.

24 - 7. évad

Írta: Gaax | 2008. augusztus 06. 13:27
Az író sztrájk talán a 24-nek jött a legrosszabbul, de hamarosan jön a film utána pedig a 7. évad. November 23-án a FOX-csatornán adják a 2 órás filmet ami Afrikában játszódik, és az új évad előzetesének is tekinthető. Hazánkban már mind a 6 évad kijött dvd-n, igaz még csak feliratosan. A Cool már befejezte a 4. évadot, az m1 sajnos még el se kezdte, mert le vannak maradva. A tovább mögött az vicces videó látható a 24 rajongóknak amit a Comic-Conon készítettek, valamint egy spolieres promo kép.

Forma 1- Magyar nagydíj

Írta: Gaax | 2008. augusztus 03. 07:06
Ma (vasárnap) RTL Klub, 13:10; Forma 1 futam előtti magazin! Ma (vasárnap) RTL Klub, 13:55; Forma 1 Magyar nagydíj! Ma (vasárnap) SportKlub, 19:00; Forma 1 Magyar nagydíj (ism)! Ma lesz a 23. Magyar Nagydíj A Hungaroringen. A verseny nagyon szoros, 4 pilóta is versenyben van az egyéni világbajnoki címér. Jelenlegi állás: Hamilton 58 pont, Massa 54, Räikkönen 51 és Kubica 48 pont. Az RTL Klub most is élőben közvetíti délután 2-től Magyarország egyik legnagyobb sporteseményét és este 7-kor a SportKlub-on megismétlik a futamot.

Született feleségek a Cool-on

Írta: Gaax | 2008. augusztus 02. 15:55
Ma (Szombat), 20:00; Született feleségek 1x01! A legelejétől kezdik el adni a sorozatot, minden szombaton és vasárnap este. A Cobra 11 és a A Grace klinika fogja felvezetni. A nyári szünet miatt a TV2-n sincs feleségek.

A kedvenc heti sorozatod szavazás végeredménye

Írta: Gaax | 2008. augusztus 01. 14:55
Másfél hónap után, csütörtök este lezártuk a szavazást. A 119 regisztrált felhasználóból 89-en szavaztak. A győztes egyértelműen a CSI: Miami helyszínelők 33%, 29 szavazattal. Új szavazást indult. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen témakörbe olvasnál több hírt a honlapon? A szavazás minimum 2-3 hétig tart majd. Az első szavazás végeredményét a továbbra kattintva nézheted meg!

Ellen Megasztár?

Írta: Gaax | 2008. július 30. 12:27
Kicsit OFF de biztos van akit érdekel. Zenés tehetségkutató portált indítottak akik kimaradtak a Megasztár 4-ből. Természetesen azt mondják, hogy ezt nem a Megasztár ellen csinálják. Ám mégis érdekes, hogy pont a Megasztár régi főszerkesztője Csényi Kati, valamint 5 régi zsűri tag - Presser Gábor, Bakáts Tibor, Pély Barna, Pierrot valamint Novák Péter – az „alapítók”. A dalverseny.hu-ra beküldhető dalok határideje augusztus 3. (A megasztár viszont csak ősszel kezdődik.)

Prófécia sorozatzáró részek, szerdánként jövő héttől filmek

Írta: Gaax | 2008. július 30. 11:48
Ma (szerda) RTL Klub, 21:15; Prófécia 1x07-08! (ajánló itt: Link) A Prófécia minisorozatnak a mai napon vége. Az elmúlt 2 hónapban a Titkok 8 részes és A prófécia szintén 8 részes minisorozatokat láthattátok az RTL Klubon minden szerda este dupla epizóddokkal. Jövő hét szerdától filmek váltják a sorozatokat. Az egység ismétlése szintén 2 hónapja indult este 23 óra után, de az marad a helyén, így jövő héten a megszokottnál 20 perccel később 23:50-kor láthatjuk a 9. részét. Nyilván idén ősszel is lesz még sorozatszerda, de biztos hogy nem A szökés indítja majd mint az elmúlt években, hisz a 3. évad most látható hétfőnként a csatornán, és a 4. évad csak jövőre várható Magyarországon.

Agy-kontroll ma utoljára a TV2-ön

Írta: Gaax | 2008. július 30. 07:53
Ma (szerda), 21:10; Agy-kontroll 1x08! Az Agy-kontroll sorozatnak vége. A TV2 jövő héttől már filmeket add helyette. A sorozat premierjéről itt: Link írtunk, valamint a szünetről itt: Link. Hogy mikor tér vissza a szerda esténként a Doktor House friss részekkel azt még nem tudni. Ma lesz a Hősök utoljára a 22 órás sávban. Jövő héttől csak 23 óra után láthatjátok a sorozat részeit. A későbbre rakás miatt nyilván sok nézőt veszít majd a sorozat.

