Friss ajánlók
CSI: Miami - 10x04
Szulejmán - 125. rész
Barátok közt - 22. h...
Castle - 5x16
Cobra 11 - 19x15
CSI: Miami - 10x03
Korábbi ajánlók
Hazai nézettség
 21. hét - Megzuhant a Cobra 11

 20. hét - Folyamatosan javít az Összezárva Friderikusszal

 19. hét - Nagy bukás a TV2 török sorozata, a Kuzey Güney

 Archívum
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóA Titkok és hazugságok - AXN játék eredményhirdetése
Nemrég véget ért a Titkok és hazugságok - AXN játékunk. Kisorsoltuk azt a szerencsést, aki megnyerte az ajándékcsomagot. A nyertes, akinek ezúton is gratulálunk a következő:
N. Nikolett. A nyertest már értesítettük e-mail-ben, akinek hét nap áll a rendelkezésére, hogy elküldje a címét. Köszönjük a felajánlást az AXN-nek!

Érdemes követni minket továbbra is, hiszen hamarosan újabb játékokkal várunk!
Hasonló hírek
Tévésorozatot készítenek az egyik legegyedibb vámpíros filmből
Az A&E nevű kábelcsatorna egyre sötétebb produkciókat hoz el nézőinek, az amerikai tévéadón fut többek között a Psycho előzménye, a Bates Motel és frissen debütált a Les Revenants feldolgozása, a The Returned, ami egy jól sikerült zombisorozat. Most viszont egy 2008-as, svéd filmhez nyúlnak hozzá, ez az Engedj be! (Let the Right One in). 2010-ben már Chloe Grace Moretz főszereplésével készült egy amerikai adaptációja a műnek, de miért is állnának meg itt! És talán jól is fogunk járni, mert az A&E-nek jól megy a borzongatás. Az Engedj be! adaptálására a Showtime is hajtott egyébként, de ők inkább a dramedy-készítésben jeleskednek.

Az Engedj be! története Oskarról, egy olyan 12 éves kisfiúról szól, akit az osztálytársai folyton szekálnak. Fel is vesz egy csomó fura szokást, mikor azonban a szomszédba költöznek Eliék, minden megváltozik. Ezzel együtt véres gyilkosságok és eltűnések kezdik felkorbácsolni a közkedélyt. Mikor Oskar rájön, hogy barátja vámpír, ez a kötelék csak még erősebb lesz kettejük között. Az Engedj be! számos díjat zsebelt be, így győzni tudott a Tribeca Filmfesztiválon is.
Hasonló hírek
Időutazással sokkol a Sherlock különleges epizódja
A Benedict Cumberbatch - Martin Freeman duó főszereplésével készített Sherlock-feldolgozás egyik legfontosabb sajátossága, hogy napjaink Londonjában játszódik. Ez olyannyira bejött a nézőknek, hogy az amerikaiak Elementary (Sherlock és Watson) címmel hasonló, modern feldolgozást indítottak útjára. Most azonban minden megváltozik. Mert a BBC-s Sherlock olyan epizóddal jön, ami a vikoriánus-korabeli Angliában játszódik. Ezért is láthattuk a főhősöket korábban erre utaló kosztümökben, amikor a forgatásról jött pár kép. Steven Moffat a következőt nyilatkozta az EW.comnak: "Teljesen különálló epizódról van szó. Nem kapcsolódik az évad többi részéhez." A 90 perces anyagot már leforgatták, karácsony környékén érdemes várni a premiert, ami a megszokottakhoz képest 100 évvel korábban játszódik majd.
Hasonló hírek
Újabb főszereplőt igazolt az Amerikai Horror Story
Azt már tudjuk, hogy Ryan Murphy antológiasorozatának 5. évada Amerikai Horror Story: Hotel címmel fog kijönni, és egy sokkoló castingnak köszönhetően Lady Gaga lesz az egyik főszereplő. De kik lesznek azok a sztárok, akik rajta kívül még fontos szerephez jutnak? Mint kiderült, például Matt Bomer (a képen), akit a nézők A nagy svindliből, a Glee-ből és a Chuckból is ismerhetnek, de a színész feltűnt már a Freak Show-ban is, szóval nem lesz ismeretlen a rajongóknak. Rajta kívül a 30 Rock Cheyenne Jacksonja is érkezik az új szezonban, viszont lesz egy komoly távozó is. Jessica Lange, aki hivatalosan is bejelentette visszavonulását: "Számomra ennyi volt. Nagyszerű élmény volt, mind a négy karakteremet imádtam" - mondta a színésznő.
Hasonló hírek
Mégse előzménysorozat lesz a The Walking Dead spinoffja
Eddig azt lehetett sejteni, hogy a The Walking Dead testvérsorozata egy az egyben előzmény lesz, Robert Kirkman, a képregények atyja azonban a minap eloszlatta a tévhiteket. Az alkotó a következőképp nyilatkozott: "Az új széria és a képregény között nem lesz komolyabb kapcsolat a járkálókon kívül, a célunk a produkció bemutatásával az, hogy a The Walking Dead világát kitágítsuk. Hogy megmutassuk az USA egy olyan szegletét, amit eddig a nézők nem láthattak. Időben a sorozat kicsivel azelőtt fog játszani, hogy Rick Grimes felébredt volna a kómából. Viszont nem beszélhetünk előzményről, mivel utol fogja érni az anyaszériát a kísérősorozat. Emiatt meglesz a lehetőség a crossoverre, arra, hogy a karakterek átjárjanak egyik sztoriból a másikba."
A készítő emellett hozzátette, hogy az anyasorozat nézői számára a kísérőszéria helyenként de ja vu-t is okozhat, hisz a főszereplők hasonló problémákkal találkoznak majd, mint amik a The Walking Deadben előfordultak. Csak épp a karakterek másképp látják majd őket, esetleg itt kerül egy-két felvetett kérdés megválaszolásra. A The Walking Dead spinoffját 2 évadra rendelte be az AMC úgy, hogy még címe sincs, ez pedig nagyon ritka a modern televíziózásban, ahogy itt megírtuk. A történet Kaliforniában játszódik majd, a magyar AMC pedig már bejelentette, hogy az amerikai premier után 24 órával idehaza is látható lesz az újonc. A képen az Odaátot is megjárt Lauren Cohan, aki Maggie-t játssza a sorozatban.
Hasonló hírek
Emlékeztető: Kossuthkifli premier a Duna TV-n
Ma (vasárnap), 20:55; Kossuthkifli 1x01!

