.

Kiderült, hogy tényleg visszatér-e Magdi néni a Barátok köztbe

Írta: KTL | 2018. augusztus 29. 22:06
Idén 20 éves a Barátok közt és ezért számos régi szereplőt visszahoznak a sorozatba. Az elmúlt fél évben számos pletyka látott napvilágot és több újság is cikkezett arról, hogy lehet visszatér a Magdi nénit játszó Fodor Zsóka is. A történet szerint Vili bácsi volt felesége 2009-ben halt meg. Nem sokkal utána 2010-ben szellemként tért vissza, de az elmúlt 8 évben nem láthattuk a Mátyás király téren. Pont ezért is kételkedtek sokan, hogy a produkció visszahozza a legendás karaktert, de a Blikk megtudta, hogy valóban újra Barátok közt lesz.
A bulvárlap azt is kiderítette, hogy az RTL Klub napi sorozatának egyik legendás karaktere, Magdi anyus szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren. A színésznő 9 éve maga kérte a távozását, de most örömmel tér vissza a sorozatba. A Blikk fotósa készített Fodor Zsókáról egy képet, ahogy az RTL Magyarország székháza mellett található Barátok közt stúdió előtt beszélget egy padon. "Igen, most már elmondhatom, hogy valóban visszatérek. Be kell vallanom, hatalmas öröm ez számomra! Nagyon jó érzés, hogy újra a régi ismerősök között lehetek. Tényleg mindenki lelkesen fogadott, ennyit régen ölelkeztem, mint amikor megérkeztem. Mondtam is nekik rögtön, hogy kedveskéim, én kellettem ide!" – mondta Fodor Zsóka a Blikknek. Azt azonban nem árulta el, hogy mikor kerül újra képernyőre. Könnyen elképzelhető viszont, hogy az október 26-ai 20 éves szülinapi epizódban láthatjuk viszont. (Fotó: Blikk)

Trónok harca kvíz: Mennyire emlékszel Ned Stark halálára?

Írta: RaulReal | 2018. augusztus 29. 20:36
Hosszabb szünet után új Trónok harca kvízzel jelentkezünk, az HBO produkciója kapcsán ugyanis rengeteg kérdést lehet feltenni a rajongóknak. A szériában rengetegen kavartak egymással, de még annál is több haláleset történt. Az egyik legmegdöbbentőbb éppen Ned Starké volt, Észak urát ugyanis sokan a történet főszereplőjének hitték. Az első évad 9. részében aztán eljött a vég a lovag számára. Legújabb kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, mennyire emlékeztek Ned Stark halálára és kivégzésének körülményeire. Kommentben várjuk, hogy 10-ből hány választ sikerült eltalálnotok! A kvíz a tovább mögött található!

Összeomlott A Piramis, Bud Spencer filmmel verte a Film+ a TV2-t

Írta: KTL | 2018. augusztus 29. 18:58
Tegnap számoltunk be róla, hogy a "tévés ősz" első napján tarolt a Nyerő Páros és a Barátok közt, valamint nagyon gyengén indított A Piramis és a MasterChef VIP. Arra lehetett számítani, hogy ez főleg amiatt alakult így, mert a TV2 nem mondta meg, hogy mikkel készül, ezért a csatorna műsorainak nézettsége javul, míg az RTL Klubé kissé csökken. Ehhez képest a Nyerő Páros még a tegnapi tarolást is felmúlta és 18-49-ben a hétfői 24,1 után, kedden 27,5 százalékos közönségarányt produkált. Nem is emlékszünk vissza, hogy hétköznap este mikor hozott ilyen magas share-t az elmúlt években egy napi szórakoztató műsor. A Barátok közt kimagasló eredményei is maradtak, a sorozat pontban megismételte a hétfő 16,8 százalékot. Ehhez képest A Piramis a hétfői 8,3 után, kedden már csak 6,2 százalékos közönségarányt szállított. Stohl Andrást vetélkedőjét még a Film+ ...és megint dühbe jövünk című 40 éves Bud Spencer filmje is megverte, mely 6,8 százalékot ért el.
Később sem sokban változott a helyzet. Az Éjjel-Nappal Budapest tartotta a hétfői számát és 14,8 után 14,9 százalékot produkált. Ez ugyan nem kimagasló eredmény, de jónak számít, főleg úgy hogy az ellene látható MasterChef VIP hétfői 8,8 százaléka után, kedden 5,4-re zuhant vissza. A TV2 vadonatúj főzős produkciójánál még a Szemfényvesztők sorozatzáró része is jobban ment és 9 százalékot hozott. Ezen kívül szépen futott az M4 Sporton a Bajnokok ligája Vidi-AEK mérkőzés, mely negyed 9 és fél 12 között 10,3 százalékot hozott. Ugyan nem tartozik az estébe, de tegnap az RTL Híradó is elképesztő módon letarolta a Tényeket, előbbi 24,7, utóbbi kereken 12 százalékot produkált. Összességében 18-49-ben, főműsoridőben (19-23 óra) az RTL Klub hétfői 16,4 után kedden 16,2 százalékos közönségarányt hozott, míg a TV2 a hétfői 8,5-ről 5,6-ra zuhant vissza. Így a hétfői hatalmas, 7,9 százalékpontos különbség döbbenetes módon keddre 10,6-ra nőtt. A Film+ 5,9, az M4 Sport 7,9 százalékot produkált, így a TV2 tegnap este a fiatalok körében csak a negyedik legnézettebb csatorna volt. Az pedig szintén különös, hogy olyan mintha a foci csak a TV2-től vett volna el nézőket, miközben az elmúlt egy évben, amikor volt, inkább az RTL Klubot gyengítette. A részletes adatok és grafikon a tovább mögött!

