.

Nem ér a nevem évadváltás a Viasat 3-on

Írta: Gaax | 2009. január 30. 07:55
Ma (péntek), 22:05; Nem ér a nevem 1x15! Ma (péntek), 22:35; Nem ér a nevem 2x01! December 12-től minden péntek este dupla részel jelentkezik a Nem ér a nevem 1. évadja. A premierkor írt hírünk itt olvasható vissza. A 1. évad évadzáró 1x15 epizódja ma este 22:05-től lesz, majd rögtön utána 22:35-től kezdődik a 2. évad első epizódja.

Így jártam anyátokkal 3. évad a Comedy Central-on

Írta: Gaax | 2009. január 29. 14:43
Ma (csütörtök), 21:00; Így jártam anyátokkal 3x01! Vasárnap, 16:30; Így jártam anyátokkal 3x01! (ism) Nem sokkal a 2. évad befejezés után itt az Így jártam anyátokkal 3. évadja a Comedy Central humor csatornán. Premier ma este 9-kor, ismétlés vasárnap délután fél 5-kor. Friss részek péntek kivételével mindig minden hétköznap 9-től lesznek, ismétlés pedig szombaton és vasárnap 4-től és fél 5-től.

A TV2 sajtótájékoztatója a következő hónapokról

Írta: Gaax | 2009. január 29. 13:38
Az RTL Klub után a TV2 is tájékoztat a következő hónapokról. Az RTL sajtótájékoztatójáról írt hírünk itt olvasható. A tájékoztatóban gyakorlatilag sorozatok terén nem sok ujjat mondtak, sőt olyan sorozatokról sem beszéltek amiknél már ősszel bejelentették, hogy 2009-ben várható a TV2-re, ezek a 90210, Harper’s Island, Painkiller Jane és Bionic Woman. Szó volt arról, hogy jön az NCIS folytatása a krimi hétfőben, melyet az Elit egység fog követni, kedden lesz a Született feleségek valamint a Rúzs és New York. Szerdán Doktor House után Szellemekkel suttogóból lesznek új részek a csatornán. A Jóbban rosszbanhóz új szereplők érkeznek és a mostaniak közül többnek távozni kell. Két új saját gyártású napi műsort indít a TV2. Az egyik a Mr. & Mrs. – A sztárpár show ahol ismert sztárpárok mérkőznek meg egymással, a két műsorvezető Liptai Claudia és Till Attila lesznek. Visszatér az Áll az alku is, új műsorvezetőnek Kovács Áron kérték fel. Hetente jelentkező új produkció a pokerstars.hu műsorban közéleti személyiségek ülnek egy asztalhoz, hogy Texas HOLD’EM-et játszanak. A játék házigazdái Korda György és Nacsa Olivér lesznek. Kisesebb változás lesz, hogy február 2-tól a Joshi Bharat 17:25-től fog kezdődni a Mónika show ellen.

Vasárnap évadzárás, jövő vasárnap évadnyitás

Írta: Gaax | 2009. január 28. 22:25
A 10. évfolyama a Cobra 11-nek szeptember 7-én kezdődött. Azóta egy pár hetes szünetet leszámítva minden vasárnap 19 órától látható a sorozat mostani évfolyama. Most vasárnap viszont lezárul az évad a 10x16 epizóddal. Mint ahogy az várható volt a 10. után azonnal folytatja az RTL Klub a sorozatot a 11. szezonnal, hisz az elmúlt évek alatt annyit ismételte a Cobra 11-et, hogy több évadnyi friss szezont raktározott be. A 11. évad dupla premier része tehát a jövő vasárnap és a rákövetkező vasárnap vetíti a csatorna. Mint már írtuk korábban, a Tom-ot alakító René Steinke kilép a sorozatból, a 11x01 epizódban fog utoljára szerepelni.

