.

Hozzánk is jön a Comedy Central

Írta: Gaax | 2008. szeptember 17. 14:50
Amerika legnagyobb humor csatornája október 1-től hazánkban is fogható lesz 1,5 millió ember számára. Olyan vicces beszélgetős műsorok és sorozatok lesznek láthatók az új csatornán amiket idehaza még sehol nem adtak le. Íme pár cím a kínálatból: South Park, a Daily Show, a Colbert Report és a Reno 911, Arrested Development, How I Met Your Mother, My Name Is Earl, Simpson család, Family Guy… stb. Lesznek magyar gyártású műsorok is, mert bevásárolták a TV2-től a Banánhéjt , a Médiacápát és az IHM-showt, valamint az m1-eé párhuzamosan fog futni a Beugró. A Comedy Central a VH1 Europe-al azonos csatornán nézhetjük majd délután 2-től 12 órán keresztül.

Új részek az AXN-en, október végén régi részek az RTL Klub-on

Írta: Gaax | 2008. szeptember 16. 10:30
Ma (kedd) AXN , 22:00; CSI: New York-i helyszínelők 4x15! Ma (kedd) AXN, 02:00; CSI: New York-i helyszínelők 4x15! (ism) Szeptemberben a Lost Eltűntek és a Gyilkos elmék után, az AXN harmadik nagy sorozata is visszatér friss részekkel. A CSI: New York-i helyszínelők 4. szezonjának 15. része jön ma este 22 órától, ismétlés 02:00-kor lesz. A CSI: Miami helyszínelők 3. évadának befejezése után, egy ideig nem jönnek új Miami részek, hanem számításink szerint október 31-től a New York-i munkatársaik váltják fel péntek esténként, erről már írtunk itt: Link.

Kaméleon ismétlése az RTL Klub-on a Grace klinika helyett

Írta: Gaax | 2008. szeptember 16. 09:01
Ma (kedd), 16:25; Kaméleon 1x01! Tegnap, hétfőn volt A Grace Klinika utolsó része. Friss részek majd csak később jönnek kedd esténként. Helyette jön egy régi sorozat ismétlése minden délután 16:25-től az RTL Klub-on. Rövid sorozat ismertetőt már írtunk korábban itt: Link. Első héten a Rex felügyelővel megy majd párhuzamosan, de jövő héten már a TV2 újdonsága a Joshi Bharat showt adja a csatorna a fél 5-ös délutáni sávban.

24: Redemption – itt az új előzetes

Írta: Gaax | 2008. szeptember 15. 17:49
A sztrájk talán a 24-et érintette a legrosszabbul, hisz jó ideje friss részek nélkül maradtak a nézők. Januárba jön egyébként a 7. évad. Erről itt már írtunk. A november 23-án érkező tévé (tehát nem mozi…) filmnek eddig csak egy ajánlója volt elég béna kommentár hanggal. Ezt itt nézhetitek meg. Szerintem most egy sokkal színvonalasabb ajánlót dobtak össze, amit a tovább mögött megnézhettek.

Itt az 5. évad a Doktor House-ból, meghosszabbították a szerződését 2012-ig

Írta: Gaax | 2008. szeptember 15. 16:27
A világszerte nagysikerű korházas sorozat, itthon is sikert hozott a TV2-nek és az AXN-nek. A House évek óta a TV2 legnézettebb sorozata, jelenleg a 4. évad eleje megy. Az AXN tavaly decemberben kezdte ismételni a sorozatot a kezdetektől, és rögtön az egyik legnézettebb sorozata lett, felvéve a versenyt olyan produkciókkal, amikből új részeket ad a csatorna, mint a Lost Eltűntek vagy a CSI: New York-i helyszínelők. Az AXN újra adja 22-től az 1. évadtól ismét a sorozatot minden hétköznap. Amerikában csütörtökön kezdődik a sorozat vadonatúj 5. évadja. Továbbá tudomást szereztünk, hogy szerződést kapott a Doktor House 2011-2012 szezonra is, így úgy néz ki minimum 8 évados lesz a sorozat. A House 5. évados promo videó a tovább mögött nézhető meg.

Jóbarátok a kezdetektől ismét minden hétköznap a Viasat 3-on

Írta: Gaax | 2008. szeptember 15. 08:58
Ma (hétfő), 20:40; Jóbarátok 1x01! Ma a Bár 2.0 premierje után, visszatér a világ egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata a Jóbarátok, a kezdetektől. A hétköznap esti részeket másnap délután újra adják 16:20-tól a Viasat 3-on. A sorozat számos Golden Globe és Emmy jelölést és díjat kapott. 10 évadot élt meg, ami nagyon nagy dolog. Hazánkban A TV2 adta először, de utána több hazai csatorna is ismételte már. Hazánk két legnézettebb műsora a Barátok közt és a Hal a tortán ellen megy majd a Jóbarátok.

Magyarország első valóság show-ja visszatér a Viasat 3-ra

Írta: Gaax | 2008. szeptember 15. 07:18
Ma (hétfő), 20:00; Bár 2.0! (ajánló a tovább mögött) Vége a Sex és New York ismétléseknek hétköznap este 8 órákkor. Magyarország első válóság show-ja 7 év után visszatér a Viasat 3-ra. Az elég sikeresnek mondható Bár 2001-es műsora után, ma este elindul a 2 évad. A Bár 1-ben 10 héten keresztül 11 játékosnak egy bárt kellet üzemeltetniük. Amikor nincs nyitva a bár egy közös lakásban éltek. Természetes kiszavazásokkal döntődték el, hogy ki búcsúzón idő előtt a műsorból. Most is ilyesmire számíthatunk, de a műsorvezető most nem Novák Péter lesz, hanem Majka és Kustánczi Lia. A továbbra kattintva láthatsz videókat a régi és az új Bárból.

