Friss ajánló(k)
CSI: Miami - 9x02
Barátok közt - 48. h...
Szulejmán - 101. rész
A mentalista - 6x14
Dr. Csont - 8x24
Barátok közt - 47. h...
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 46. hét - Mindent vitt a Celeb vagyok, ments ki innen! döntője

 45. hét - Mélyponton az X-Faktor

 44. hét - Tarolt a Celeb vagyok, ments ki innen!

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóJócskán megváltoztak a Trónok harca főszereplői
Tyrion orr nélkül? Daenerys kopaszon? Daario kék hajjal? A tűz és jég dala regények írója, George R. R. Martin a könyvekben egészen másképp képzelte el a kvázi középkori sztori főhőseit. Az eredeti felálláshoz képest ugyanis a Trónok harca című tévésorozat rengeteget változtatott. Egy-két gyerekkorú szereplőt felnőttekre cseréltek, és a készítők még a Vastrónnak is egy igencsak konszolidált verzióját hozták képernyőre. Ennek ellenére az adaptáció hihetetlen siker lett, köszönhetően a nagyszerű színészeknek, akik milliók kedvencei lettek. De hogyan is képzelte el az ősz szakállú szerző eredetileg Westeros hőseit és gonoszait?

A tovább után megmutatjuk!
Hasonló hírek
Bejelentette a TV2 a Rising Star zsűrijét
Ahogy korábban itt megírtuk, Ördög Nóra lesz a műsorvezetője a TV2-re ősszel érkező Rising Starnak, melyben a zsűri mellett a nézőknek is komoly beleszólásuk lesz az énekesek sorsának alakulásába. Először november 9-én kerül képernyőre a tehetségkutató, melynek ítészeit a csatorna ma be is jelentette. A csapat nagy öregje a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO lesz, aki legfőképp azért vállalta el a feladatot, hogy megtudja, honnan merítenek ihletet a fiatal énekesek. Rajta kívül a zsűri tagja lesz Pásztor Anna, az Anna & The Barbies frontembere, Feke Pál, előadóművész, és a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi, aki a Voice-ban is véleményt mondhatott korábban a feltörekvő új generációról. (Fotó: TV2)
Hasonló hírek
Évadnézettség - Gyengén hozott az Igazságosztók 1. szezonja
Folytatjuk a korábban nyaranként jelentkező, évadokat részletesen elemző cikksorozatunkat. Elsőként Az Igazságosztók (True Justice) 1. szezonját nézzük meg, mely 2013. márciusa és májusa között volt az RTL Klub képernyőjén. A csütörtökönként műsorra kerülő sorozatévad 21:20-21:35 között indult és 13 részből állt.

A Steven Seagal főszereplésével készült produkció nézettsége csak a legelején volt jó, később folyamatosan csökkent, majd nagyon legyengült. Így összességében Az Igazságosztók nem szerepelt jól, nem várható, hogy az RTL Klub főműsoridőben folytatni fogja. (Fotó: RTL Klub)

Statisztika: (teljes lakosság)
Átlagnézettség: 733 ezer
Átlagos közönségarány: 18,5%
Legnézettebb epizód: 1x01: 966 ezer
Legalacsonyabb: 1x10: 646 ezer
Premier: 966 ezer (23,7%)
Finálé: 660 ezer (17,1%)
Felvezetés: Barátok közt
Ellenfél: csütörtök esti film

Az évad részletes nézettsége és a fontos, 18-49-es korcsoport statisztikája a tovább mögött!
Hasonló hírek
Jön a Vámpírnaplók 4. évada is
A Vámpírnaplók 2010 végén indult Magyarországon. Az 1. és 2. évada 2012-ig bezárólag az RTL Klubon került képernyőre, de a rossz nézettség miatt nem folytatódott a sorozat a csatornán. Hosszabb szünet után a magyar RTL csoport két kábelcsatornája - az RTL+ és a Cool - hozta el a 3. évadot, 2014 tavaszán. A vetítések egy rendhagyó rendszerben történnek, kedd esténként elsőként az RTL+ 22:05-kor, majd a Cool 23:05-kor tűzi képernyőre az új részeket. A 3. etapnak viszont hamarosan vége, kedden lesz a sorozat 3. szezonzárója mindkét tévécsatornán.
A folytatásra azonban nem kell sokat várni. Egy héttel rá, szeptember 23-án lesz a 4. évad magyarországi premierje. A következő szezon friss részei továbbra is a megszokottak szerint, kedd esténként elsőként az RTL+ csatornán, majd a Cool-on kerülnek képernyőre. A 4. évad a 2012/13-as szezonban ment le Amerikában és 23 részből áll. (Fotó: Cool TV)
Hasonló hírek
Egy hét alatt ideér a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó utolsó évada
Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó elérkezett az ötödik, befejező évadához Amerikában, ami az előző etapokhoz képest nem 12, hanem csupán 8 részes lesz. A szeptember 7-i premier után egy héttel pedig a magyar közönség elé is elhozza az HBO Nucky Thompsonék történetének utolsó felvonását. A szesztilalom idején játszódó sorozat befejezése szeptember 15-én, este 10 órakor indul itthon dupla epizóddal, igaz egyelőre még csak feliratosan. A széria 2010-ben indult hódító útjára, és ez alatt 49 kitüntetést zsebelt be, köztük két Golden Globe-ot valamint – Nucky Thompson megformálásáért – Steve Buscemi egy Emmy-díjat. (Fotó: HBO)
Hasonló hírek
A Terápia 2. évadának új előzetese
Október 27-én lesz a Terápia 2. évadának premierje. A magyar HBO napi sorozatának folytatásáról korábban már mutattunk egy előzetest, most pedig íme egy újabb:

Hasonló hírek
A William Fichtner - Crossing Lines játék eredményhirdetése
Nemrég véget ért a William Fichtner - Crossing Lines játékunk. Kisorsoltuk azt a 2 szerencsést, akik páros jegyet nyertek a szerdai, különleges eseményre. A nyertesek, akiknek ezúton is gratulálunk a következők:
Sz. Dániel, T. Kristóf. A nyerteseket már értesítettük e-mailben, akinek 3 nap áll a rendelkezésükre, hogy megadják az elérhetőségeiket. Köszönjük a felajánlást az AXN-nek!

Érdemes követni minket továbbra is, hiszen hamarosan újabb játékokkal várunk!
Hasonló hírek
Ezt történt Sean Beannel, mióta Ned Starkot lefejezték a Trónok harcában
Sean Bean először A Gyűrűk Ura című filmtrilógiában vált ismertté a szélesebb nézőközönség számára, 2001-ben láthattuk először a színészt Boromir szerepében. Annyira be is jött a sztárnak a szerep, hogy maradt a kosztümös drámáknál, csak éppen a kis képernyőn. Bean ugyanis szerepet kapott a Trónok harcában, melynek első évadában Ned Starkot játszotta. A nemest, a rendíthetetlen hőst, aki még a sorozat plakátjain is központi szerepet játszott. Mindenki azt hitte, ő lesz a főszereplő. Aztán jött a 9. rész, ebben pedig a bitang Joffrey levágatta Ned fejét. Ekkor derülhetett ki mindenki számára, Westerosban senki sincs biztonságban, a lord, ha hibázik, akkor az ő élete sincsen biztonságban. De mi történt azóta Sean Beannel?
Játszott többek között a Missing - Elrabolva című szériában is, melyet idehaza az AXN mutatott be. És korábbi szerepeihez hasonlóan már az első részben meghalt a jó öreg Sean. Ugyanis a karakterének a kocsija felrobbant, így pedig mindenki, aki ismeri a sztár munkásságát, jót nevethetett. Hiszen a híresség szinte mindegyik filmjében és sorozatában meghal a történet szerint, de ilyen korán általában sosem. Na, persze érdemes végignézni a Missinget, ha több válaszra is kíváncsi valaki. De nem akarunk spoilerezni. Ez volt 2012-ben, a következő évek pedig aránylag csendesen teltek a színész számára. Majd 2014-ben elkapta ismét a fonalat Sean Bean, szinkronizált a Family Guyban, a Robot Chickenben, és főszerepet kapott a Legends című ügynökös sorozatban. Ezt pedig érthető módon vele reklámozták, azt ígérgetve, hogy itt bizony ha törik, ha szakad, de nem ölik meg őt egyből.

A közeljövőben egyébként Sean Bean szerepelni fog a Wachowski testvérek-féle Jupiter felemelkedésében, illetve Peter Dinklage-dzsel együtt a Pixelsben, valamint 2015-ben a színész magát Julius Caesart is eljátssza majd. Beindult a szekér neki, az biztos.
Hasonló hírek
Vádlott lett a Barátok közt egyik korábbi szereplője
Halász Gábor 1998-2002 között az ország egyik legismertebb tévése volt, a Barátok köztben Hoffer Misit alakította. Távozása után az Esztert megformáló Konta Barbarával közösen botrányos könyvet írtak a sorozatról, így csúnyán összeveszett a produkcióval. 2010-ben polgármester lett Kiskutason, most pedig hamarosan bíróságra kerül.
Bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetési ügy egyik vádlottja lett, mivel hamis nyelvvizsga-bizonyítványt vásárolhatott. A vád szerint több ismert emberrel együtt, nagyjából 300 ezer forintért, egy nevetségesen egyszerű tesztlapot kitöltése és egy kamu szóbeli után, tényleges vizsga nélkül kapták meg a hivatalos nyelvtudást igazoló papírokat.
Az egykori Barátok közt szereplő ügyvédjén keresztül nyilatkozott az ügyben: "Halász Gábor nem követett el bűncselekményt az említett nyelvvizsgaügyben, vádiratot a mai napig nem kapott. Ebből látszik, tényleg elindult a választási kampány" - mondta el dr. Pikali Petra a Blikknek.
Hasonló hírek
Batman legnagyobb segítője is saját sorozatot kaphat
Sorozatos fronton is folytatódik a Marvel és a DC harca. Míg előbbinek ott van a SHIELD ügynökei és hamarosan olyan produkciókkal erősít majd a képregénygyártó cég, mint a Daredevil és a Carter ügynök, addig utóbbi a Flash-sel, A zöld íjásszal, az iZombie-val, és persze a Gothammel is húzza magához a nézőket. A DC tehát egyértelműen fölényben van, főleg, hogy a FOX-ra érkező Gothamet a kritikusok is a leginkább várt tévés szériák között emlegetik. Ráadásképp pedig most bejelentették, hogy a TNT csatornára érkezhet - ha berendelik - a Tini Titánok élőszereplős változata, a Titans is, melynek egyik főszereplője Dick Grayson fog a pilotban kiemelkedni Batman árnyékából, hogy saját csapatával üldözze a bűnt. Nightwing álarcában. Ebben a változatban a tinis körítés elmarad majd, ellenben a bűnüldözés legalább olyan akciódús lesz, mint a Cartoon Network animációs szériájában, az ígéretek szerint.