Megújult a SorozatWiki

Írta: Gaax | 2009. január 27. 19:59
Ahogyan azt Ti is észrevehettétek, egy kicsit átalakult az oldal szerkezete. A módosítás lényege, hogy eltűnt a jobb oldali panel oszlop, valamint, hogy az oldal az 1024x768 monitorokhoz van optimalizálva, vagyis fix szélességű! A módosításokra elsősorban azért volt szükség, mert Internet Explorer-ben több hiba is volt az oldalon. A másik ok pedig az, hogy mostantól minden monitoron ugyanakkorák lesznek a hírek és a nagyobb monitorokon sem kell majd a széthúzott, hosszú sorokat olvasgatni. További változás, hogy megszüntettük az üzenőfalat! Ha bármilyen észrevételed van az átalakítással kapcsolatban írj az oldal alján megtalálható címre vagy a kapcsolat menü pontra kattintva!

4. heti nézettség: Nagyon erős a Cobra 11

Írta: Gaax | 2009. január 27. 18:47
A teljes lakosság körében a múlt héten megint a Vacsoracsata nyert, majd második alig lemaradva a Barátok közt lett. A 18-49 év közötti kereskedelmileg kiemelten fontos korosztályban már a Barátok közt nyert, és a Vacsoracsata csak a 4. legnézettebb műsor volt. A héten a szokásosnál is jobban szerepelt a Cobra 11. Teljes lakosság körében ötödik, míg 18-49-ben a harmadik legnézettebb műsor volt. TOP 5: (teljes lakosság) 1. VACSORACSATA - 1 777 086 (35,9%) 2. BARATOK KOZT - 1 755 872 (34,8%) 3. FOKUSZ - 1 673 651 (32,5%) 4. RTL HIRADO - 1 649 379 (36,6%) 5. COBRA 11 - 1 626 903 (31%) A korcsoportonkénti toplisták, és a többi nap főbb esti nézettsége a tovább mögött olvasható.

2009 tavaszán visszatérő RTL-es sorozatok videó

Írta: Gaax | 2009. január 27. 17:53
Itt egy RTL-es videó. Elvileg ezek az RTL Klub legnagyobb tavasszal visszatérő vagy folytatódó sorozatai. Eddig nem jelezte az RTL, hogy A szökést folytatná például, de ha hihetünk a videójuknak akkor pár hónap múlva jöhet a 4. évad.

Fél év csúszással jövő héten indul a Dr. Csont 2. évadja

Írta: Gaax | 2009. január 27. 14:16
Eredetileg a 2. évadja a Dr. Csontnak szeptember 3-án a Cool-on indult volna, de a csatorna az utolsó pillanatban lefújta a premiert. Erről részleteket itt írtunk. Majdnem fél év elteltével jövő hétfőn A mentalista primerje után 22:05-től elkezdi adni az RTL Klub a sorozat 2. évadját. Amerikában ősszel indult a 4. évadja a Dr. Csontnak így ha sokan nézik a sorozat 2. évadját elképzelhetőnek tartom, hogy még idén elkezdi adni az RTL a produkció 3. szezonját is. A 2x01 premier rész ajánlója megnézhető a tovább mögött!

2-án is új sorozattal várja nézőit az RTL Klub

Írta: Gaax | 2009. január 26. 17:48
Jövő hétfőn vagyis február 2-án este a Barátok közt után 21:20-kor lesz A mentalista premier epizódja az RTL Klub-on. A sorozat minden hétfőn este megy majd az RTL-es filmek és a Győzike helyett. Úgy néz ki a csatorna nem tervez friss Győzike részeket, talán végleg megy is szűnik az igen színvonaltalan show műsor. Az új sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is. A mentalista az NCIS - Tengerészeti helyszínelők friss részei ellen megy majd, kíváncsi vagyok sikerül-e legyőznie.