Puzsér Róbertet is kirúgták a HírTV-től

Írta: KTL | 2018. augusztus 29. 15:20
Kálmán Olga kirúgása és Csintalan Sándor felmondása után most újabb nagy ismertségű arcától válik meg a Hír TV. Szerdán délután Puzsér Róbert a Facebook oldalán írta meg, hogy őt is kirúgták a nemrég újra Fidesz közelbe kerülő csatornától. A kritikus először arról írt, hogyan közölték vele a hírt, majd a következőppen értékelte a helyzetet:
"Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá." Azt, hogy hol folytatja, nem tudni. (Fotó: Hír TV)

Barátok közt: meglepő visszatérés az RTL Klub sorozatában

Írta: KTL | 2018. augusztus 29. 06:45
Idén ünnepli a Barátok közt a 20. születésnapját, ezért számos régi szereplőt visszahoznak a sorozatba. Az elmúlt hónapok meglepetései után a kedd este ismét sikerült egy meglepőt húznia a készítőknek. Visszatért a Novák Évát alakító Csapó Virág, aki a produkció egyik eredeti szereplője volt, de 2003-ban távozott a sorozatból. A színésznő 2012-ben néhány epizódban újra feltűnt a Mátyás király téren, de 6 éve nem láthatták a nézők a Barátok köztben. A történet szerint Éva Laci volt felesége és több szálon is köthető a széria legrégebbi karaktereihez, így várhatóan alaposan felkavarja a lakók életét.
"Első nap kicsit izgultam, mint amikor először iskolába megy a gyerek, hogy mi lesz, hogy fogadnak és hogy nekem milyen érzés lesz, de jó volt nagyon" - mondta Csapó Virág a SorozatWikinek. "Nem egy sima visszatérés lesz. Mindenképp igyekszem akaratlanul is bonyodalmat okozni a Novák család életében" - tette hozzá a színésznő. Hogy pontosan miért hozták vissza és mit okoz majd Éva Laciék életében, az csak az elkövetkező napokban fog kiderülni. Keddtől a Barátok közt új időpontban, hétköznaponként 20:10-kor lesz látható az RTL Klubon.

Érdekes bejelentést tett az RTL Klub

Írta: AJ | 2018. augusztus 28. 21:30
Idén februárban újult meg az RTL Magyarország internetes tartalomszolgáltatása, az RTL Most!, melyen ingyenesen visszanézhetőek a saját gyártású műsorok, valamint a vásárolt tartalmak is. Augusztus elején elindítottak a platformon két virtuális csatornát, a SzeressMostot és a NevessMostot, a napokban pedig egy új menüpont, a Reality Robbanás vált elérhetővé. Részletek a csatorna közleményében:
Augusztus 27-től exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatással várja látogatóit az RTL Most! A Reality Robbanás nevű tematikus összeállítás elsősorban azoknak szól, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait! A sort a Nyerő Páros nyitja: a műsor első évada olyan formában lett újravágva és sorrendbe rendezve, hogy a párokról egy-egy összefüggő történetszál álljon össze. Ezzel mintegy öt és fél órányi új, kreatív tartalom várja az RTL Most! látogatóit. A tematika hasonló lesz a többi műsor esetében is: az újraértelmezett videófolyamok az új évad indulását megelőző hetekben jelennek majd meg az oldalon. Az RTL Most! Magyarország egyik legkorszerűbb videós platformja, ahol egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna – a SzeressMost! és a NevessMost! – is várja. A platformot havonta 400 ezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. Az RTL Most! látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videómegtekintést generáltak.