Vadromantikus road movie-ként hirdetik, valójában minisorozat a Rudolf Péter által rendezett Kossuthkifli, mely az 1848-49-es Magyarországra kalauzol, olyan színészekkel, mint Haumann Péter, Trokán Nóra, Reviczky Gábor, Nagy-Kálozy Eszter, Kálloy Molnár Péter, vagy épp Kőszegi Ákos. A 6 részes széria ambiciózus vállalkozás, és egyben próbálkozás arra, hogy ez legyen az új Kőszívű ember fiai a nézőknek. Fehér Béla regénye jó alap ehhez, mely afféle Jókai-paródia, de a produkció sajtótájékoztatóján látott pár részlet is biztató volt, amit láttunk. A sorozatról írt cikkeink itt olvashatóak vissza, itt pedig exkluzív interjúnk, melyet Trokán Nórával készítettünk, a Kossuthkiflivel kapcsolatban.
Hasonló hírek
Ned Stark élete és halála 60 másodpercben
A Trónok harca 1. évadában mindenki nagyot nézett, mikor a főszereplőnek tűnő hős lovag, Ned Stark a fűbe harapott. Pedig nemes volt, becsületes, jólelkű. A tévénézők ekkor szembesülhettek vele, hogy Westerosban bizony mások a játékszabályok, mint mondjuk A Gyűrűk Urában. A Vanity Fair gyártott Ned életéről és haláláról egy videót, ami nagyon rövid, ellenben rajzolt stílusával igencsak szórakoztató.

Hasonló hírek
Igénytelen és humortalan volt a Sas-kabaré - interjú Mogács Dániellel
Mogács Dániel egyszemélyes estje 2013 januárja óta volt látható a Thália Színházban, március 15-én pedig a tévében is bemutatkozik a Rohan(d)ó élet, a Comedy Central műsorán. Színész, rendező, humorista. Mogács a magyar média ismert figurája, talán az egyik legviccesebb stand-upos, aki nem fél senkitől. Se a közönségtől, se a bírálóktól. Ő viszont nagyon szívesen véleményt mond, interjúnkban szó esett a Sas-kabaréról, a külföldi komikusokról, arról, hogy egy stand-uposnak jót tesz-e, ha máshonnan merít ihletet. Mogács vall a legjobb és legrosszabb közönségekről és arról is, hogy neki bizony az írás több nehézséget okoz, mint az előadás. A Rohan(d)ó élet március 15-én, 21:00-kor kerül képernyőre, a Comedy Central műsorán.

