.

Két és fél hét után új időpontban jönnek A szökés utolsó részei

Írta: KTL | 2009. október 30. 07:40
Ma (péntek), 22:20; A szökés 4x20! Jövő péntek, 22:20; A szökés 4x21! 20. péntek, 22:20; A szökés 4x22! Ma este egy kis szünet után folytatódik A szökés a 4x20 epizódjával az RTL-en. Jövő pénteken jön a sorozat záró dupla rész első fele a 4x21, majd rá két hétre a 4x22. A szökést lezáró The Final Break nevű film várhatóan a 4x22 utáni héten kerül műsorra, vagy egy este vagy külön választva két péntek estén. A mai epizód ajánlója:

CSI: New York-i helyszínelők új időpontban az RTL-en

Írta: KTL | 2009. október 30. 07:15
Ma (péntek), 21:20; CSI: New York-i helyszínelők 2x09! Mint már korában is megírtuk, mától hétfő helyett péntek esténként lesz CSI: New York-i helyszínelők az RTL Klub-on. A mai 2x09 epizód ajánlója: itt nézhető meg.

November közepén nagy nehezen lezárja a Pasifaló 1. évadját az RTL Klub

Írta: KTL | 2009. október 29. 18:18
Még március 29-én indult a Pasifaló 1. évadja az RTL Klub-on. Kezdetben csak 2-3 hetente volt látható egy epizód, majd a nyár elején rájött a csatorna, hogy ez az állapot nem tartható. Innentől kezdve is csak nagyjából minden második hétvégén ment csak a sorozat, de ekkor szombaton és vasárnap is. Persze ezután is számos epizódja elmaradt. Kíváncsi lennék, ki bírja így követni a sorozatot. Ha addig nem marad el újabb rész akkor november 14-én, 13:15-kor az 1x22 epizóddal lezárul az évad. Megjegyezném ez a premier után közel 8 hónappal lesz.

Magyar lány, magyarul beszél a FlashForward (A jövő emlékei) 1x04 részében

Írta: KTL | 2009. október 29. 15:40
A FlashForward vagy magyar címén A jövő emlékei 4. részében egy magyar lány Gőgh Csilla szerepelt. A jelenet végén több magyar szó is elhangzik tőle. Csillával nemrég a SorozatGuru készített interjút, melyet itt itt olvashattok el.

Januárban jönne a Chuck, a Trauma lekerül a képernyőről

Írta: KTL | 2009. október 29. 14:26
Elkaszálta a Traumát az NBC, de nem azonnal, 13. részig még képernyőn lesz a sorozat. Az ok egyértelmű, az igen rossz nézettség. Napokon belül lesz pilot kritikája az oldalon. A Chuck 3. évadja viszont 13 helyett 19 epizódból áll majd és a tavaszi indulás helyett a januári most a legvalószínűbb. Itthon egyes pletykák szerint a folytatás (1x04) nem az RTL-re, hanem a Cool-ra érkezik majd, meglátjuk.

Lost: Az utolsó évad

Írta: KTL | 2009. október 29. 06:47
Josh a lostspoilers szerkesztőének segítségével összeszedtük mi várható a Lost befejező 6. évadjában, mely Amerikában január közepén, itthon az AXN-en pedig tavasszal indul. Az évad 18 részes lesz, dupla nyitó és záró epizódokkal. Állandó szereplő lesz: Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), Terry O’Quinn (Locke / ÁlLocke), Yunjin Kim (Sun), Daniel Dae Kim (Jin), Michael Emerson (Ben), Josh Holloway (Sawyer), Ken Leung (Miles), Jorge Garcia (Hurley), Naveen Andrews (Sayid), Henry Ian Cusick (Desmond), Emilie de Ravin (Claire), Jeff Fahey (Frank) és Nestor Carbonell (Richard Alpert). Legalább egy-egy epizód erejéig biztosan visszatér Ian Somerhalder (Boone), Dominic Monaghan (Charlie), Maggie Grace (Shannon), Daniel Roebuck (Dr. Arzt), William Mapother (Ethan), Said Taghmaoui (Caesar), Kimberly Joseph (Cindy), Andrea Gabriel (Nadia), Katey Sagal (Helen), Alan Dale (Charles Widmore), Fredric Lehne (Edward Mars), Sean Whalen (Frogurt), Brad William Henke (Bram), a 2. és 3. évadban látott két gyerek (Emma és Zach), Elizabeth Mitchell (Juliet) , és valószínűleg Julie Bowen (Sarah Shephard) is. Több színészről még tudni feltűnik-e az évadban. Minden részben látni fogunk visszaemlékezések és előretekintések helyett egy alternatív idősíkot, amiben megmutatják, hogy mi lett volna ha nem zuhan le a repülő, hanem Los Angelesben landol. A 6x01-02 multi centrikus (összes szereplőre alapuló), a 6x03 Kate, a 6x04 Locke, a 6x05 Jack és 6x06 pedig Sun centrikus lesz. A Lost 6. évadjának hivatalos plakátja a tovább mögött.

