.

Társkereső műsort indít a Viasat 3

Írta: KTL | 2010. február 15. 17:25
A Cég hangján kívül egy társkereső realityt is indít tavasszal a Viasat 3 ,,Téged akarlak" címmel. A műsor adásaiban három nő és három férfi szerepel majd, akik több napig lesznek együtt, ráadással közben mindenféle feladatokat is meg kell oldaniuk. A csatorna saját gyártású show-i nagyrészt eddig licens-ek voltak, de a mostani saját fejlesztésű lesz. A műsorra már jelentkezni is lehet, lássuk az első ajánlóját:

Elmaradt premier, csak heti egy Chuck és Agymenők friss rész

Írta: KTL | 2010. február 15. 17:09
Az előző hétvégétől (tegnapelőtt, tegnap) újra csak heti egy Chuck és Agymenők friss rész látható a Cool-on. Azért változtatott a csatorna, mert így tovább kitartanak a friss részek. Ennek eredményeként tegnap nem került műsorra a Chuck 2. évadjának premier része sem, ez értelem szerűen ezen a héten kerül adásba, pontosabban szombaton 11:20-kor, majd ismétlés vasárnap 18:20-kor. Az Agymenőkből mostantól tehát csak szombaton 10:55-kor lesz új epizód, majd ennek ismétlése vasárnap 17:55-kor lesz.

A nézők döntik el mi menjen 26-án a TV2-n

Írta: KTL | 2010. február 14. 19:42
26-án péntek este a TV2 a nézőkre bízza a döntést, hogy melyik film menjen 21:20-tól a csatornán. Persze nem teljes mértékben, két produkció közül lehet választani, az egyik az Orvlövész a másik pedig a Golyóálló. Az a film kerül képernyőre amire a legtöbben szavaznak. Hogyan lehet majd szavazni? Ez egyelőre még nem derült ki, hamarosan ajánlók jelennek meg a csatornán, melyből kiderül a voksolás formája is. Egy jó darabig ez lesz az utolsó olyan péntek este amelyen film megy a TV2-n, hisz a rákövetkező héten indul az NCIS: Los Angeles.

A leszámolás hete, hétfőtől a TV2-n

Írta: KTL | 2010. február 14. 19:07
A tavaly márciusi epizódok után jövő héten újra vérfürdő várható a Jóban Rosszbanban. A leszámolás heteként promózott részekben a mostani esküvőt egy megszállott sorozatgyilkos fogja megzavarni. Természetesen nem túl sokat lehet tudni a cselekményről, de nem is akarok nagyon belemenni. A tavalyi hasonló stílusú epizódokat a szokottnál jóval több ember figyelte, így most is igen jó nézettségre lehet számítani. A Jóban Rosszban friss ajánlója itt nézhető meg.

Csütörtökön visszatér a LÖIM Fábryval

Írta: Daniel19 | 2010. február 14. 00:08
Február 18-án, azaz csütörtökön visszatér több hónapos szünete után a Legyen Ön is Milliomos Fábry Sándorral. Ebben a hónapban még sztárpárok, de márciustól bárki versenghet a milliókért. Az RTL Klub szerint várhatóan csak 3 estén lesznek láthatók a civil emberek (utána nyilván nyári szünetre megy a műsor). A csütörtöki adás ajánlója:

TV2-ös premierek és visszatérések időpontokkal márciusban

Írta: KTL | 2010. február 12. 22:41
A Doktor House folytatásáról ma már beszámoltunk (március 3.), nézzük a többit. Március 1-én (hétfőn) érkezik a Gyilkos számok 5x13 epizódja, 2-án (kedden) 23:20-kor jön A médium 5. évadja, 3-án (szerdán) a Született feleségek 5x23 része, majd két hétre rá az új évad. 5-én (pénteken) dupla résszel indul az NCIS: Los Angeles, később várhatóan már csak heti 1 epizóddal megy és végül pedig 10-én (szerdán) 23:20-kor folytatódik a Szellemekkel suttogó 4x09 4x08 epizóddal.

House folytatás

Írta: KTL | 2010. február 12. 21:38
Február 24-én ismétlésre kerül a Doktor House 5x23 epizódja, ez volt a szünet előtti utolsó friss rész. Rá egy hétre, március 3-án pedig visszatér új részekkel, vagyis az 5x24 évadzáró epizóddal.

A Drót 4. évadja Duna TV-n

Írta: KTL | 2010. február 12. 21:26
Ma (péntek), 22:35; Drót 4x01! Csütörtök, 23:15; Drót 4x01! (ism.) Ma este folytatódik a Drót a Duna TV-n. A 4. évad 13 részes lesz és heti rendszerességgel lesz látható a csatornán.

Kiderült mikortól lesz látható az eredeti CSI sorozat az RTL-en

Írta: KTL | 2010. február 12. 15:58
Decemberben itt írtunk a CSI: A helyszínelők RTL-es eljöveteléről. Ekkor még csak annyit tudtunk, hogy tavasszal érkezik, most viszont megtudtuk a pontos premier dátumot. Március 26-tól indul a CSI: A helyszínelők a 4. évadjától, a New York-i helyszínelők helyén. A 4. évados indulás tehát azt jelenti, hogy az első 3 évad nem kerül az RTL képernyőére, de ezen szerintem nem kéne kiakadni, hisz a Viasat 3 már egy csomószor leadta ezeket az évadokat.