Tavasszal az AXN-re is megérkezik a Harmadik műszak 4. évadja

Írta: Gaax | 2009. január 26. 11:30
Az RTL Klub 2007 nyarán fejezte be a 6 évados Harmadik műszakot. 2008.05.27-től az AXN elkezdte a sorozat ismétlést a kezdetektől, majd közvetlenül az 1. évad után 06.26-tól a 2. évadot is leadta. A 2. szezon után nyári szünetre ment a sorozat, de 08.25-től elindult a 3. évad is a sorozatból ami 09.19-ig tartott. Azóta csak a sorozatnak az AXN is már leadott részeit ismétlik, de ennek hamarosan vége. Tavasszal leadja a csatorna az AXN-en még nem látott 4. évadot is. Részletes időpontot még nem tudunk, de ahogy közeleg a folytatás tájékoztatunk titeket.

Megváltozik az AXN műsorstruktúrája februártól

Írta: Gaax | 2009. január 26. 11:19
Az AXN Blogon megjelent egy sajtótájékoztató, ahol a csatorna tájékoztatja a nézőit az AXN-en történő februári váltásokról. A tájékoztató így hangzik: Február közepétől megváltozik a főműsoridő. Ahogy elkezdődnek a fontosabb premierek az AXN-en február közepétől, jelentősen megváltozik az AXN főműsoridős struktúrája. Eddig - ahogy hozzászoktatok - minden hétköznap este nyolckor és kilenckor is egy sorozatot vetítettünk, azaz ezeket a sávokat mindig ugyanaz a sorozat foglalta el. Jelenleg a Gyilkos Elmék harmadik évadját láthatátok este kilenckor, nemsokára pedig a CSI: NY követi őt a kilences sávban. A premierepizódokat eddig este tízkor és tizenegy órakor láthattátok. Február 17-től azonban, amikor elindul a Doktor House harmadik évadja - a premiersáv "lecsúszik" kilencre, azaz ekkortól már nem minden este ugyanannak a sorozatnak a különböző epizódjait láthatátok majd, hanem minden hétköznap este más sorozat érkezik kilenckor és tízkor. Az esti nyolc órás sávban továbbra is egy sorozat epizódjait vetítjük majd. A kedd esték a Doktor House című sorozaté lesznek, február 17-től a harmadik évad duplaepizódjaival várunk titeket. Szerdánként egy-egy jó film kezdődik majd kilenckor, csütörtök esténként pedig az Alias ötödik évadja és a Vak Igazság (Blind Justice) egy-egy része lesz látható kilenctől és tíztől. Péntekenként az Életem legrosszabb hete (Worst Week) épp a struktúra-váltás miatt este kilencre kerül, amit majd egy film követ megintcsak. A héfő esték pedig a Regenesis új epizódjainak és a The Cleaner - A független című sorozat vasárnap esti epizódjának az ismétléséi lesznek. Természetesen ahogy jönnek az új évadok (pl CSI NY 5, Lost 5), egyre kevesebb ismétlés láthattok majd, és tavasszal már gyakorlatilag minden hétköznap este kilenckor és tízkor új epizódokkal várunk majd titeket.

Rúzs és New York, februártól a TV2-n

Írta: Gaax | 2009. január 26. 10:21
Új sorozat indul február 3-án, kedden a TV2-n. A Rúzs és New York-t minden kedd este 22:15-től vetítik majd. A sorozat az amerikai NBC csatornán volt eredetileg látható. Íme egy kis kedvcsináló a sorozathoz: Három gyermekkori barátnő mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, akik mostanra igazi New York-i karrierista nőkké váltak, ugyanis mindhármukat a metropolisz 50 legbefolyásosabb üzletasszonya között tartják számon. Közülük ketten, Wendy és Nico férjnél vannak, de cseppet sem felhőtlen a családi életük. Míg az egyedüli szingli, Victory, aki divattervező, éppen most bukott meg a legújabb őszi kollekciójával, így igen nagy visszalépést jelent számára, hogy újra a lakásában kénytelen irodát nyitni… A tovább mögött egy promo kép.