Friss ajánlók
CSI - 8x14
Szulejmán - 97. rész
Barátok közt - 38. h...
A mentalista - 6x09
Dr. Csont - 8x20
Barátok közt - 37. h...
Taxi - 1x02
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 36. hét - Mindent vitt az X-Faktor

 35. hét - A nyár legvégét is letarolta a Barátok közt

 34. hét - A TV2 vitte augusztus 20-át

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóEmlékeztető: Barátok közt 17. évadpremier az RTL Klubon!
Ma (hétfő), 20:20; Barátok közt 6999-7000!
Holnap (kedd hajnal), 04:00; Barátok közt 6999-7000! (ism.)

A Barátok közt nyári szünete rekord rövid volt, egy hetes, így csak a múlt héten nem volt képernyőn a sorozat. Ma este indul is a sorozat 17. évada és egyben adásba kerül a 7000. epizód is. A napokban tehát kiderülnek a legfontosabb kérdések: Megússza Miklós a börtönt?; Túlélte Krisztián az afganisztáni támadást?; Miért tért vissza Kinga a Mátyás király térre? (fotó: RTL Klub)
Hasonló hírek
Így készültek a Trónok harca 4. évadának különleges jelenetei (videó)
Nemrég mutattuk meg a Trónok harca 3. évadának vizuális trükkjeit tartalmazó videós összefoglalót. Most megjelent a legújabb, 4. etapos változat, érdemes megnézni!

Hasonló hírek
Kiderült mikor indul a Válaszcsapás utolsó évada
Valamikor 2015-ben kerülhet újból képernyőre a Cinemax egyik legjelentősebb sorozata, a Válaszcsapás. A stáb többször járt már Magyarországon, a forgatásokról mi is beszámoltunk, sőt a főszereplőkkel interjúztunk is. Sullivan Stapletonnal is, akinek a sérülése miatt leálltak a széria munkálatai, és csúsztatták az utolsó szezon premierjét. Jobbára a Válaszcsapás nyári sorozat, augusztusban szokott új részekkel kijönni, de most emiatt több mint féléves várakozással kell még számolniuk a tősgyökeres rajongóknak. Pedig ugye a 24 mellett ez az egyik legkeményebb akciósorozat.
Hasonló hírek
Mégis képernyőre kerülhet az Így jártam apátokkal
Az Így jártam anyátokkal testvérsorozata csúnya véget ért, a CBS miután látta, hogy mennyire nem képvisel minőséget a pilot, esélyt sem adott neki a közönség előtti bizonyításra. Eztán a készítők elkezdték árulni a projektet más csatornáknak, és a 20th TV végül úgy döntött, hogy ki is tartanak a sorozat mellett. Ennek lett most az eredménye az, hogy iparági források suttogni kezdtek. Mégpedig arról, hogy a tervezett szitkomot továbbra sem felejtették el a fejesek. Minden áron jó sorozatot akarnak ugyanis faragni az ötletből. Persze pont az ilyen műsorok miatt szokás Hollywoodra rásütni, hogy a producerek egyáltalán nem mernek kockázatot vállalni. És ebben bizony van is valami.
Hasonló hírek
Kimarad egy CSI: A helyszínelők epizód az RTL Klubon
Július 27-én indult a CSI: A helyszínelők 8. évada az RTL Klubon. A csatorna több éves és évados kihagyás után folytatta a sorozatot, erről korábban itt írtunk. Azóta két epizód került adásba, de most újabb kihagyás következik. A 8x03 helyett ma este a 8x04 rész lesz adásban és a kimaradt rész a következő hetekben sem lesz bepótolva.
Rákérdeztünk az RTL Klubnál, hogy mi az oka kimaradásnak és mikor kerül adásba a 8x03 epizód. A csatornától érkezett válaszból az derül ki, hogy az említett rész magas korhatár-besorolást kéne kapjon, 22 óra előtt pedig 18-as karikával ellátott tartalmat nem vetíthetnek. A 8x03 epizódban nincs olyan történet ami kihatna az utána következőkre, így a nézőket nem fogja megzavarni a kihagyás. Azt, hogy mikor kerül adásba az elmaradt rész még nem tudják, de egy éjszakai időpontban le fogják majd adni. (Fotó: RTL Sajtóklub)
Hasonló hírek
Csúnyán beszólt a rajongóknak George R. R. Martin
A Trónok harca írója a legtöbb rajongó számára brutalitásáról ismert, így talán nem is lehet olyan meglepő, hogy a merész húzásokkal operáló író ismét botrányt csinált. Martinhoz ugyanis eljutottak azok a hírek, melyek szerint több olvasó is azért aggódik, hogy az öreg művész nem éri meg, hogy befejezze a világ egyik legismertebb regényfolyamát. „Offenzívnek tartom, hogy vannak olyan emberek, akiket az foglalkoztat, hogy én vajon mikor fogok meghalni” – nyilatkozta a modern irodalom egyik legnagyobb sztárja. Majd melegebb éghajlatra küldte el azokat, akik az ő halálával mertek foglalkozni. Martin egyébként hozzátette, azért is halad lassabban, mert leginkább otthon szeret dolgozni.