A promókban láthattunk bábjátékot, keményebb poénokat tőled. A klasszikus fogásaidon kívül milyen újdonságokkal készülsz a nézőknek?
Nem tudom, vannak-e klasszikus fogásaim, az viszont biztos, hogy a bábjátékon túl egy igazi színházi esttel készülök a Comedy Central közönségének. Ez nem egy klasszikusabb stand-up est. Míg az enyém inkább a színház stílusával közelít majd. Összességében a színház lesz keverve a stand-uppal.

Van olyan külföldi humorista, akinek a munkásságát figyelemmel kíséred?
Nem szoktam őket nézni, mert akkor az ember akaratlanul is átveszi a stílusukat, a poénjaik is hatással tudnak lenni. Volt már olyan, hogy dolgoztam egy anyagon, aztán megláttam egy amerikai stand-upos produkcióját, hogy már ő is hozzányúlt a témához, hasonlóan. És sutba is dobtam az egészet. Veszélye van annak, ha az ember sokat néz más humoristákat. Lehet ezt is tanulni. De inkább a saját stílusomat szeretem csiszolgatni. A színészektől sokat lehet tanulni, de a stand-uposokat igyekszem nem annyira figyelni.
És a többi magyar stand-upos?
Vannak olyan kollégák, akik betéve tudják a külföldiek összes poénját. Én inkább megmaradok magamnak.

A humor fogyasztóként mennyire áll közel hozzád?
Nem nagyon nézek vicces sorozatokat és nem olvasok vicces könyveket, ha mégis ilyesmihez nyúlok, akkor leginkább animációs szériákat szoktam követni. A Family Guyt és a South Parkot nagyon viccesnek tartom. A most futó szitkomok között is van sok szellemes, de nálam az örök favorit a Monty Python és Mr. Bean.

Sokáig futott a képernyőkön a Sas-kabaré. Arról mi volt a véleményed? Inkább trashnek tartod, vagy jó volt az?
Én nem szeretem. Szerintem nem volt jó. Bizonyos korosztálynak nagyon tetszett, változnak az idők. De nem hiszem, hogy az emberek igényességét vagy humor-szintjét előre vitte. Inkább rutinból megoldott jeleneteket láthatott ott a néző. Gyerekszínházban is játszottam, többször. Ott is hasonló trükkök vannak, amik biztosan működnek. Ha a gyerektől megkérdezed, hogy ott van-e valaki a háta mögött, akkor üvölteni fogja, hogy igen vagy nem. Ha megkéred, hogy üvöltsenek, vagy dobogjanak a lábukkal, akkor megteszik. Ettől úgy fog tűnni, hogy fergeteges az előadás. De nem az. Rutinból dolgoztak. Hofi Géza hozott egy színvonalat. Ahhoz képest a Sas-kabaré túl nagy figyelmet kapott a tévében.