Borús hangulatú lett a True Detective 3. évadának első előzetese

Írta: RaulReal | 2018. augusztus 28. 20:14
Az HBO közzétette a True Detective első 3. évados előzetesét, mely úgy tűnik, visszatér a sorozat gyökereihez. A nyomozós produkció az első szezonjával tudott igazi sikereket elérni a nézők és a szakma köreiben, míg a széria 2. etapja brutális csalódás volt. Nic Pizzolatto alkotásának harmadik évadában az Oscar-díjas Mahershala Alit láthatjuk a főszerepben, aki egy újabb több generációs gyilkosság nyomába ered. A True Detective ezúttal az Ozark fennsíkon játszódik majd, a sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy eltűnt gyerekek állnak a középpontjában. A sorozat új részei 2019 januárjában debütálnak az HBO-n, pontosabb premierdátum még nincsen.

Tarolt a Nyerő Páros és a Barátok közt, behasalt a TV2 az "ősz" első napján

Írta: KTL | 2018. augusztus 28. 13:12
Nagyon nem jött be a TV2-nek a nem árulunk el semmit előre, csak emojikat mutatunk kampánya. Hétfőn, a két nagy csatorna őszi műsorrendjének első napját letarolta az RTL Klub. Előbbi csatorna főműsoridős (19-23 óra) csatornaátlaga 18-49-ben 16,4 százalékos lett, míg a TV2-é majdnem a fele, 8,5 százalék, így 7,9 százalékpont volt a különbség az előbbi javára (további részletek a grafikonon).
A Nyerő Páros a legoptimistább várakozásokat is felmúlta és 24,1 százalékos közönségaránnyal nyitott. Az utána következő Barátok közt is tarolt, 16,8 százalékkal. Ellenük, ebbe a sávba végül A Piramis került, de katasztrofális, 8,3 százalékkal nyitott csak. Ez a szám majdnem a harmada az RTL realityjének és fele sem a Berényiék hétköznapjait bemutató sorozatnak. Később az Éjjel-Nappal Budapest is remekelt, 14,8 százalékkal, míg az ellene menő MasterChef VIP is gyengén, 8,8 százalékkal ment. Ki kell azonban emelni, hogy ezek az eredmények inkább az RTL jó marketing kampányának és annak köszönhető, hogy senki nem tudta, mi fog menni a TV2-n. Arra, hogy mire számíthatunk a következő hetekben, a következő napok nézettségi eredményeiből lehet majd jobban következtetni. Részletes grafikon a tovább mögött! Nyerő Páros: 728 ezer (21,3%), 18-49: 241 ezer (24,1%) Barátok közt: 700 ezer (17,1%), 18-49: 223 ezer (16,8%) A Piramis: 400 ezer (11%), 18-49: 91 ezer (8,3%) Éjjel-Nappal Budapest: 483 ezer (13,2%), 18-49: 196 ezer (14,8%) MasterChef VIP: 327 ezer (9%), 18-49: 113 ezer (8,8%)

