zöld íjász (Arrow)
6. A törvény nevében (True Detective)
7. Kemény motorosok (Sons of Anarchy)
8. Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time)
9. Agymenők (The Big Bang Theory)
10. Gotham
Hasonló hírek