Az interjú a tovább mögött folytatódik!
Hasonló hírek
Az Így jártam anyátokkal színésznőjét igazolta le a Fargo
Az FX-nek nincs oka panaszra, olyan sorozatokat kínálnak a közönségnek, mint az Amerikai Horror Story, vagy 2014 kritikuskedvenc újonca, a Fargo. A Coen-testvérek kultfilmjén alapuló feldolgozás 2. évada már biztosan érkezik, ebben játszik majd fontos szerepet az Így jártam anyátokkalból és a Wall Street farkasából ismert Cristin Milioti is. A 10 epizódos folytatás előzmény lesz az első szezonhoz képest, hisz 1979-ben kezdődik az új etap. Milioti szerepe szerint klasszikus feleség lesz, aki akkor se esik kétségbe, ha lerobban a kocsija, vagy épp egy pisztolyt kell kitisztítania. A Fargo második évados premierje ősszel várható, idehaza a magyar AMC adja a produkciót. Erős kampánya volt Magyarországon a szériának nemrégiben, így sikerült is köztudatba hozni.
Hasonló hírek
George R. R. Martin a blogján fejtegeti a Trónok harca jövőjét
Közeledik az április 13-a és a Trónok harca 5. évados, magyarországi premierje, ezt pedig onnan lehet észrevenni, hogy csak úgy dőlnek a sorozattal kapcsolatos promóciós anyagok és hírek. Ma írtuk meg itt, miszerint az HBO vezetője, Michael Lombardo akár 10 évadon keresztül is elnézegetné a csatorna kínálatában a szériát. A kérdéssel kapcsolatban pedig A tűz és jég dala regénysorozat írója, George R. R. Martin is megnyilatkozott, mégpedig a blogján.
"Igen, tény, hogy az HBO többet akar 7 évadnál. A legtöbb találkozónkon felhozzák. A Trónok harcának viszont egyelőre 6 szezon garantált, a szerződés szerint. A tévézésben sok fura faktor közrejátszik, így a nézettség, a színészek fizetése, a tervezett új sorozatok. Jövő tavasszal remélhetőleg berendelik majd a 7. etapot is. Vagy még vele együtt a 8-at is. De az is lehet, hogy évadról évadra gondolkoznak majd a jövőben a csatornánál" - írja Martin, aki azt is hozzátette, nagyon örülne, ha mozifilmes bejezést kapna a westerosi saga.
Hasonló hírek
Új időpontra teszi a TV2 az Éden Hotelt
A TV2 merészet húzott, amikor a VIASAT3-tól átvette a valóságshow-t, azonban mind a kritikusok, mind a nézők többsége szerint minőségi lett a harmadik évad. Az új otthonra talált taktikai reality viszont nem igazán teljesít jól nézettségben, így teljesen érthető a döntés, miszerint március 16-től egy órával később, azaz 21:15-kor kezdődik majd az Éden Hotel. Emiatt a produkció kísérőműsora, a SuperTV2-n 22:30-kor fog indulni, azt követően pedig 23:30-tól jön az Éden Hotel ismétlése, mindenféle cenzúra és kitakarás nélkül. A TV2 esti műsorrendje egyébként a következőképpen alakul jövő héttől: 18:00-kor kezd a Tények, aztán 19:30-tól Jóban Rosszban, 20:15-től Zsaruk, új részekkel, 21:15-kor pedig Éden Hotel. (Fotó: TV2)
Hasonló hírek
Emlékeztető: Haven 5. évadpremier és maraton a Universal Channelen
Ma (péntek), 20:00; Haven 5x01-04!
Holnap (szombat), 20:00; Haven 5x05-08!
Vasárnap, 20:00; Haven 5x09-13!

A Stephen King rajongók nagyon örülhetnek, hiszen a Universal Channel olyasmit csinál, mint amivel a VIASAT3 próbálkozott annak idején. Ugyanis maratoni vetítésben adja le egyik sorozatának, a Havennek az új évadát. A produkció tipikus kisvárosi dráma, olyan, amilyet minden King-olvasó ismerhet, de talán a széria elmarad színvonalban még A Bura alattól is. Ennek ellenére van egy csomó furcsa, és bizarr eset a történetben, melyekért érdemes nézni a produkciót. A Universal Channel 3 nap alatt végigpörgeti a 13 részes szezont, aztán pedig március 20-tól, péntekenként dupla epizódokkal ismételhetik át a nézők a látottakat, 21:20-as kezdéssel.
Hasonló hírek
Hét évadnál is hosszabb lehet a Trónok harca
A Trónok harca az HBO aranytojást tojó tyúkja. Mindez kétségtelen, hiszen nézettség tekintetében a kábelcsatorna eddigi legsikeresebb műsoráról van szó. Eddig a széria készítő-párosa, David Benioff és Dan Weiss úgy nyilatkozott, hogy 7 évad után befejeznék a sztorit. Michael Lombardo, az HBO egyik főnöke azonban most a következőt találta mondani: "Teljességgel megbízunk bennük, azonban mind rajongóként, mind a munkámból kifolyólag nagyon örülnék, ha mondjuk 10 évados lenne a sorozat." Mi fog akkor történni, ha a készítők és a csatorna nem ért egyet? Lombardo szerint leülnek majd tárgyalni. Ha kell, akkor többször is. Továbbra is elképzelhető, hogy testvérsorozatot kapjon a Trónok harca, és azt is suttogják, hogy akár az utolsó etapot ketté is bonthatja az HBO, így elnyújtva a finálét 2018-ig.

Lombardo arról is beszélt, hogy esetleg egy mozifilmmel fejeznék be a szériát. "Voltak erről tárgyalások, igen. De amikor a Trónok harcát elkezdtük az HBO-n, akkor az egyfajta ígéret is volt a nézőknek, hogy az előfizetésükért cserébe a tévében láthatják a befejezést. Nem lenne szép dolog, ha még pluszban el kéne menniük a moziba, és fizetni még a jegyekért is, hogy láthassák a finálét."
Hasonló hírek