Ahogy az újságíróknak fogalmazott, csak otthon, a négy fal között tud igazán elveszni az általa kreált Westeros világában. Nem is hibáztatjuk érte.
Hasonló hírek
Az RTL Klub legfontosabb műsorvezetője a TV2-höz igazolt
A TV2 ma sajtóközleményben jelentette be, hogy leigazolta a konkurens RTL Klub egyik legmegbízhatóbb képernyősét, Ördög Nórát. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, ősszel azonban már főszerepet kap a tévécsatorna egyik showműsorának házigazdájaként. Ez a Rising Star lesz, hiszen a TV2 már bejelentő sajtóanyagában fényes csillagként emlegetik az újonnan érkező hírességet. "Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal! - mondta Ördög Nóra, a TV2 leendő műsorvezetője.

Korábban egyébként a csatorna Stohl Andrást is megkörnyékezte, de akkor még nem jártak sikerrel. Most azonban a TV2 a hazai tévézés egyik legfontosabb arcát kaparintotta meg magának.
Hasonló hírek
Megússza Miklós a börtönt a Barátok köztben?
A Barátok közt évadzáró részében ismét több elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt a nézőknek most csak rövid ideig kell izgulniuk, hiszen a történések július 14-én, a sorozat 7000. epizódjában folytatódnak. Miklóst őrizetbe vették Vazul meggyilkolásának gyanújával. Vajon megússza a börtönt?

