.

A New York-i helyszínelők búcsúznak egy időre

Írta: Gaax | 2008. június 05. 13:12
Ma (csütörtök) AXN, 22:00; CSI: New York-i helyszínelők 4x14! Az AXN legnézettebb sorozatai is pihenek nyáron, a Lost (4) és a Doktor House (2. évad ism) már levették a képernyőről, és most a CSI: New York is lekerül. A folytatásig csak úgy mint a másik kettőnél őszig kell majd várnunk, de addig is számíthatunk ismétlő részekre. Ha nagy rajongója vagy a helyszínelős sorozatoknak, akkor nyáron se kell aggódnod, hisz majdnem minden nap lemegy a 3 sorozat egyikéből egy ismétlő rész a következő csatornákon: RTL Klub, Viasat 3, AXN, Sorozat+ és a Cool-on is.

Vége a show műsoroknak is

Írta: Gaax | 2008. június 05. 10:19
Ma (csütörtökön) lesz a Gálvölgyi shownak és a Kész Átverésnek az utolsó része a nyári szünet előtt. A Gálvölgyi egye extra A kiválasztott show-al készül. De nem csak ez a két műsor kerül le a Tv műsorról, hanem majdnem az összes show műsor a két legnagyobb kereskedelmi csatornán. Csak néhány műsor megy tovább nyáron is, ezek közül néhányat felsorolok: Hal a tortán ami nyilván a nagy sikere miatt, nemrég a Barátok közttöt is megverte nézőszámban, A széf és a Reggeli műsorok is maradnak. Külön kiemelném, hogy néhány TV2-ös műsor végleg eltűnik majd hazánkból ezek Az igazság ára, Médiacápa, Liptai show és Mi kérünk elnézést erről már írtunk régebb itt:Link. A Beugró sorsa szerintem még kérdéses, mert a saját műsor savjában a többi megszűnő műsorral ellentétben szinte mindig nyerni tud és nem a néző számai is magas a 23:10-es időponthoz képest. A készítők tudomásunk szerint még tárgyalnak a folytatás lehetőségről és az interneten is aláírás gyűjtés indult a műsor megmaradása érdekében.

Az RTL Klub-on is vége az Alias 4. évadjának

Írta: Gaax | 2008. június 04. 20:40
Ma (szerda), 23:15; Alias 4x22! Az Alias 4. évadját az AXN után az RTL Klub is leadta. Ma lesz az évadzáró epizódja pont a nyári szünetre időzítve hazánk legnézettebb TV adóján az akció sorozatnak. Az 5. évad várhatóan ősszel indul az AXN-en és a csatorna vetítése után az RTL is megismétli az Amerikában már lement évadot. A nyár alatt is megy majd az Alias a hazai TV-k ben, igaz csak ismétlő részekkel. Az AXN hétfőn kezdte el a 3. szezon adását éjfélkor és hajnalban, az RTL meg a mai naptól kezdi ugyancsak a 3. évadtól a sorozat ismétlését hajnali időpontokban.

Vészhelyzet, lezárul a 13. évad is

Írta: Gaax | 2008. június 03. 11:24
Ma (kedd), RTL Klub, 21:15; Vészhelyzet 13x23! (ajánló itt: Link) Magyarország egyik legnézettebb sorozata egy kis szünetet tart, de ősszel jön vissza friss 14. évados részekkel. Mint az elmúlt években idén is 1 millió körüli nézettsége volt, és szinte minden esetben megnyerte a kedd estét, egyedül A nagy fogyás verte meg néhányszor az évad közepe felé. A 13. évad egy kis változást hozott a sorozatban, de szerintem csak előnyére vált. A Vészhelyzet 1994 óta megy Amerikában az NBC képernyőjén, de jövőre készül az utolsó 15. évad kin, erről már írtunk itt: Link.

Újabb szünet a TV2-ön

Írta: Gaax | 2008. június 02. 16:34
Ma (hétfő), 22:10; Gyilkos számok 3x23! A Gyilkos számok 3. évad utolsó előtti része után számomra érthetetlen okokból szünetet tart. Miért nem adják le az évadzáró részt még, és utána lehetne szünet. A Kutyaszorítóban minisorozatnál is ez volt, már akkor se értettem, hogy miért kell ez, de legalább akkor leadták egy héttel később egy jóval későbbi időpontban a záró epizodót. Sajnos a TV2-re jellemző ez a kapkodás vagy nem tudom minek nevezzem. A Gyilkos számok még nyert néha a vetélytárs csatorna Showder klub indításig, de azóta folyamatosan veri az RTL új műsora. A sorozat helyet is jön új krimi sorozat, a neve Gyilkos körök lesz, természetesen még lesz róla szó az oldalon, legalábbis a premierkor biztos.

Az NCIS is szünet tart

Írta: Gaax | 2008. június 02. 12:07
Ma (hétfő) TV2, 21:10; NCIS - Tengerészeti helyszínelők 4x12! Mint majdnem az összes sorozat, így az NCIS is szünetet tart őszig. A TV2 egyik legnézettebb sorozata, amíg nem a Győzike ment ellen sokszor megnyerte a hétfő 21 órás sávot az RTL ellen, sőt egy időben kétszer anyain is nézték mint egyes RTL Klub-os hétfő esti filmet. Az évadot több mint 1 millió ember követe hétről-hétre. A 24 részes 4. évadból még hátra lesz 10 rész amit ősszel add majd le a TV2. Az se kizárt, hogy a 4. után az 5. szezon is rögtön vagy csak kis szünetel adásba kerül a krimi hétfőben. Az NCIS helyet jövő hétfőtől egy új krimi sorozat jön a az Életfogytig zsaru. A premierről természetes még írunk.