Tavasszal bedurvul az AXN

Írta: KTL | 2010. február 11. 22:51
Tavasszal az AXN-től már megszokott módon igen csak ráerősít a csatorna. Visszatérnek új évadokkal a vezető sorozatai és újak is érkeznek. Mielőtt azonban rátérnénk, gyorsan vegyük át mi várható még februárban. 15-től új részekkel, vagyis az 1x06 résztől folytatódik a FlashForward - A jövő emlékei és 18-án érkezik a Doktor House a csatornán még nem látott 5. évadja. Rögtön az évszak elején, már március 3-tól érkezik a CSI: New York-i helyszínelők új 6. évadja, mely szerdánként 21 órától lesz látható. Továbbá tavasszal jön szerda 22 órára a Gyilkos elmék 5. évadja, hétfő 22 órára a Lost Eltűntek 6. évadja és kedd 22 órára a Szellemekkel suttogó 4. évadja. Érkezik a Rush - A hajsza 2. évadja, az NCIS az AXN-en még nem látott 2. évadja és a Kaliforgia 2. évadja is. Továbbá új részekkel visszatér az Internátus és a Balfék körzet is. Új sorozatként érkezik az egyelőre magyar cím nélküli Life Inexpected, jön az HBO-ról már ismert True Blood - Inni és élni hagyni és bemutatkozik Az ügyvédek (The Practice) is. A következő képen az AXN tavaszi műsorstruktúrája, majdnem az összes visszatérő sorozattal táblázatba víve.

Lesz 24 mozifilm

Írta: KTL | 2010. február 10. 08:13
A sorozat befejezése után lesz egy 24 mozifilm is, mely nem a sorozattól megszokott módon Amerikában, hanem Európában játszódik majd. A film premier időpontja tehát a sorozat bejezésétől függ. A napokban dől el, hogy a Fox berendeli-e a 9. évad. Abban az esetben ha mégsem rendelné be, akár egy másik csatornára is érkezhet a folytatás. Amint kiderülnek további részletek, megírjuk.

Női Szimat Nyomozóiroda az HBO-n

Írta: KTL | 2010. február 09. 18:31
Ma (kedd) HBO, 19:10; Női Szimat Nyomozóiroda 1x01! Csütörtök HBO 2, 20:10; Női Szimat Nyomozóiroda 1x01! Csütörtök HBO 2, 03:05; Női Szimat Nyomozóiroda 1x01! (ism.) Vasárnap HBO, 12.05; Női Szimat Nyomozóiroda 1x01! (ism.) Hétfő HBO 2, 13:35; Női Szimat Nyomozóiroda 1x01! (ism.) Ma este az HBO-n, csütörtökön az HBO 2-n lesz a Női Szimat Nyomozóiroda premierje. Az HBO hivatalos sajtóközleménye: Precious Ramotswét, aki az afrikai Botswanában nőtt fel, apja mindig arra biztatta, hogy valósítsa meg az álmait, akármibe is kerül. Most a harmincas évei közepén járó Precious éppen ezt teszi: valószínűtlen karriert készül építeni egyedülálló adottságaira, intuíciójára és kíváncsiságára építve, hogy hasznára legyen azoknak, akiknek a leginkább szüksége van segítségre.... Az Alexander McCall Smith nemzetközi sikert élvező regénysorozatán alapuló, és az HBO, a The Weinstein Company és a BBC koprodukciójában készült Női Szimat Nyomozóiroda című drámasorozat február 9-én debütál az HBO műsorán. „Az Első Női Detektív Iroda” című könyvsorozat Precious Ramotswe, az egyetlen női tulajdonban lévő botswanai nyomozóiroda rendkívüli megérző képességgel megáldott, bölcs tulajdonosának kalandjait meséli el. Na persze egy nyomozó nem maradhat segítőtárs nélkül, így Mma Ramotswe rendkívül hatékony, de meglehetősen furcsa titkárnője, Grace Makutsi segítségével vizsgál ki eseteket, vagyis embereknek segít megoldani a problémájukat, és különleges barátságba kerül egy szerelőműhely nagy tiszteletnek örvendő tulajdonosával is. A Botswanában forgatott sorozat főhősnőjét, Precious Ramotswét – aki az egyik legkedveltebb modernkori regényhősnő, a Grammy-díjas Jill Scott játssza. A Női Szimat Nyomozóiroda további főszereplői: Anika Noni Rose („Dreamgirls”), aki Precious fura titkárnőjét, Grace Makutsit alakítja, valamint Precious Ramotswe eltökélt hódolója, JLB Matekoni megformálója, Lucian Msamati. A pilot vendégszereplői: David Oyelowo („Az utolsó skót király”, HBO-s „Five Days” és „Ahogy tetszik”), Idris Elba („28 héttel később”, HBO-s „Drót”), Colin Salmon („Halj meg máskor”, „Match Point”) és a Tony-díj nyertes John Kani („Final Solution”, „Ragadozók”). A sorozat kétórás pilot epizódját – ami 2008-ban került bemutatásra a BBC-n – az a nemrég elhunyt Anthony Minghella rendezte, akit „Az angol beteg” című filmért Oscar-díjjal jutalmaztak. A pilot epizód vezető producerei voltak a „Távol Afrikától” című filmért Oscar-díjjal jutalmazott, 2008-ban elhunyt Sydney Pollack, Richard Curtis (Oscar-jelölt a „Négy esküvő és egy temetés” c. filmért, illetve Emmy-t kapott az HBO-s „Kávé és szerelem”-ért), Bob Weinstein és Harvey Weinstein. Anthony Minghella, Timothy Bricknell és Amy J. Moore producerként működtek közre a pilot készítésénél.
hirdetés