Vicces egyébként, hogy most már két olyan sorozat is lehet, amely Batman városában játszódik, a szuperhőst azonban jó eséllyel egyikben se fogjuk látni. Vagy csak nagyon keveset.
Hasonló hírek
Elkészülhet az Egy rém rendes család testvérsorozata
Tegnap számoltunk be arról itt, hogy hosszú idő után összeállt az Egy rém rendes család szereplőgárdája, hogy megünnepeljék, hogy Katey Sagal csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en. Ennek a sztorinak a folytatása, hogy amint Christina Applegate is megerősítette, készülőben van a szitkom testvérsorozata. Mégpedig Bud Bundyval (David Faustino) a középpontban. A kétballábas csajozógép főszereplésével készülő produkció egyelőre kezdeti fázisban van, még találni kell hozzá egy tévécsatornát, ami leadná az epizódokat. Jelenleg keresik az írókat, de jó hír, hogy a közeljövőben mind Sagal, mind Applegate szabad lehet, így már csak Ed O'Neill kell ahhoz, hogy a képernyőn is visszatérjen az Egy rém rendes család.
Hasonló hírek
36. heti nézettség - Mindent vitt az X-Faktor
A 35. heti nézettség itt olvasható vissza. A 36. héten beindult az ősz, az RTL Klub pedig nagyon elhúzott a TV2 elől. A 18-49-es korosztályban a Tényeket többször legyőzte az RTL Híradó, a Jóban Rosszban jól hozott, de mindkét említett TV2-es műsort letarolta A konyhafőnök első hete.

Nagyon gyengén kezdett a Zsaruk, a fiataloknál kétszer, teljesben másfélszer annyian nézték az Éjjel-Nappal Budapestet. Mélypontra került az Édes élet, hirtelen hatalmasat estek a számai, a Barátok közt viszont a késői időpont ellenére is tarolt, alig érezte meg a késő estére való átpakolást.

Hétfő este kitűnő eredményeket hozott a Dr. Csont idei első premier epizódja. Kedden közepes számokat produkált A mentalista visszatérő epizódja, de ennek ellenére is közel háromszor annyian nézték, mint az ellene menő TV2-es filmet. Szerdán tarolt a Szulejmán, míg a Frizbi Hajdú Péterrel nagyon gyengén szerepelt.

Csütörtökön gyengén teljesített az RTL Klub esti filmje, de még gyengébben az NCIS és a 22-es körzet - A bűn utcái a TV2-n. A Fábry nyitánya meglepő módon teljesben rosszul, míg a fiataloknál csatornaátlag felett teljesített. Pénteken katasztrofálisan hozott a CSI: A helyszínelők, de az ellene menő TV2-es film még rosszabb számokat produkált, így megdöbbentő módon nyerte a sávját.

Szombaton brutálisan tarolt az idei X-Faktor nyitánya, mely ugyan kisebb számokat hozott mint tavaly, de így is a harmadik legnézettebb műsor lett idén. Vasárnap rosszul kezdett a Taxi. A Sztárban sztár új szezonjának első adása 18-49-ben csak közepes számokat produkált, a műsor második felét le is győzte az RTL Klub esti filmje. A teljes lakosság körében viszont kitűnően teljesített és a második legnézettebb műsor lett a héten. (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)

A tovább mögött az esti nézettségek napokra bontva és a 6 legnézettebb csatorna toplistája.
Hasonló hírek
Szeptember végén visszatér a Maradj talpon!
A Maradj talpon! az elmúlt évek egyik legsikeresebb közmédiás műsora volt. A Gundel Takács Gábor által vezetett vetélkedő nézettségileg is kiválóan teljesített és a Magyar Televíziós Újságírók Díját is megkapta. A produkció 2011 októbere és 2013 júniusa között volt látható és ahogy májusban elsőként megírtuk idén ősszel visszatér, most pedig azt is megtudtuk pontosan mikor.
Szeptember 29-én folytatódik a Maradj talpon! az M1-n. A vetélkedő megkapta a korábbi jól bevált, 18:30-as időpontját és ismét minden hétköznap képernyőn lesz. Információnk szerint a tavasszal ebben a sávban látható A következő! című műsor idén már nem lesz adásban.
Hasonló hírek