34. heti nézettség - Több éve nem nézték ilyen sokan a tűzijátékot

Írta: AJ | 2018. augusztus 27. 23:15
A 33. heti nézettségi adatok itt tekinthetőek meg. A 34. héten (augusztus 20-26.) az RTL Híradó 18-49-ben négyszer győzte le a Tényeket, míg teljesben a TV2-s műsor ötször is nézettebb volt az RTL-es híradónál. A Tények a múlt hét második legnézettebb produkciója lett, mindkét korosztályban a toplista második helyét szerezte meg. Az első helyen mind a fiatalok körében, mind teljesben az augusztus 20-i tűzijáték közvetítése végzett. A tűzijátékot régóta nem nézték ennyien a tévében, legutóbb 2015-ben hozott több, mint egymilliós nézettséget.
Hétfőn a nemzeti ünnep miatt az RTL Klub és a TV2 is filmeket adott a napi műsorai helyett. A fiatalok körében hétfőn, akárcsak a hét többi napján az RTL Klub nyerte az estét. A Fókusz ismét parádés számokat szállított minden adásával. Jól teljesített a Barátok közt, kedden és csütörtökön kiemelkedő nézettséget hozott. Remekelt az Éjjel-Nappal Budapest is, végig stabil eredményeket produkált, és a fiatalok körében a tűzijáték és a Tények mögött a harmadik legnézettebb műsor lett. A TV2 nem csak hétfőn, hanem a hét többi napján is filmeket adott, ugyanis már egy héttel az őszi szezonkezdet előtt levette képernyőről a Pénzt vagy éveket! és az Extrém Activity ismétléseit. Ettől viszont nem dőlt be a TV2 hétköznap estéje, sőt az előző héthez képest, amikor a műsorok ismétléseit adták, csak 2 tizedszázalékkal csökkent a csatorna fiatalok körében mért főműsoridős közönségaránya. A Tények mellett egyetlen napi produkció volt látható a TV2 esténként, a Hegyi doktor - Újra rendel, mely 18-49-ben gyengén, teljesben viszont a csatorna főműsoridejének legnézettebb műsora lett. Kedden a Szemfényvesztők aznapi első része közepesen, a második gyengén teljesített. A Szulejmán szintén alacsony számokat hozott, a Privát kopók pedig katasztrofálisan teljesített. Csütörtökön ismét tarolt a Doktor Murphy, a Castle ismétlés pedig közepes számokat produkált. Vasárnap a premier Cobra 11 epizód 18-49-ben gyengén, teljesben viszont remek eredményeket produkált. A nyári szünetről visszatérő Forma-1, a Belga Nagydíj futama pedig mindkét korosztályban jól szerepelt és a toplista 9 helyeit szerezte meg. (Fotó: MTI/Mónus Márton) A részletes esti nézettségi eredmények és a csatorna toplista kattintás után!

Celebes realityt ad hétköznap esténként A Piramis után a TV2

Írta: AJ | 2018. augusztus 27. 20:53
Másfél hét titkolózás után ma 19 óra előtt pár perccel jelentették be, hogy A Piramis új adásával indítja az őszt a TV2. Az RTL Klubon új évaddal folytatódó Nyerő Páros ellen a Stohl András vezette vetélkedő lesz látható hétköznap esténként. Az azonban csak most derült ki, hogy a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest ellen milyen műsort is sugároz majd a TV2-n. A csatorna augusztus 27-én A Piramis mögött indítja el a MasterChef VIP-t.
Még márciusban érkezett a hír, hogy az egykoron a VIASAT3-on két évadot is megélt gasztroreality, a MasterChef a TV2-n tér vissza. Május elején derült ki, hogy a csatorna a műsor celebes változatát készíti el, majd a hónap végén bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a házigazda. A két zsűritag Nyíri Szása és Mizsei János lesznek. A versenyzők között ott lesz Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás.

Végre kiderült, milyen műsorral indítja az őszt a TV2

Írta: AJ | 2018. augusztus 27. 18:57
Az RTL Klub augusztus végén nagyszabású sajtóeseményen jelentette be, milyen műsorokkal indítják az idei őszi tévés szezont. Emellett lerántották a leplet arról is, milyen produkciók érkeznek a képernyőkre az év hátralevő részében. A TV2 azonban nem árult el semmit, és rendhagyó reklámkampánnyal vezették fel az őszi indulást. Augusztus 27-én, azaz ma este viszont már kiderült, melyik produkciót indítja a Nyerő Páros ellen a TV2.
Hétköznap esténként, a Tények után új részekkel tér vissza a TV2-re az idei év első hónapjainak legsikeresebb vetélkedője, A Piramis. A Stohl András vezette gameshow képes volt arra, amire hosszú évek óta egyik TV2-s produkció sem, többször is megverte az RTL Klubon vele egy időben látható produkciót. Emiatt volt kénytelen megváltoztatni évek óta bejáratott műsorrendjét az RTL Klub, és megcserélték az Éjjel-Nappal Budapestet és a Barátok köztöt. Azt azonban még nem tudni, milyen műsor lesz látható a vetélkedő után, de amint kiderül, megírjuk.

Az HBO megmutatott néhány másodpercet a Trónok harca 8. évadából

Írta: RaulReal | 2018. augusztus 27. 16:04
Az HBO váratlanul közzétett egy csatornapromót, melyben a 2019-es kínálatát mutatja be a médiavállalat. Olyan produkciók kaptak kedvcsinálót a montázsban, mint a Hatalmas kis hazugságok 2. évada, a True Detective nagyon várt 3. szezonja, illetve a Trónok harca lezárása. A snittek között több, a 7. etapban látott jelenet látható, de elrejtettek azért egy eddig nem látott történést, Sansa Stark és Havas Jon összeborulását Deresben. Alább megmutatjuk a videót, a kérdéses rész 1:10-től látható, érdemes megnézni!