Sokan vágynak arra, hogy Berényi Miklóst egy életre elintézzék. Úgy tűnik, hogy az ellendrukkerek most pezsgőt bonthatnak, mivel a Mátyás király tér minden hájjal megkent üzletemberét gyilkosság gyanújával őrizetbe vették. Az áldozat pedig nem más, mint az a Vazul, aki elrabolta Nórát és Timit, valamint komoly szerepet játszott András halálában, és aki ellen Miklós halálos bosszút esküdött. Ha a vádak bizonyítást nyernek, akkor Miklósnak hosszú éveket kell majd börtönben töltenie. Vajon mihez kezd most?
Nagyon úgy tűnik, hogy Miklós egy jól kitervelt csapdába sétált bele, de most még az is megtörténhet, hogy ez a csapda végleg bezárul, de az is megeshet, hogy kiderül, valóban köze van Vazul eltűnéséhez. Persze előfordulhat, hogy Nóra most is segít bajba jutott volt férjén, ami akár komoly problémákat okozhat Zsófi és Miklós mostanság meglehetősen feszült kapcsolatában, hiszen a két nő már jó ideje minden alkalmat megragad arra, hogy borsot törjön egymás orra alá, így amíg Miklós kiszolgáltatott helyzetben van, addig Nóra szerepe felértékelődhet, gyengítve ezzel Zsófi pozícióját. Az pedig, hogy Miklós megússza-e a hosszú évekig tartó börtönt, július 14-től kiderül! (Forrás: RTL Sajtóklub)
Hasonló hírek
Műsorváltozás: kihasználja a TV2 a Barátok közt nyári szünetét
Az elmúlt években az RTL Klub legsikeresebb napi sorozata, a Barátok közt legalább 7-8 hetes szünetet is tartott nyáron. 2014 legforróbb időszakában azonban a széria mindössze egyetlen hétig tart szünetet, ami rekordnak számít. Erről korábban itt írtunk. A TV2 viszont még így is volt olyan gyors, hogy reagáljon a szünetre. A május óta egy-egy epizód kivételével csak ismétléssel futó Magánnyomozókat hozza vissza a nagy rivális új részekkel. A TV2 így hirtelen változtatott műsorrendjén, a tévécsatorna a Barátok közt szünete miatt mától minden hétköznap új epizódokat mutat be a Magánnyomozókból.
Hasonló hírek
Klasszikus szuperhőst igazolt A zöld íjász a 3. évadra
Brandon Routh játszott már a Chuckban és a 2006-os Superman visszatér című filmben is, most pedig újfent egy DC-hős jelmezét ölti magára a színész. Ő lesz ugyanis Atom A zöld íjász (Arrow) harmadik évadában. Ezzel már a második klasszikus szuperhőst igazolja le a sorozat Katana után. Atom a nevéhez híven képes lesz arra, hogy méretét változtassa, az egyik pillanatban még ott beszélget majd a többiekkel, a másikban pedig apróra zsugorodva fog ügyködni a céljaiért. A karakter már feltűnt egyébként az 1997-es Justice League of America-ban, de ez a pilot például elbukott, ezért inkább animációs fronton ügyködött a szuperhős. Például a Young Justice epizódjaiban. A zöld íjász október 8-án tér vissza a CW-re. A következő szezontól pedig a sorozat mellett elindul annak spinoffja is, a Flash. Mégpedig szélsebesen.
Hasonló hírek
Az ausztrálok kitalálták, hogy kell nézni a Trónok harcát
A következő évad premierjére már a boltok polcain lesz az ausztrálok új ötlete, amivel maximálisan élvezni lehet majd az új részeket. Merthogy a Trónok harca az a sorozat, amely időről-időre igencsak meghökkentő fordulatokat vesz, fontos és rajongott karakterek hullanak el. Ezt pedig nem könnyű megemészteni. Megüli bárki gyomrát. Kivéve, ha boros pohár van az ember kezében. A sztoriban erre a lazulási módszerre esküszik Tyrion és Cersei is, a "Wines of Westeros" gyártói szerint pedig a nézők is így juthatnak túl könnyedén a legújabb sokkoló fejleményeken. Vörös és fehér borok lesznek egyébként tagja a kiszerelésnek, a vörösek a robosztusabb házakat jelképezik majd, a fehérek pedig a misztikusabb, agyafúrtabbakat. Alább megmutatjuk, milyen minimalista üvegekben lesznek kaphatók az italok, csak a legínyencebb rajongóknak.

Aki ilyesmire költené a pénzét, az megnyugodhat, nemzetközileg is kiszállítják majd a gyártók, a 19 dollárért árult italokat.
Hasonló hírek
A 6 éves születésnapi játék eredményhirdetése
Nemrég véget ért a 6 éves születésnapi játékunk. Kisorsoltuk azt a szerencsést, aki megnyerte az ajándékcsomagot. A nyertes, akinek ezúton is gratulálunk a következő:
Sz. György. A nyertest már értesítettük e-mail-ben, akinek hét nap áll a rendelkezésére, hogy elküldje a címét. Köszönjük a felajánlást a Viasat-nak.