Évadnézettség, Doktor House 3. (TV2)

Írta: Gaax | 2008. július 29. 18:16
Itt az újabb évadnézettség ez úttal TV2-ös sorozat. A Doktor House a 3. évadra a TV2 egyik legnézettebb műsorává nőtte ki magát. A sorozatot nem pakolgatták, az évad összes része szerdán a 21 órás sávban ment. A vetélytárs sorozatokat szinte minden esetben legyőzte. Átlagnézettség: 1,200 millió. Legnézettebb epizód: 3x05: 1,490 millió. Legalacsonyabb: 3x01: 970 ezer. Premier: 3x01: 970 ezer. Finálé: 3x24: 1,240 millió. Felvezetés: Shark - Törvényszéki ragadozó, Hal a tortán. Ellenfelei: A szökés, CSI: Miami helyszínelők, Filmek. Részek szerinti nézettség teljes lakosság és 18-49 év közöttiekre bontva és egyéb információk a továbbra kattintva.

Pasik újra az RTL Klub-on

Írta: Gaax | 2008. július 28. 10:07
Ma (hétfő), 20:35; Pasik ism! (ajánló itt: Link) A Barátok közt nyári szünete alatt a Pasik ismétlését adja az RTL Klub, mint már több helyen értesülhettetek róla a honlapon. Az első ismétlő rész ma lesz a Fókusz után. Tavaly nyáron amikor a Pasikat adta az RTL Klub akkor nagyon bejött nekik, hisz folyamatosan 1 milliónál is több nézőt vonzót a képernyők elé. Tavaly nem adták le az összes régi részt, így valószínűleg onnan folytatják ahonnan tavaly abbahagyták. Ma indul a Vacsoracsata is újra a csatornán A széf helyett. A Pasik és a Vacsoracsata, csak nyár végig vagy őszig marad ebben az időben, hisz jön majd vissza a Barátok közt, és kezdődik a Pókerarc 2. évadja is.

Selmeczi Roland

Írta: Gaax | 2008. július 28. 08:32
Selmeczi Roland idén, 38 éves korában hunyt el. Hazánk legfoglalkoztatottabb szinkronhangjai közé sorolható. Rengeteg színházi szerepben és hazai filmben láthattuk, ám a legtöbben valószínűleg mégis a hangját ismerjük. A természetfilmek narrátoraként is ismerhetjük de olyan színészek állandó hangja volt, mint pl.: Antonio Banderas, Brad Pitt, Christian Slater… a lista hosszú hisz rengeteg filmben hallhatjuk. Főbb sorozatok: Jack Bauer – 24, Lincoln - A szökés, Wilson - Doktor House. A tovább mögött videók.

Új sorozat premierje az AXN-en

Írta: Gaax | 2008. július 27. 18:26
Ma (vasárnap), 22:00; Vágyrajárok 1x01-02! A Kaliforgia 1. évadjának befejezése után, a Vágyrajárok sorozat kapott helyett a 22 órás sávban. Minden vasárnap este dupla résszel jelentkezik majd. Az AXN folyamatosan új sorozatokat indít, és a nézettsége is megy felfele. Több nagy sorozat új részeit is az AXN adja először mint, a Lost Eltűntek, CSI: New York-i helyszínlelők vagy a Gyilkos elmék. 2 alcsatornája van, az AXN Sci-fi és az AXN Crime, ahol főleg a legnagyobb sci-fi és bűnügyi sorozatok ismétléseit sugározza, de találkozhatunk még hazánkba még nem látott produkciókkal is az alcsatornákon.

Mit fogunk nézni ősszel?

Írta: Gaax | 2008. július 27. 16:11
Majdnem minden kereskedelmi csatorna készül egy-egy nagyszabású műsorral a 2008/2009-es szezonra. Kezdjük rögtön az első hazai reality show folytatásával. A Viasat 3 szeptembertől indítja a Bár 2.0-át. A műsor minden hétköznap egy félórás adással fog jelentkezni, a műsorvezető Majka lesz, ám a hétvégi kiszavazó show-n ott lesz mellette Kustánczi Lia (Rettegés foka) is. A TV2 több nagy show műsorral is készül, ám a legnagyobbnak az új Megasztár széria ígérkezik (Videókat a bal oldali menüben találsz.) Erről már írtunk itt és itt. Az új széria abban fog eltérni az eddigiektől, hogy hétköznap esténként is belekukkanthatunk a megasztárok életébe. Ám ezen kívül tervbe vannak az alábbi műsorok: „Anyád Menjen Afrikába”, „Sztárok A Fejükre Estek”, „Divided”, „Párbaj”- eddig csak ennyit lehet tudni, vagyis a címűket. Az RTL Klub folytatja a Pókerarcot, a 2. évaddal. Érdekes lesz, hogy vajon megérte-e ennyit kivárni a folytatással. Amikor befejezték akkor mindig 2 millió körül hozott. Valamint a 2003-as I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! Magyar változatát is megcsinálják Celeb vagyok, ments ki innen! címmel. A műsorban többek között Palik László és Falusi Mariann valamint a Barátok Közt-ből ismert Kiss Ramóna fog szerepelni, a többi játékos neve még nem nyilvános, ahogy az sem, hogy pontosan mikor fog startolni. Az Cool is készül egy saját reality műsorral, vagyis egy olyannal amit nem az RTL Klub ad neki, ám erről még nem tudunk túl sokat. Idén ősszel tehát nem egy reality stílusú műsor fog kezdődni illetve folytatódni.