Reba, novemberben a Comedy Central-on

Írta: KTL | 2009. október 29. 00:43
Novemberben érkezik a Reba a Comedy Central-ra. A sorozat 2001-ben indult és 6 évadot ért meg, a WB, majd az utolsó évadját a The CW sugározta. Az első 5 évadja 22-23 epizódból áll, a 6. pedig 13-ból. Szinte végig alacsony nézettséget hozott, majdnem be se rendelték a 6. szezonját.

FlashForward (A jövő emlékei) spanyol buszos promókép

Írta: KTL | 2009. október 28. 20:11

Ma este indul A médium 5. évadja a Hallmark-on

Írta: KTL | 2009. október 28. 17:42
Ma (szerda), 21.00; A médium 5x01-02! Vasárnap, 22.00; A médium 5x01-02! (ism.) Itt A médium 5. évadja a Hallmark-on. Az 5x01-02 epizodok ma este 9-től, ismétlés vasárnap este 10-kor. Nem csak most lesznek dupla friss részek, minden szerdán hasonlóan jelentkezik a csatorna. Az évad csak 18 részes, így 2 hónap alatt le is tudja a Hallmark. Amerikában szeptemberben indult A médium 6. szezonja.

CSI: A helyszínelők extra epizód lesz jövő pénteken az RTL Klub-on

Írta: KTL | 2009. október 28. 14:27
Jövő pénteken az RTL-en az aktuális CSI: New York-i helyszínelők epizód mellett, délután 15:35-kor egy extra sima helyszínelős rész is lesz Helyszínelők a kulisszák mögött címen. Az összeállításból kiderül, hogy készül a világ egyik legsikeresebb sorozata, a CSI: A helyszínelők. Megtudhatjuk, hogy a sorozat szereplői, hogy élték meg a forgatásokat és hogy változtatta meg életüket a sorozat. Interjúk, érdekességek, sosem hallott háttértörténetek.

November közepén indul a Tuti gimi 4. évadja az RTL Klub-on

Írta: KTL | 2009. október 27. 23:29
Az RTL klub nagyjából két és fél év után végre folytatja a Tuti gimit. A 4. évad premierje november 15-én szombaton vasárnap 13:25-kor lesz. Minden szombaton vasárnap délután megy majd új rész. Amerikában már javából megy a 7. évad, így az RTL jócskán le maradva ezzel a sorozattal is. A 4x01 tartalmából: Haley rémülten sikítozik a hídon, amiről Nathan a vízbe vetette magát, hogy kihúzza a folyóba zuhant kocsiból Coopert és Rachelt, de ő is ott ragad. Végül csodával határos módon Cooper teste a felszínre emelkedik, Rachelt és Nathant Lucas már nem találja a kocsiban. A parton fekszenek eszméletlenül. Nathan azt állítja, hogy nem ő mentette meg a többieket. Dan megfenyegeti Debet, aki újra visszaesik a gyógyszerfüggőségbe és fegyvert hord. Peyton rádöbben, hogy van egy féltestvére.

Pilot kritika: FlashForward (A jövő emlékei)

Írta: KTL | 2009. október 27. 21:22
A FlashForward története röviden: Mindenki két perc tizenhét másodpercre elveszti az eszméletét, majd magukhoz térésük után nemsokkal rájönnek, hogy ez alatt a 6 hónap múlva esedékes jövőt láttak. Az ájulás alatt katasztrófa helyzet alakul ki a világon, repülők zuhannak le, betegek halnak meg a műtőben, hatalmas autóbalesetek... Bennem két fő kérdés fogalmazódott meg. Miért történt ez a rövid időugrás és, hogy ezek után meg tudják-e változtatni a jövőt? A pilot epizód szinte végig izgalmas volt, miközben jobban megismerhettük a főszereplőket a hangsúly talán az FBI munkáján volt, melynek emberei próbálják kideríteni mi is történt. Ahogy egyre telnek a percek az epizódból mindig egy újabb szereplőről derül ki, hogy ő mit látott, mi lesz vele fél év múlva. Van aki retteg attól, hogy bekövetkezik vele amit látott, van aki attól fél, hogy nem fog. Így stílusilag a sci-fi mellett a dráma jelleg is jelentős.
Én pilot értékelésem 7/10, mindenképpen megnézem a 2. részt. Amerikában az abc-n több mint 12 millióan nézték, azóta viszont némileg csökkent a nézettsége, de megkapta a teljes évados berendelést. Hazánkban, mint már megírtuk, november 16-án indul az AXN-en a sorozat, majd tavasszal érkezik az egyik országos adóra is. A magyar címe A jövő emlékei lesz.
hirdetés