Rejtélyek városa újra az RTL Klub-on

Írta: Gaax | 2008. június 02. 09:34
Ma (hétfő), 17:25; Rejtélyek városa 1x01! Eddig a Mónika show ment késő délutánonként és szinte mindig megverte a TV2-öt. De a nyári műsorrend miatt a show őszig szünetel. A mai naptól ezért a Rejtélyek városa kerül adásba, és megismétli az RTL a teljes sorozatot. A teljes sorozat alatt igazából csak 1 évadot értünk, mert az alacsony Amerikai nézettség miatt nem készült több. A csatorna először 2006-ban adta le a sorozat akkor még friss epizódjait a Lost Eltűntek évadbefejezése után péntekenként a 21 órás sávban. Úgy tudom a Cool nem sokkal később megismételte a Rejtélyek városa epizódjait.

Tűzvonalban évadzárás az m1-en, részletek az új évadból

Írta: Gaax | 2008. június 01. 20:01
Ma (vasárnap), 21:00: Tűzvonalban 2x20! Az új magyar sorozat egy kis szünetet tart, de ősszel jön vissza a 3. évados részekkel. Az első évad 2007 őszén kezdődött a Magyar Televízió műsorán és annyira bejött a csatornának, hogy rögtön az első évad zárása után jött a 2. Véleményem szerint az első évad elején még egy kicsit bénázott a sorozat, de a közepére összeszedte magát, és a 2. évadra tényleg egy nagyon jó Amerikai szintű sorozat lett belőle. Az új évadban Bordást előléptetik egy újonnan létesült kommandós csoport a: Különleges műveleti csoport vezetője lesz, aminek a központja a Mosoly utcában lesz. A csoportnak tagjai lesznek Alter és Mike is és még egy pár rendőrt is át helyeznek hozzájuk. Móriczot előléptetik az őrs parancsnokává. A 2. évadban megjelent a ,,Papa” nevű bűnöző is, valamint úgy tűnik, hogy Jutka (Demsa felesége) mégis él, pedig mindenki rég halottnak hitte és ö felelős több komoly bűncselekményért.

Itt a nyár, finálék és szünetek

Írta: Gaax | 2008. május 31. 15:14
Nyáron úgy mint Amerikába Magyarországon is kevesebben nézik a TV-t mint ősszel, télen vagy tavasszal. A sorozatok nagy többségéből csak 22-26 rész készül egy évben, így logikus, hogy a vetítést a nézettebb évszakokra időzítik. Így nyáron sokszor csak ismétlést adnak a TV-k vagy az olyan sorozatokat, amiből több évadnyi lemaradásuk van szülő hazájukhoz képest, így egy évében akár több évadot is le tudnak adni. A műsorok nagy része is szünetet tart, mert a műsorvezető és az állandó szereplőknek is kell egy kis szabadság. Szünetet tart többek között a Lost, CSI: New York-i helyszínelők, Született feleségek, Vészhelyzet és a Grace Klinika is. Ezeket már levették a képernyőről vagy a következő hetekben fogják, természetesen mindegyik utolsó részről volt vagy, lesz emlékeztető kirakva. A nyári időszakban az ismétléseken kívül néhány új sorozat is fog indulni, meglátjuk melyik milyen sikeres lesz, és hogy melyik sorozat maradhat a TV-ben ősztől amikor gyakorlatilag minden nagy sorozat visszatér. A Visszaszámlálónkban is tűnnek el a sorozatok, de majd pótolni fogjuk majd a nyáron indult kisseb sorozatokkal.

Jön A meló 2. évadja (100. hír)

Írta: Gaax | 2008. május 31. 13:12
Ma (szombat), 17:55; A meló 2x01! Az első évad után az AXN elhozta a 2. is. Mától jön a 2. évad is a csatorna műsorán. A premier rész 17:55-től fog menni, de a 2x02-től 5 perccel később 18:00-től láthatjuk a produkciót. Az szezon 13 részes lesz. A sorozat egy kiváló nyomozóról szól akinek a magánéletében a káosz uralkodik. Iszik, gyógyszereket szed, szeretőt tart és még szerelmes az egyik kolleganőjébe is. A főhőst a Ments meg sorozatból ismert Denis Leary alakítja. Ez a honlap 100. híre!

Újra képernyőn a Csillagközi szökevények

Írta: Gaax | 2008. május 29. 15:50
Ma (csütörtök) AXN Sci-fi, 22:00; Csillagközi szökevények 1x01! A sci-fi rajongók most ürülhetnek, hisz a mai naptól újra műsoron a Csillagközi szökevények, az érkezésről itt írtunk először: Link. A sorozat premier utáni részeit kedd és csütörtök este 22:00-kor lehet látni, de minden epizódnak lesz ismétlése másnap délután 16:00-tól. Az első 2 évad után nagyjából 1 hónap múlva az AXN Sci-fi leadja majd hazánkban még nem látott maradék 3 évadot is.

Visszatér a Szellemekkel suttogó a TV2-re

Írta: Gaax | 2008. május 28. 15:59
Ma (szerda), 17:25; Szellemekkel suttogó 1x14! A TV2 mától folytatja a sorozatot ott ahol abbahagyta pár hónapja. Ezeket a részeket már leadta az AXN nemrég. Minden délután láthatjuk majd a produkciót, sőt az 1. évad végé után, rögtön jön a 2. évad is, így leelőzik majd az AXN-ent, hisz az ők csak heti 2 részt fognak adni az új évadból. Mind két TV csatornán juniús 10-én lesz a 2. szezon premier epizódja. A sorozat első 13 részét heti egyszer adta a 20 órás sávban a TV2 és nagyjából 900 ezren nézték.