Érdemes követni minket továbbra is, hiszen hamarosan újabb játékokkal várunk!
Hasonló hírek
Nincs uborkaszezon: ezeket a sorozatokat érdemes nézni a nyáron
Sokan mondják, hogyha beköszöntenek a legforróbb hónapok, akkor bizony a tévéipar kicsit hátradől a nyugágyban a szeptemberi főszezon előtt. És ilyenkor nincs mit nézni. Nos, ez nettó tévedés, hiszen a kábelcsatornák épp most ontják magukból a legjobb produkciókat. Ott van rögtön A hátrahagyottak (The Leftovers) az HBO-n, amelyben az emberiség 2 százaléka eltűnik. De hogy az elragadtatásról van-e szó, és jön-e az apokalipszis, az egyelőre nem derült ki. A Friday Night Lights és a Lost alkotói készítik az újoncot. Ezenkívül visszatértek kedvenc falusi vámpírjaink a True Blood - Inni és élni hagyniban, az utolsó szezonját futó horrorsorozat szintén az HBO-n fut. A Michael Bay-féle Last Ship elmegy némi szódával és popcornnal, de az FX-nek hála folytatódott a bizarr ember-kutya barátságról szóló Wilfred is. Erről sem érdemes lemaradni.
Ezeken kívül dübörög már a Falling Skies, az emberek újfent nekifeszültek a gonosz űrlényeknek, és közeleg a Manhattan is, ahol a főszereplők atombombát fognak gyártani. A briteknél folytatódott az egyedi humoráról ismert Friday Night Dinner, ebben egy zsidó család ül össze minden pénteken, hogy megvacsoráljanak. És bizarr kalandokat élnek át a konyhaasztalnál. Közeleg a Doctor Who 8. évada is az új dokival, de beindult a verkli a szappanosabb sorozatokat kedvelőknek is. Javában fut a szexet a joggal keverő Reckless és elindult a Tyrant is, amelyet sokan dicsérnek a kritikusok közül. A 24 is javában fut, valamint elkezdődött a Defiance 2. évada is, az pedig már csak hab a tortán, hogy a Dominionban az emberiség újfent összecsap a gonosz angyalokkal. Az idehaza a TV2 által adott nyári slágersorozat, A Búra alatt is visszatért a második évadával, az évadpremiert rögtön Stephen King írta, így a minőség garantált. Ritkán ajánlunk animációs sorozatokat, de a Korra legendájára is érdemes benevezni, az Avatar spinoffja a 3. évaddal folytatódott.

Mindezek mellett a USA-n a 4. évaddal jelentkezett már a Suits, de a gazdagokat gyógyító Luxusdoki 6. évada is igazi nyári csemege lehet a tévénézőknek. Illetve a Longmire is egy olyan cím, amelyet megkerülni lehet, csak éppen nem érdemes. A napokban emlegettük A híd amerikai változatát is, ennek a szériának a második évada jön a napokban, és alig egy hónapos lemaradással a magyar FOX is képernyőre tűzi majd a produkciót. Azért a magyarországi premierekről sem szabad elfeledkezni persze, hisz július 15-én jön az itteni HBO-ra a Kaliforgia utolsó évada is. Ezt már csak Hank Moody jól sikerült magyar hangjáért, és szarkasztikus poénjaiért is érdemes bepróbálni. Na, meg közeleg a búcsú, ami könnyes lesz.

2014 szeptemberben persze ismét beindul a nagyüzem az országos amerikai csatornákon, addig is azonban érdemes kiélvezni a nyári kínálatot is. Pláne, mivel jön egy Extant is, amelyben Halle Berry játszik egy olyan asztronautát, aki az űrből valahogy terhesen jön vissza. Elég furcsa egyébként, hogy a CBS ilyenkor mer csak kockáztatni bevállalósabb sorozatokkal, de nem panaszkodunk. Mert jó kis nyárnak nézünk elébe. De még mennyire.
Hasonló hírek