Új soroztat, Tiszta Hollywood premier az AXN-en

Írta: Gaax | 2008. szeptember 14. 19:32
Ma (vasárnap), 20:00; Tiszta Hollywood 1x01-02! Ma (vasárnap), 03:00; Tiszta Hollywood 1x01-02! (ism) A sorozatról már írtunk itt: Link, nem ismétlem el mégegyszer. Az AXN újdonsága, ma 20 órától látható, és ezentúl minden vasárnap este dupla résszel jelentkezik. Az AXN szokása szerint a friss részek ismétlésre kerülnek pár órával később, hajnali időpontban. A Tiszta Hollywood után közvetlenül jön a csatornán a Lost 4x10 része., így ezen kívül már csak 4 rész van hátra a Lost Eltűntek 4. évadából.

Hamarosan búcsúzik A szökés 3. évadja, de az SW TV elhozza a 4-et

Írta: Gaax | 2008. szeptember 14. 19:26
Magyarországon az RTL Klub-on a vártnál hamarabb, már június 30-án elindult A szökés 3. évadja hétfő esténként. A premierről itt írunk. Link . A 3. szezon az amerikai írósztrájk miatt 22 helyett csak 13 részes lett. Szeptember 15-én, hétfőn lesz a 3x12, és szeptember 22-én kerül adásba a 3x13 évadzáró epizód hazánkban. A szökésnek 3. évadja a nyár egyik legnézettebb sorozata volt, majdnem 1 millión nézték hétről-hétre az első 11 részt, de még így is szinte mindig kikapott az ellen menő TV2-ös Életfogytig zsaruk és az NCIS- Tengerészeti helyszínelőktől. A 4. évad Amerikában nemrég indult el, erről itt írtunk: Link, míg hazánkban magyar nyelven csak jövőre láthatjuk. Rajongók figyelem! A szökés 3. évadjának befejező része után, a SorozatWiki TV-n láthatók lesznek magyar felirattal a 4. évad első részei, pontos időpontok később.

A hetedik érzék, premier október 12-én Matthew Fox-al

Írta: Gaax | 2008. szeptember 14. 16:45
Október 12-én este 9 órákkor egy új sorozatot indított az AXN-en. A vadonatúj, misztikus sorozat hőse Frank Taylor (Matthew Fox, Lost Eltűntek, Jeck), magánnyomozó. Frank valaha a rendőrség kötelékében szolgált, de amikor egy balesetben kis híján életét vesztette, súlyos sérüléséből felépülve természetfeletti képességekre tett szert: látja és hallja a meggyilkolt emberek megnyugvásra képtelen szellemeit, és akik segítségért fordulnak hozzá a tettesek előkerítésében. További érdekesség, hogy az első részben feltűnik majd Robert Knepper (A szökés, T-Bag, Zsebes). A sorozat hetente megy majd az AXN-en. A hetedik érzék promo videó a tovább mögött látható!

Az RTL Klub őszi kínálata

Írta: Gaax | 2008. szeptember 14. 13:21
A TV2 őszi kínálatáról itt írtunk. Az új évadra egész sok premier filmet bevásárolt az RTL Klub, amik már előreláthatóan is jól fognak szerepelni. A sorozatoknál nem lesz olyan nagy váltás, minden sorozat marad, bár érdemes megemlíteni, hogy Miami helyszínelők 3. évadja után nem folytatják a siker sorozatot, helyette jönnek a New Yorki helyszínelők. Vetélkedőkből jó néhány visszatér: Pókerarc (Link), A Széf, és az új Fogd a pénzt és fuss!. Valóság showból sem lesz hiány, visszatér a Győzike egy új évaddal, valamint egy új műsor is bemutatkozik a Celeb vagyok, ments ki innen, ahol szintén szerepelni fog Győzike. Még a műsor elkezdése előtt többen visszaléptek, de mostanra kész a szereplők listája: Bárdosi Sándor, Dér Heni, Falusi Mariann, Horváth Éva, Mark, Soma, Steiner Kristóf, Szabó Patrícia, Tóth Gabi, valamint a már említett Győzike. Az érdekes csak az, hogy miért nem saját celebekből állították össze végül a névsort? Most vannak ex TV2-sztárok, Viva tv műsorvezető, súlyemelő és újság főszerkesztő is. Visszatér a Szombat Esi Láz 3. évadja is. Erről már itt olvashattatok. Íme a névsor: Gáspár Bea, Udvaros Dorottya, Dammak Jázminnal, Kiss Ramónával (eredetileg ő is a Celeb vagyokban szerepelt volna), Csányi Sándor, Katus Attila, Rózsa György, Stohl András. Ha Stohl is táncol, akkor ki lesz a műsorvezető?

Már csak péntekig lesz Rex felügyelő hétköznap délután a TV2-ön

Írta: Gaax | 2008. szeptember 13. 16:07
Szeptember 19-én, pénteken adja utoljára a TV2 a Rex felügyelőt. Most is sikeres volt a sorozat ismétlése, mert szinte minden estben többen nézték, mint az ellene menő A Grace klinika ismétlését. A Rex helyett szeptember 22-től jön a TV2 új műsora a Joshi Bharat show.Eredetileg az új beszélgetős show-t a Mónika ellen tervezték, de nyilván meg van elégedve a TV2 a Cápák nézettségével, így a 16:20-as sávba került. A műsorról bővebben még írunk az emlékeztetőjében. A show ellen A Grace Klinika helyett kedden induló Kaméleon ismétlése megy majd. A sorozatról már írtunk itt: Link.